Erkegin üstüne gittikçe...

ya son konuşma soru işareti ile bitiyor gelde üstüne gitme ne diye sorunca tınlamıyor halleri yokmu ah delirtiyor ama ben bıktım üstüne gitmekten oda aramıyor sormuyor aman artık takmıcağım

ben geçtiğimiz haftalarda o kadar üzüldüm ki bu konu yüzünden,beni umursamadı iletişim kopukluğu oldu aramızda.
geçen hafta ona kötü davranmaya başladım,aynı onun bana yaptığı gibi umursamaz davrandım.çözüm değil tabiiki böyle davranmak.şimdi düzeldik,hata yaptığını ve beni kırdığını anladı sonunda elimde kalıcaktı yoksa klava:

bütün yazıları okudum arkadaşlar bende erkek arkadaşımdan ayrıldım bunun sebebi benim bu durmda gidip konuşmalımıyım yüzüme karşı bitti demedi ama arkadaşıma bitti o beni sevmiyo sevseydi böyle olmazmı felan demiş bende cesaret edemiyorum sizce konuşmalımıyım yoksa boşvermelimiyim

kizlar birsey sorucagim, simdi eski erkek arkadasim beni sildi msnden ben onu engellemistim, bende msn plus var pc açiken kimler girdigini gorebiliyorum, benim anlamadigim o beni sildi ve hemen girmis çikmis dun, sormak istedigim silip engelleyemiyince gorebiliyor mu beni? yani 3 hafta olucak ayrilali o siralar ustune gittim, 1 haftadir birsey yapmiyorum kendi hayatima bakiyorum artik, ama anlamadigim nsl oluyor da gorebildim birden, allahtan bende engelliydi

Eger arkadasiniza oyle dediyse iletisim kurmaya calisiyordur, yani bir yandan size laf ucuruyor bence..
Konussak iyi olur diye.. Yani siz bitirdiniz sanmistir.
Sonucta yuz yuze konusmamissiniz.
Mesaj atabilirsiniz konusalim diye.
Bitse de adam akilli biter en azindan

Sildiyse seni gormuyordur canim,
Sen onu gorebilirsin ama..

Tabii kullandigi msn versiyonunu bilemem
Belki ayriyeten gorebilmek icin bi secenegi vardir
Bu arada o netten bakabilir beni kim engelliyor diye..

Sildiyse seni gormuyordur canim,
Sen onu gorebilirsin ama..

Tabii kullandigi msn versiyonunu bilemem
Belki ayriyeten gorebilmek icin bi secenegi vardir
Bu arada o netten bakabilir beni kim engelliyor diye..

ama anlamadigim 3 haftadir silindim ondan ve yeni goruyorum :s
tekrar eklemeye mi çalisti ki

ama anlamadigim 3 haftadir silindim ondan ve yeni goruyorum :s
tekrar eklemeye mi çalisti ki

seni silerken engellerse sen onu göremezsin hiçbir şekilde sadece silmişse ve o sırada senin listende varsa onun giriş çıkışlarını zamanını herşeyi sen plustan olay görüntüleyiciden görebilirsin..o sadece silmiştir seni sonradan eklemiştir yine sana bunun için ayrı olarak ekleme talebi gelmez..bu arada senin engellediğini biliyordur o yüzden yapmıştır onuda akıllılar ya :)

takmıyınca kıymete binersin valla üstüne gittikçe şımarıyorlar hemen

haklısın bende çok cesaretsizim konuşmayı denesemmi bilemiyorum diğer taraaftanda çok acı çekiyorum onu kırdığım içinmafoldumben

valla sevgilim açık açık "üstüme gelme bişeyi yapacaksamda yapmak istemiyorum" dedi. Bi süre üstüne gitmeyeceğim.. yani artık biliyor ne istediğimi... bakalım napacak... başka şeylerle ilgilenin kızlar,isteklerinizi dile getirin ve rahat bırakın naparsa yapsın..

walla bu konuda yapmadığım konuşma kalmadı artık küçüldüğümü hissediyorum sevgi dilenemem ki sürekli..bıraktım oluruna .. hasta die soruyorum bazen başka da bişey yapmıcam artık. ..

haklısın bende çok cesaretsizim konuşmayı denesemmi bilemiyorum diğer taraaftanda çok acı çekiyorum onu kırdığım içinmafoldumben

Uzulme arkadasim :teselli:
Boyle durumlarda gururu bi tarafa birakin..
Sonra cok pisman olursunuz neden konusmadim diye..
Bitecekse bile icinizde hic bir suphe, endise, umit kalmaz..

Uzulme arkadasim :teselli:
Boyle durumlarda gururu bi tarafa birakin..
Sonra cok pisman olursunuz neden konusmadim diye..
Bitecekse bile icinizde hic bir suphe, endise, umit kalmaz..

kaydirigubbakcemile5 bende katılıyorum konuşma kısmına, ama bu gibi durumlarda herşeye hazırlıklı ol karmakarışık olup saçma şeyler söyleyip saçma kararlar alıyorlar..

kaydirigubbakcemile5 bende katılıyorum konuşma kısmına, ama bu gibi durumlarda herşeye hazırlıklı ol karmakarışık olup saçma şeyler söyleyip saçma kararlar alıyorlar..

Tabii.. Sakinlesmeden, cok duygusal hareket ederek konusmaya baslanmamali zaten.
Ilk once kafada olcup bicilmeli, ve mantikla hareket edilmeli..
Yoksa iki taraf birbirini suclar durur, yine ayrilikla biter sacma sapan sebepler yuzunden… :1no2:

zaten var ya hiç umadiginiz anda geliyorlar, yanii tam unutum derken yeni bi baslangiç yaptim derken nedense o an geliyorlar

kızlar ne yapacam ben yaa..sevgilimle bi ara aramıza benim yaptığım bişeyden dolayı soğukluk girmişti.. sonra devam edelim dedi.. belki konumu çoğunuz bilir.. çok tutarsız davranıyo bazen normal oluyo bazen hiç mesaj bile atmadğı zaman oluyo..sürekli üstüne gidiyorum bi sorunmu var die..diken üzerindeyim resmen.. benimde çok haassas olduğumu biliyo acaba beni kendinden soğutup benim mi ayrılmamı bekliyo kendi söyleyemiyo mu düşünüyorum.. beni sevdiğini söylüyo ama son zaman sorunlar yaşadık soğuttu beni dio.. ne yapacağımı bilemiyorum artık.. mafoldumben

Erkekler kapalı kutu güzelim ya, ne anlatmaya çalıştığını anlamak çok güç ama şu var istemese inan kendi söylerdi..o şuan karışmış gibi kendi bile güç açıcak gibi ne yapacağını bilmiyor olabilir senide üzmek istemiyor olabilir o yüzden demiyordur birşey ama yakında patlar yani tutamıyorlar fazla içinde..

evet cnm öyle demişti seni üzmk istemiyorum kafam karışık demişti zaman verdim sonra devam edelim dedi..neden sürekli başa dönüyoruz anlayamıyorum ben.. mafoldumben
bekliyorum sabırla .. herhalde ayrılmak isterse söyler dimi.. mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…