Erkegin üstüne gittikçe...

bence söylerdi evet..içinden çıkamıyacaklar durumlar olduğunda böyle saçmalıyorlar köşeye sıkışmış gibi hissediyorlar en ufacık bir olayda bu sıkıntı patlak veriyor öyle veya böyle o sıkıntıyı geçirmeli senin birşey yapmana gerek yok zaten sen o durumda ne dersende ağzınla kuş tutsan boş, kendi yaşıcak onu görecek..seviyorsa üzülme doğruyu bulur seni bulur..

inş. cnm öyle bunaldımki artık hiçbişeyden zevk alamıyorum..
hayatta belirsizliklerden hep nefret ettim , karşımdaki insan net olmalı ..
ben bekliyorum biran önce ne olacaksa olsun da bende hayatıma bakayım..

hep onların hayatları var maalesef..

canım, benim durumumda sana çok benziyor. bizde ayrılmıştık,benim de hatalarım vardı ayrılıkta. sonra geri döndük. çok soğuk,eskisi gibi değil... ilgili bi sevgili bukadar ilgisiz hale nasıl gelir..? okadar çok üzülüyorum ki... barıştık diye ne kadar çok sevinmiştim oysa..:çok üzgünüm: eski halini çok özledim dedim ona,eskisi gibi olmayacak mısın bidaha dedim. çabalıyorum dedi.. bide benimki sevgisini dile getirmez. seviyor mu sevmiyor mu anlayamıyorum.. direk soramıyorumda kendime yediremiyorum. en azından seninki sevdiğini söylüyor...şuan çok kötü durumdayım.. ne yapacam bilmiyorum... bende soğuk davransam ipler iyice kopar diye korkuyorum.. günlerce sabrettim,eskisinden daha iyi olacaktık bu yüzden herşeye katlandım bekledim... sonuç......mafoldumben

aynı durum cnm.. bende sordum beni sevip sevmediğini anlayamadığımdan, öyle söyledi yani.. elimden gelen herşeyi yapacam dedi.. bilmiyorumki cnm nolacaksak böle :çok üzgünüm:

yaa kizlar benim biraz kafam karisik, eski arkadasim msnine sunu yazmis (bende ekli degil ama arkadasim görmüs) allah kimseyi hastaneye düsürmesin yazmis, kendisi degil çünkü sürekli neteymis yakinlarindan biri mutlaka, ama sizce msj yazmalimiyim? ve yazarsam ne yazayim sizce? 10 gundur hiç birsey yapmiyorum ona karsi ama bilmiyorum kafami kurcaladi bu

kızlar kızlar..erkek milleti işte peşinden koşarlar koşarlar sonra sizden ışık aldıktan sonra kendini çekiverirler.. onların yapıları bu malesef.. kaçan kovalanır ama herzamanda kaçılmıyo ki değer veriyon sende zamanla ama o mahlukatlar anlamıyo ki bunu..anlamazlar niye anlasınlar onlar bi defa koşarlar elde ederler ve biter tüm heyecanlarıklava:

klava:klava: ben de bu duruma sinir oluyorum.. ya değer veriyoruz değersiz hale düşüyoruz.. hepsi kıymet bilmez bunların yaaaaaa:umursamaz:

kacan kovalanir millet. ben ilk evlendigimde hep kacandim, simdi o kacan oldu. biraz tadini cikarsin, sonra alirim yine isimi...

kesinlikle kaçan kovalanır kızlar ne kadar üstüne düşerseniz o kadar geri çekiyorlar kendilerini şahsen ben sevgilimin üstüne çok düşmüyorum he çok seviyorum o ayrı fazla üstüne düşmemek lazım.

klava:klava: ben de bu duruma sinir oluyorum.. ya değer veriyoruz değersiz hale düşüyoruz.. hepsi kıymet bilmez bunların yaaaaaa:umursamaz:

biz değersiz değiliz onlar dengesiz, kıymet bilmezde değiller istedikleri zaman harika biliyorlardı, şımartılmaya gelemiyorlar bunu gösteriyor hareketleri maalesef :)

etrafımdaki kız arkadaşlarımın sevgilileri hiç de öle değil.. yapmadıklarını bırakmıyolar gene peşinden ayrılmıyo sevgilileri.. yani öylede doğru bişey demiyorum ama bizde onlara verdiğimiz değer kadar değer görsek üstlerine hiç de gitmeyiz .. yok anacım bana göre işler değil bu şakkıdı

RahatLık baTı0 kısaca bebeim .d iLLa kaşınıyorLar acıT beni diye..kaŞınanı kaŞımak Lazım :dance:

RahatLık baTı0 kısaca bebeim .d iLLa kaşınıyorLar acıT beni diye..kaŞınanı kaŞımak Lazım :dance:

kaydirigubbakcemile5 evettt! işte bazen bunu hayat senin yerine yapıyor,onu yaşarkende yalnız olması daha iyi :)) mnkks'cim boşver sen olduğun gibi iyisin hepte öyle kal

Evet bugün 3. gün.....
yada 3 buçuk mu desemm off off..
Aramıcam işte bende aramıcam.. hep senin istediğin olmaz bu hayatta..
Sen inatsan ben senden inat olucam bundan sonra..
gerekirse beni kaybetmeyi biliceksin..
bensiz yaşamayı biliceksin.. mafoldumben
Sen bunu çooooktan hakketmiştin zaten üzgünüm... (geç bile kaldım)

herşey güzel olacak.. hakettiğini düşünüyorsan kesin haketmiştir zaten için rahat olsun..

herşey güzel olacak.. hakettiğini düşünüyorsan kesin haketmiştir zaten için rahat olsun..

İnşallah çok sağol:)
Durmadan herşeye bağıran çağıran..
İstediği zaman tlfnu kapatan (genelde yüzüme.. son zamanlarda biraz olsun düzeltmiştik ama yinede..)
Her kavgada çocuksun çocuksun diyen.. ki kendi benden çok daha çocuk gibi davranıyo şuan bu yaptıklarınla.. aramamak sormamak günlerce nedir bu??
Sencede haketmemişmidir?
Neyse bundan sonra herşey farklı olucak seviyosa.. gelicek.. savaşıcak..
uğraşıcak.. ha eğer ikna olursam devam yerimseniben
Ama olmazsam bensiz yaşamayıda bilicek.. nekadar sevsemde bu böyle olucak yetti valla yaaaa... lmaz:

"ilişkide en çok fedakarlık eden terkedilir...
ve terkeden neyi kaybettigini anlar..ama geç ama erken olur..."

bunu bir yerde okumuştum aklıma geldi senle paylaşayım dedim..bırak kendi haline onu ne düşünürse düşünsün ne yaparsa yapsın şu dönem içinde sana ulaşabileceği herşeyden uzak dur ortak arkadaşlarınıza onu yere batırıcı konuşmalar yapma kendi bilir de geç senden hiçbir haber alamasın..onsuzda olabileceğini görsün..seviyorsa gerçekten seviyorsa herşeyi düşünür özlem ilk zamanlar başlamaz sonradan acıtmaya başlar herşey insanı rahat bırakır ama kendi vicdanı bırakmaz :)

Canım ayrıldığınız için mi aramıyor erkek arkadaşın yoksa tartıştınız falan o yüzden mi aramıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…