bence söylerdi evet..içinden çıkamıyacaklar durumlar olduğunda böyle saçmalıyorlar köşeye sıkışmış gibi hissediyorlar en ufacık bir olayda bu sıkıntı patlak veriyor öyle veya böyle o sıkıntıyı geçirmeli senin birşey yapmana gerek yok zaten sen o durumda ne dersende ağzınla kuş tutsan boş, kendi yaşıcak onu görecek..seviyorsa üzülme doğruyu bulur seni bulur..
inş. cnm öyle bunaldımki artık hiçbişeyden zevk alamıyorum..
hayatta belirsizliklerden hep nefret ettim , karşımdaki insan net olmalı ..
ben bekliyorum biran önce ne olacaksa olsun da bende hayatıma bakayım..
kızlar ne yapacam ben yaa..sevgilimle bi ara aramıza benim yaptığım bişeyden dolayı soğukluk girmişti.. sonra devam edelim dedi.. belki konumu çoğunuz bilir.. çok tutarsız davranıyo bazen normal oluyo bazen hiç mesaj bile atmadğı zaman oluyo..sürekli üstüne gidiyorum bi sorunmu var die..diken üzerindeyim resmen.. benimde çok haassas olduğumu biliyo acaba beni kendinden soğutup benim mi ayrılmamı bekliyo kendi söyleyemiyo mu düşünüyorum.. beni sevdiğini söylüyo ama son zaman sorunlar yaşadık soğuttu beni dio.. ne yapacağımı bilemiyorum artık.. mafoldumben
canım, benim durumumda sana çok benziyor. bizde ayrılmıştık,benim de hatalarım vardı ayrılıkta. sonra geri döndük. çok soğuk,eskisi gibi değil... ilgili bi sevgili bukadar ilgisiz hale nasıl gelir..? okadar çok üzülüyorum ki... barıştık diye ne kadar çok sevinmiştim oysa..:çok üzgünüm: eski halini çok özledim dedim ona,eskisi gibi olmayacak mısın bidaha dedim. çabalıyorum dedi.. bide benimki sevgisini dile getirmez. seviyor mu sevmiyor mu anlayamıyorum.. direk soramıyorumda kendime yediremiyorum. en azından seninki sevdiğini söylüyor...şuan çok kötü durumdayım.. ne yapacam bilmiyorum... bende soğuk davransam ipler iyice kopar diye korkuyorum.. günlerce sabrettim,eskisinden daha iyi olacaktık bu yüzden herşeye katlandım bekledim... sonuç......mafoldumben
kızlar kızlar..erkek milleti işte peşinden koşarlar koşarlar sonra sizden ışık aldıktan sonra kendini çekiverirler.. onların yapıları bu malesef.. kaçan kovalanır ama herzamanda kaçılmıyo ki değer veriyon sende zamanla ama o mahlukatlar anlamıyo ki bunu..anlamazlar niye anlasınlar onlar bi defa koşarlar elde ederler ve biter tüm heyecanlarıklava:
klava: klava: ben de bu duruma sinir oluyorum.. ya değer veriyoruz değersiz hale düşüyoruz.. hepsi kıymet bilmez bunların yaaaaaa:umursamaz:
etrafımdaki kız arkadaşlarımın sevgilileri hiç de öle değil.. yapmadıklarını bırakmıyolar gene peşinden ayrılmıyo sevgilileri.. yani öylede doğru bişey demiyorum ama bizde onlara verdiğimiz değer kadar değer görsek üstlerine hiç de gitmeyiz .. yok anacım bana göre işler değil bu şakkıdı
RahatLık baTı0 kısaca bebeim .d iLLa kaşınıyorLar acıT beni diye..kaŞınanı kaŞımak Lazım :dance:
Evet bugün 3. gün.....
yada 3 buçuk mu desemmoff off..
Aramıcam işte bende aramıcam.. hep senin istediğin olmaz bu hayatta..
Sen inatsan ben senden inat olucam bundan sonra..
gerekirse beni kaybetmeyi biliceksin..
bensiz yaşamayı biliceksin.. mafoldumben
Sen bunu çooooktan hakketmiştin zatenüzgünüm... (geç bile kaldım)
herşey güzel olacak..hakettiğini düşünüyorsan kesin haketmiştir zaten için rahat olsun..
ınşallah çok sağol:)
Durmadan herşeye bağıran çağıran..
ıstediği zaman tlfnu kapatan (genelde yüzüme.. son zamanlarda biraz olsun düzeltmiştik ama yinede..)
Her kavgada çocuksun çocuksun diyen.. ki kendi benden çok daha çocuk gibi davranıyo şuan bu yaptıklarınla.. aramamak sormamak günlerce nedir bu??
Sencede haketmemişmidir?
Neyse bundan sonra herşey farklı olucak seviyosa.. gelicek.. savaşıcak..
uğraşıcak.. ha eğer ikna olursam devam yerimseniben
Ama olmazsam bensiz yaşamayıda bilicek.. nekadar sevsemde bu böyle olucak yetti valla yaaaa...lmaz:
İnşallah çok sağol:)
Durmadan herşeye bağıran çağıran..
İstediği zaman tlfnu kapatan (genelde yüzüme.. son zamanlarda biraz olsun düzeltmiştik ama yinede..)
Her kavgada çocuksun çocuksun diyen.. ki kendi benden çok daha çocuk gibi davranıyo şuan bu yaptıklarınla.. aramamak sormamak günlerce nedir bu??
Sencede haketmemişmidir?
Neyse bundan sonra herşey farklı olucak seviyosa.. gelicek.. savaşıcak..
uğraşıcak.. ha eğer ikna olursam devam yerimseniben
Ama olmazsam bensiz yaşamayıda bilicek.. nekadar sevsemde bu böyle olucak yetti valla yaaaa...lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?