"ilişkide en çok fedakarlık eden terkedilir...
ve terkeden neyi kaybettigini anlar..ama geç ama erken olur..."
bunu bir yerde okumuştum aklıma geldi senle paylaşayım dedim..bırak kendi haline onu ne düşünürse düşünsün ne yaparsa yapsın şu dönem içinde sana ulaşabileceği herşeyden uzak dur ortak arkadaşlarınıza onu yere batırıcı konuşmalar yapma kendi bilir de geç senden hiçbir haber alamasın..onsuzda olabileceğini görsün..seviyorsa gerçekten seviyorsa herşeyi düşünür özlem ilk zamanlar başlamaz sonradan acıtmaya başlarherşey insanı rahat bırakır ama kendi vicdanı bırakmaz :)
Canım ayrıldığınız için mi aramıyor erkek arkadaşın yoksa tartıştınız falan o yüzden mi aramıyor..
Tartıştığımız için canım..
Ve bu genelde böyle oluyo.. çoğu zaman da ben atıyorum ilk adımı..
Ama bu artık böyle olmuyo.. Bekliyorum bakalım kaç gündür haber yok bende bişey yapmıyorum.. ondan gelene kadarda asla bişy yapmıcam kesin kararlıyım yerimseniben
Anladım canım..bence de en iyisini yaparsın geri dur kesinlikle..gerçekten seviyorsa zaten arar..aradığında da buraya yaz canım merakta kalmıyalım.
bugün de sesin hiç çıkmadı..hayırlı bakalım..sonumuzu çok merak ediyorum :umursamaz:
bugün de sesin hiç çıkmadı..hayırlı bakalım..sonumuzu çok merak ediyorum :umursamaz:
ayrıldıktan sonra barışmayın kızlar.. ben barıştım şimdi burnumdan geliyor... yapabileceğim herşeyi yaptım herşeyi denedim.. üstüne gitmedim,kıskançlıklarla boğmadım,ilgilenmedim bi süre.. sonra baktım bişe değişmiyor.Ayrılıktan sonra sogukluk girdiği için belki biraz çaba gerekiyor diye düşündüm.. büyük fedakarlıklar yaptım,ilgili davrandım,sıcak davrandım... yine olmadı. bişeye hayır desem kıyamet kopuyor... bugün ki tavrı gözümün önünden hiç gitmicek..:sinifsinif:
Bunca şeye rağmen seni mutlu edemiyorsam,beni istemiyorsan giderim dedim.. sadece sustu.. üstüne gittikçe daha kötü oldu. hayal kırıklığım çok büyük... keşke benim çektiğim acının birazını çekse.. bu aşk bitecek öyle ya da böyle.. onda hiçbi çaba göremiyorum..
Bence onun yalnız kalıp düşünmeye ihtiyacı var bu kesinlikle seninle ilgili değil ama sen bu davaranışlarıyla daha çok üzüleceksin, kaldı ki yakında mutlaka bir sebep çıkacak ve gidecek..onlar acıyı yanındayken çekmiyorlar tek başına çekiyorlar bırak çeksin öyle veya böyle çekmeli..anlamadıysa bile kıymetini hiç anlamasın seni böyle üzmeye hiç hakkı yok sende bir ana evladısın bu kadar basit, herşey onlara hizmet etmiyor ki hayatta..yalnız bırak ..
Bu facebooku yok etmek lazım :) ilişkileri çok etkiliyor
ayrıldıktan sonra barışmayın kızlar.. ben barıştım şimdi burnumdan geliyor... yapabileceğim herşeyi yaptım herşeyi denedim.. üstüne gitmedim,kıskançlıklarla boğmadım,ilgilenmedim bi süre.. sonra baktım bişe değişmiyor.Ayrılıktan sonra sogukluk girdiği için belki biraz çaba gerekiyor diye düşündüm.. büyük fedakarlıklar yaptım,ilgili davrandım,sıcak davrandım... yine olmadı. bişeye hayır desem kıyamet kopuyor... bugün ki tavrı gözümün önünden hiç gitmicek..:sinifsinif:
Bunca şeye rağmen seni mutlu edemiyorsam,beni istemiyorsan giderim dedim.. sadece sustu.. üstüne gittikçe daha kötü oldu. hayal kırıklığım çok büyük... keşke benim çektiğim acının birazını çekse.. bu aşk bitecek öyle ya da böyle.. onda hiçbi çaba göremiyorum..
şuan o kadar sinirliyimki ona.
üstüne gitmiyim dedim,onun sıkılmasın istemediğim içn.
2,5 senedir facebook lafını etmeyen biz facebook açtık.
sadece 15 gün dayanabildik.
benim resmimi koymayı bırak ilişki durumunu bile yazmayan insandan ne beklenirki..
üstüne gittikçe koptu benden,geri çekildim yine herşey dahada kötü oldu. mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?