Anlıyorum canım..
Benimkide hep diyo ben seni asla bırakmam fln ama yinede yapıcağını yapıyo işte..
Bana diyo ya çocuksun diye.. kendisi şuan benden daha çocukluk yapıyo bence.. neyse bende böyle devam edicem o nasıl isterse öyle olsun bakalım yerimseniben
Haklısın aramıcam işte aramıcammmmmm :mymeka:
Heeh süpersin yaaa :lepi:
aynen söylediğin gibi.. bırakmaz dimi yaa?
Evet birazda şımarık benimkisi haliyle tek çocuk olunca kaydirigubbakcemile3
Haklısın.. ama o korkuyu nasıl yaşatıcam ona onu bilmiyorum bi fikrin var mı kafamçokkarıştı
3 sene canım biraz zor bırakır ama bu erkeklerin sağı solu belli olmaz..bu korkuyu ben şöyle verdim tartışmalarımızın kavgalarımızın hiçbirinde adım atmadım 1 yıldır beraberiz..neden adım atmadım çünkü öncki ilişkimde devamlı adım atan bendim sonuç beni terketmişti..bende o saatten sonra dedim bundan sonraki ilişkilerimde çok fedakarlık yapmıam geri durucam dedim ki sonucunuda aldım güzel bi şekilde sevglimin bana arada bir söylediği şu seni kaybetmeyi düşündüğüm zaman kalbim acıyo sakın beni bırakma bunu der bana o yüzden bi kaç adım erkekten geri durmak lazım kavgalar tartısmalar haklı ol olma aramıyacaksın bak o zaman öyle bir kıymete bınıyorsun ki görüceksin ileride canım benim.
o korkuyu ancak üzerine düşmeyince yaşar güzelim benim bir bakıyorlar o ilgi gitmiş o zaman sevgilim gidiyor elden diyip olay tersine dönüyor yine ama ısrarla üstünde durmayacaksın, erkeklerin hepsi ohh tamam ilgisi bende garanti diye düşündüklerinde değişiyorlar maalesef bu böyle ne yaşta olursa olsun..senden çıt çıkmadığı zamanlarda onunla ilgilenmediğin zamanlarda yaşar o korkuyu ve özellikle kaybedeceğini düşündüğünde ama bunu düşünmesini mesajla sağlayamassın onu kafana takmadığını düşünmeli sen kafana taktığını belli ettiğinde o öyle oturuyor işte..birde erkekler çok inatçı kızlara derler inatçı ama tam tersidir sen susarsan o iki misli susar en sonunda sen tamamıyle susarsın bunuda yapabildiğini gördüğünde işte o zaman anlarlar..kısa zamanda anlamasınlar zaten kızlar bırakın biraz sizliği yaşasınlar ne var ki bunda..
o korkuyu ancak üzerine düşmeyince yaşar güzelim benim bir bakıyorlar o ilgi gitmiş o zaman sevgilim gidiyor elden diyip olay tersine dönüyor yine ama ısrarla üstünde durmayacaksın, erkeklerin hepsi ohh tamam ilgisi bende garanti diye düşündüklerinde değişiyorlar maalesef bu böyle ne yaşta olursa olsun..senden çıt çıkmadığı zamanlarda onunla ilgilenmediğin zamanlarda yaşar o korkuyu ve özellikle kaybedeceğini düşündüğünde ama bunu düşünmesini mesajla sağlayamassın onu kafana takmadığını düşünmeli sen kafana taktığını belli ettiğinde o öyle oturuyor işte..birde erkekler çok inatçı kızlara derler inatçı ama tam tersidir sen susarsan o iki misli susar en sonunda sen tamamıyle susarsın bunuda yapabildiğini gördüğünde işte o zaman anlarlar..kısa zamanda anlamasınlar zaten kızlar bırakın biraz sizliği yaşasınlar ne var ki bunda..
bi kaç gündür yapıyorum hafif bi değişti sanki.. üzerine düşmüyorum.. ilk mesajı ben atmıyorum mesela .. şakkıdı
Hala haber yok((
mecbur arayacak bi şekilde sen sabret ve sakın aramaHala haber yok((
Gamzecim üzme kendini gerçekten seni seviyorsa arar sıkma canını..
mecbur arayacak bi şekilde sen sabret ve sakın arama
Offff inşallah..
Allahım sen bana sabır ver.. onada akıl fikir ver
Sevdiğine inanıyorum.. ama ya artık sevmiyosa
ya vazgeçtiyseoff off.. arar dimi
sıkmak ne kelime şuan kendimi tutamıyorum ve ağlıyorum mafoldumben
bunca zaman emek vermişsiniz sevginize unutamaz öyle bir çırpıda, ve ağlamada bende ağlarım bak o zaman:teselli:
Canım kıyamam sana üzülme 3 sene cıkmıssınız ve senın bi hatan yok o yüzden mutlaka arıcaktır seni üzme kendini başka şeylerle oyalan canım.
Sağol canım benim inşallah öyle olur..
Ağlamayalım hiç birimiz:)
İyi ki siz varsınız valla rahatlıyorum buraya yazdıkça opuyorumnanaktan
sizlerde iyiki varsınız..onun sevdigisine inanıyorsan içindeki kuruntu ve karmaşanın bu düşüncelerini karartmasına izin vermeseni çok iyi anlıyoruz..
kızlarr benim ilişkim bugün bitti...:gitme: çok üzgünüm çookk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?