kızlarr benim ilişkim bugün bitti...:gitme: çok üzgünüm çookk...
ne olduda bitti:teselli:
Bitti miüzülme canım benim güçlü olmaya çalış.. Düşünme..
Ne desem boş.. ama üzülmemeye çalış lütfen :teselli:
zaten soğuktu son günlerde.. en son kırgındık aradım konuştum. olmuyor dedi,bizim için en doğrusu bitirmek dedi. çabala dedim. çünkü ayrılmıştık geri döndük bi süre soğukluk olabilir diye düşünmüştüm. çabaladım dedi,olmuyor dedi. bende ağladım tabi nasıl dayanılır ki.. bir zamanlar çok seven biri şimdi sevmiyor besbelli.. görüşmeyelim bi süre dedi. tamam dedim.
Ama bugün düşündüm... ne kadar üzülsemde değerimi anlamıcak çünkü sevdikçe kaçtı değer verdikçe azaldı herşey..ağlamk onun yanında değerimi dahada azalttı ve onun sevgisine de muhtaç değilim.. bugün msj attım.. samimiyetle söylüyorum iyiyim,beni aramak zorunda değilsin,hattı kırabilirsin cvp yazmazsan sevinirm diye yazdım yolladım.
ve bi kez daha anladım ki... değer vermek hiçbi işe yaramıyor ne yazık ki.... pişman olacak bi gün elbet ama artık çok geç.....................:1no2:
Canım üzülme güçlü ol zaten bi taraftan birinde birşeyler tükendiyse ne kadar çabalasanda olmaz..ne kadar süre beraberdiniz canım?
evet canım.. artık çabalamıyorum. sadece şuna üzülüyorum. Ben sadece sevdim değer verdim ve beyefendinin sevgisi azaldı yaaaa....
canım 4-5ay kadar. ama kısa sürede bağlandım,umutluydum bu ilişkiden. bundan öncede nerdeyse 3 yıllık ilişkim bitmişti. aslında en çok içimi acıtan tekrar yanılmak oldu..
pişman olacak bi gün elbet ama artık çok geç.....................:1no2:
kızlarr benim ilişkim bugün bitti...:gitme: çok üzgünüm çookk...
cnm çok üzüldüm.. sen elinden geleni yaptın, hiç de küçüük, ezik duruma düşmedin çünkü sevdiğin için yaptın.. ama bazen ağzında kuş tutsan bile faydası olmaz.. kafası karışık kesin..anlayacaktır senin değerini.. herşeyin hayırlısını dile.. üzüme sakın:teselli:
Canım erkek arkadaşın belki karmaşık bi dönemden geçiyordur erkeklerin olur böyle dönemleri belki bikaç gün yalnız kalırsa arar seni ve tekrar başlayabilirsiniz ..senin yapıcağın tek şey onu kesinlikle aramamak ve üzülmemek..
şuan kendin için yapabileceğin en güzel şey tamamen susmandır..ne telefon ne msn ne mail ne arkadaşlarla haber yollamak sakın tamamen sessiz ol madem gitmek istedi bırak gitsin bir yaşasın bakalım istediğini kendi istedi bunu..ben çok iyi anlıyorum seni ama güzelim şuan yapabileceğin en iyi şey iyi olman..kafası karışıksa gitmek istediyse sen yaparsan yap gidecekti..herşey güzel olacak moralini yüksek tut sen sen daha kıymetlisin hep fedakarlıkları sen yaptın merak etme bunu oda biliyor bırak kendinle yalnız kalsın düşünsün bunları..yalnız değilsin bunuda unutmakaydirigubbakcemile5
cnm çok üzüldüm.. sen elinden geleni yaptın, hiç de küçüük, ezik duruma düşmedin çünkü sevdiğin için yaptın.. ama bazen ağzında kuş tutsan bile faydası olmaz.. kafası karışık kesin..anlayacaktır senin değerini.. herşeyin hayırlısını dile.. üzüme sakın:teselli:
zaten soğuktu son günlerde.. en son kırgındık aradım konuştum. olmuyor dedi,bizim için en doğrusu bitirmek dedi. çabala dedim. çünkü ayrılmıştık geri döndük bi süre soğukluk olabilir diye düşünmüştüm. çabaladım dedi,olmuyor dedi. bende ağladım tabi nasıl dayanılır ki.. bir zamanlar çok seven biri şimdi sevmiyor besbelli.. görüşmeyelim bi süre dedi. tamam dedim.
Ama bugün düşündüm... ne kadar üzülsemde değerimi anlamıcak çünkü sevdikçe kaçtı değer verdikçe azaldı herşey..ağlamk onun yanında değerimi dahada azalttı.
onun sevgisine muhtaç değilim,güçlü duruyorum.. yaptığım onca fedakarlığa rağmen,aylarca tek taraflı gösterdiğim çabaya rağmen tek üzülen ben oldum...off ne hali varsa görsün.bugün msj attım.. samimiyetle söylüyorum iyiyim,beni aramak zorunda değilsin,hattı kırabilirsin cvp yazmazsan sevinirm diye yazdım yolladım.
ve bi kez daha anladım ki... değer vermek hiçbi işe yaramıyor ne yazık ki.... pişman olacak bi gün elbet ama artık çok geç.....................:1no2:
erkekLer zaTen karsı tarafın duyquları bittiği an geri dönerler :lepi: bide hiçbişey olmamış gibi davranırlar ya sinir oluyorumlmaz: uLaşabilceği bütün yolları kapa bence delikafadulden geri döncektir emin ol
doğrusun güzelim onlar senin o anki duygularının bitmesini düşünmüyorlar yada senin ne halde olduğun o sürede neler çektiğin onlar için o zaman düşünülmüyor önemli olan kendi sorunlarını o kadar sürede halletmeleri bu sürede en az 3 ay..dibi bulmak kısa zamanda olmuyor yani :)
ben bu ara çok gittim şimdi de olan oldu :gitme:
zaman verdik birbirimize , kafası çok karışıkmış :gitme:
ben böyle diyen adamı direk bırakırım.çocuk oyuncağı mı beyefendinin keyfini mi bekleyeceksin.onun kafasına ben........ biyerleri yemeyince nedense hep kafaları karışıktır.sen de bunu yedin mi.
doğrusun güzelim onlar senin o anki duygularının bitmesini düşünmüyorlar yada senin ne halde olduğun o sürede neler çektiğin onlar için o zaman düşünülmüyor önemli olan kendi sorunlarını o kadar sürede halletmeleri bu sürede en az 3 ay..dibi bulmak kısa zamanda olmuyor yani :)
erkekLer zaTen karsı tarafın duyquları bittiği an geri dönerler :lepi: bide hiçbişey olmamış gibi davranırlar ya sinir oluyorumlmaz: uLaşabilceği bütün yolları kapa bence delikafadulden geri döncektir emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?