- Konu Sahibi mavisim_11
-
tabiki abartıyorsun alala hiç kız dostu olmayacak mı?Adam bi süre sonra bıkar...
birbirimizin dostlarına ASLA ama ASLA karışmayız.. bu yüzden de ilişkimiz çok güzel çünkü benim hayatta üç tane dostum var biri kız ikisi erkek... ve o iki erkek sevgilim yokken de hayatımdaydı sevgilim şimdi gelip onlarla dostluğumu kısıtlamaya çalışsa asla izin vermem.. çok şükür tam kafama göre bir sevgili buldum o da benim o iki erkek dostumla çok yakın arkadaş oldular ben olmadan da görüşür dertleşirler... sevgilimin de bi tane bayan dostum dediği biri var hayatta karışmam.. ben yokken o vardı ne haddime karışmak haşaa.. kız da benle tanışmayı çok istiyor fakat farklı bir şehirde olduğu için kısmet olmadı.. sevdiğimin dostum dediği güvendiği dertleştiği biri baş tacımdır... benim de dostum olur eğer samimi olabilirsek
Arkadaşlık yahu adı üstünde..
Eğer sizin sevgilinize güveniniz yoksa illa yanında bi kız arkadaşı olmasına gerek yok.. Bi halt edicekse tanımadığı biriylede yapar yani.. Burda asıl mesele ' güven '
hepimiz yakın olduğu,kardeş gibi gördüğü erkek arkadaşları yada kız arkadaşları yada ne bilim kuzenimiz falan vardır yani o gözle bakmayı akıldan geçirmek bile ne kadar ayıp..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?