Erkek arkadanzn ya da Einizin, Kzlarla dost olmasna izin verir misiniz?

"Akşam geç gelicem Pelin ile dertleşeceğim", "Cumartesi Selin ile konuşacağım", " Ne zamandır Aylin ile görüşmedim burnumda tütüyor" falan diyen bir erkeğin eşinin ya da sevgilisinin "tamam canım nasıl istersen" diyeceğini düşünemiyorum. Belki de çok modern, eşine ve kendine ve şu Pelin-Selin ve Aylin'lere çok güveniyor olduğundan güzel bir davranış olabilir ama bana çooook uzak. Tamam hayatı benden ibaret olsun, kafesteki kuş misali evde odada geçsin tüm haytı demiyorum ama bu tarz kız arkadaşlar bence sorun, sıkıntı konusunda birer patlayıcı tesiri gösterebilir. "Bu gece geç gelicem Hamdullah ile dertleşeceğim", "Hayrullah aradı bi özlemişim sorma" ya da "Abdullah ile bi kahve içip geleceğim" dediğimde eşim/sevgilim tamam diyorsa belki bir ihtimal ben de diyebilmek adına çalışırım. Amaaan o dese de Hayrullah ile ne işim var benim yaaa

hiççççççç abartmıosunn canımmmm....benim olamıcağı gibi onunda olamazzzklava:

ben de izin vermem tabi ki...
hele ki bu zamanda..
kimin eli kimin cebinde belli olmayan ilişkilerden hiç hazetmem..
ben de bi kızla bi erkeğin kolay kolay sadece arkadaş olabileceğine inanmıyorum..
iki taraftan biri çoğunlukla farklı düşünür bence..
tabi istisnalar hariç...sengözlerimebaksanab

ne dostlugu yaa alnini karislarim öyle adamin ben sempatiksalakcinni
ne dostlugumus
bir erkekle bir kadin yanyana ve bas basa olduklari zaman yanlarindaki 3.cü kisi
seytan olurmus kötükedihüsoakannehir
hic dostca bi erkek arkadasim yok olmazda..

arkadaşlık desek hadi dicem, iş arkadaşlığı falan filan..

ama dostluk diyorsunuz ya, ne alaka hem de bu devir de.... erkek arkadaşları ve karısı ile paylaşamadığı neyi paylaşacak ki :))

amannnn canımmm sen yinede dikkat et bi gün evinin baş tacı olmasınnnnnn:roflol:
şaka bi yana kadından dost ayıdanda post olmazmış dermişş büyüklerrrrrrr...
eee onların devrinde bile böle laf varsaa şimdiiiiiiiiiiiii oooooooooooo :roflol:

benim onun sayesinde yoksa onun hiiiiçç olamaz kimse kusura bakmasın valla....

ki zaten sevgilimin hayatınaa girdiğmi günden beri tek kız arkadaşı kalmadı çünkü hepsini kendi uzaklaştırdı çevresinden ben demeden...çokta güzel oldu valla benim 2 kız arkadaşım onun 4tane erkek can arkadaşları var bize yetiyorda artıyor bile
...ikimizde durumdan çok memnunuz

asla olamaz ne arkadaş ne dost anlamam ben öyle bi tek bile olamaz benimde onunda kötükedihüso

muhakkak ki kız arkadaşları olur yani bunu yasaklamak ne kadar doğru bilemem en azından çalışan yada okuyan sosyal insanlar için bu durumun olması biraz zor..
benimde erkek arkadaşlarım var ama herkes sınırını bilir..kendini bilen insanlardır
Kız arkadaşları elbette olur ama tek görüşme yada benden habersiz görüşmeler olamaz..ama bana güven verdiyse eğer;
Bi sınır içerisinde çok fazla samimi olmadan elbette ki olabilir..buyrunnnnnnnnn

oldum olası kıl oluyorum bu konuya..ne dostu allh aşkına hangi dostluk..bence bi erkekle bi kız dost fln olmaz abartmamak lazım tabi slm fln vercek okadar da dğil..ama öle buluşucaklar zart zurt konuşcaklar ben buna karşıyım..ne demişler bugün sana kankam der yarın sana aşkım der...o yüzden olmaz öle şeyler..yok öyle bi ihtimal aklinialirimsmile

dostluk nedir? arkadaşlık nedir?
lise- üniversite ortamında not alıp verme- bir soru sorma v.s. gibi olaylar kız-erkek arasında yaşanır, normaldir, doğaldır...
amaa; dostluk çok ayrı bir olaydır. sırlarını-dertlerini paylaşacağın, yeri geldiğinde birlikte gülüp-yeri geldiğinde başını omzuna koyup ağlayacağın bir varlıktır dost...

evlendikten sonra bir insan "dostluk" kavramını eşiyle değil de kiminle paylaşacak allah aşkına? :umursamaz:

hayır bayan arkadaşı filan olamaz olcaksa dotu erkek olsun
yok öyle sonra da sevgilim beni aldatatı bilmem nnaptı diye zırlıyoruz
evet bu ateş barut olayına ktılıyorum ne yani nişanlım yanında ben yokken o kızla neden buuşup vakit geçirsin ki
ya ben de olucam ya da sadece o kız değil bütün bi arkadaş grubu olcak
hiiiiiiç kusura bakmasın

hayır bayan arkadaşı filan olamaz olcaksa dotu erkek olsun
yok öyle sonra da sevgilim beni aldatatı bilmem nnaptı diye zırlıyoruz
evet bu ateş barut olayına ktılıyorum ne yani nişanlım yanında ben yokken o kızla neden buuşup vakit geçirsin ki
ya ben de olucam ya da sadece o kız değil bütün bi arkadaş grubu olcak
hiiiiiiç kusura bakmasın

Arkadaşlık yahu adı üstünde..
Eğer sizin sevgilinize güveniniz yoksa illa yanında bi kız arkadaşı olmasına gerek yok.. Bi halt edicekse tanımadığı biriylede yapar yani.. Burda asıl mesele ' güven '
hepimiz yakın olduğu,kardeş gibi gördüğü erkek arkadaşları yada kız arkadaşları yada ne bilim kuzenimiz falan vardır yani o gözle bakmayı akıldan geçirmek bile ne kadar ayıp..

kesinlikle katılıyorum. en yakın arkadaşım, bebeklik arkadaşım ve erkek. o da ben de evliyiz hatta o benim üniversiteden çok yakın bi arkadaşımla evli. ailecek sürekli görüşüyoruz ve kendi erkek kardeşimden farklı görmem onu bunu düşündükçe bile midem kalkar. güven çok öenmli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…