Erkek arkadanzn ya da Einizin, Kzlarla dost olmasna izin verir misiniz?

bence hiçde abartmıyosun.benm gönlüm razı olmaz.tabiki eski arkdslarını gördügü zaman hal hatır sorar slmlasır.ama okdr.öle bulusma fln yok.onun gönlüde benim erkek arkdslarımla bulusmama razı gelmio..bence normal.insanın sevdigini kıskanmaması imkansız.

Sizler dost olamıyorsunuz diye genelleme yapma hakkınız yok..
Ne demek erkekle kadın dost olamaz....
Gayette güzel oluyor, mesele insanlara kadın erkek diye bakmayıp insan olarak bakmakta...
Yıllardır görüştğüm, dostum dediğim 2-3 tane erkek arkadaşım vardır.. Aynı şekilde eşimin de 2 tane can ciğer bayan arkadaşı var... Biz bekarken onlarda bekardı zaman geçti kimimiz evlendik kimimiz bekar, be ben ne eşim ne arkadaşlarım ne onların eşleri yada sevgilileri birbirimizi potansiyel tehlike olarak görmedik....
Benim dostum beni seven beni düşünen iyi günümde ötü günümde yanımda olan maddi manevi beni destekleyen kişidir... Erkek olmuş kadın olmuş yaşlı olmuş genç olmuş türk olmuş yabancı olmuş müsüman olmuş gayrimüslim olmuş umursamam da önemsemem de...
Sevgililerin eşlerin birbirlerinin hayatına bu kadar müdahele etmelerine de çok ama çok karşıyı.. Sevgili oluna yada evlenince eşiniz yada evgiliniz sizin malınız olmuyor... Herkesin kendine ait bir hayatı var.. O hayatın ne kadarını kimle geçireceğine kişi ancak kendisi karar verir....

erkek arkadaşıma güveniyorum ama doğru dürüst kızlar o kadar az kaldı ki..
bugünlerde gördüğüm şeylerden ağzım açık kalıyor
kız olmaktan güç alıp arkadaş ayağına neler yapıyor hemcinslerimiz
yani benim tanıdığım gerçekten normal insan gibi bi insan olursa tabi ki dost olurlar
amaaaaa nerde öyle kız şimdi dolayısıyla anladım kii
hayatta olamazlar!
arkadaş olmalarını bile düşünmem gerek insanı tanımam gerek onu anladım

Kız arkadaşları var.ızin veriyorum ama bu için için kıskanmadığım anlamına gelmiyor.Ne de olsa o da benim 12 yıllık dostumduolumunekankayizsmile

sewgilim bnm eşyam mı evcil hayvanım mı çocuğum mu
benden izin almasna gerek yok
bnn kendime güweniorum
ayrıca bnm de sadece 1 tane kız arkadaşım war,gerisi erkek..hepsiyle de dostum,ewlerinde de gider kalırım,sewgililerini de tanırım çok da sewerm
hatta bazen öle kızlar arayıp kıskançlık tribine girince kmse kusura bakmasın ama sadece gülüyoruz biz,wah wah diye acıyorum,demek ki bu kadar güwensiz kendine diye..
arkadaş war arkadaş war kızlar ayırd etmek lasım,kendimizi komik duruma düşürmenin anlamı yok

ben buna katılmıyorum eşyadır bilmem nedir olarak görüp görmemkle alakası yok bunun sadece ilişkilerde bazı sınırların olması gerektiğine ve bunları karşılıklı yapıldığında sorun olucağını düşünmüyorum evet benm nişanlımın kız arkadaşı olamaz bu benim kendime güvenmediğimden yada ona güvenmediğimden değilll gerek olmadığını düşündüğümden gidip aynı muh i bi erkekle yapması varken niye gidip bi bayanla arkadaşlık kursunki...mesela bayan arkadaşınız yanında üstünüzü rahat rahat değiştirebilirsinz pekii can ciğer,dostunuzun erkek ark.ın yanında soyunabilirmisinz?? ben yapamam yapana saygım var..demekki kız ve erkek arasında bi fark var ve herzaman olması gereken bi kanun varr..benim nişanlım zaten o bulunduğunz ortamlarda bulunamıcağından
(aynen bende) ondan ne onun arkasından gülünebilir nede benim,nede komik duruma düşeriz..kız arkadaşının arkasından güldürten
karaktersz erkeklerede vah vahh acıyorumm....

((bu arada benim dostluk kavramım çok geniş içine bi erkek giremicek kadar genişş benm için dostluk omzunda ağlamaktan,sınırsız herşeyi anlatmaktan,gerektiğinde tek kişilik yatağı bile paylaşmak zorunda kalmaktan,sevincimi paylaşmak istediğimde ilk aklıma gelen insan olmaktan...........vs vs)) yanii sadece bi kafede geyik yapmaktan daha geniş olduğu için eskilerin dediği gibi
AYIDAN POST KIZDANDA(erkeğe) DOST OLMAZMIŞŞ......

Son düzenleme:
okurken mutlaka onun da benim de karsi cinsten arkadaslarimiz vardi.. sonucta sinif arkadasimdan kacacak deildim .. ayni sekilde esimde. ama bu biraz ortamlada alakali simdi onun icin de benim icin de karsi cinsten dost edimek lux bir durum yani gereksiz bence.

slm arkadaşlar başlık oldukça ilgimi çekti flört ederken kızardım benimde erkek arkadaşlarım olacak müdahele etme bana diye evlendik neyse kıskanç olmayan ben acayip kıskanmaya başladım karşı cinsle arkadaşlığı bırak konuşmasına bile sinir olur hale geldim :))) olmasın ben istemem KISKANÇ HANDEEEEEEEEE:))))))))

izin vermek ya da vermemek bnm HADDIM DEGIL
o atacagı adımı bilir..

nasil haddim degil benim esime ya da erkek arkadasima izin vermemek.. ayni sekilde onun da benim uzerimde haklari vardir.. kesinlikle katilmiyorum yorumunuza... madem karismak haddim degil herkes yoluna gider o zmn.. bu biraz kendine guvenle alakali bence had meselesi

ben ne dostlar gordum biraz icince birbirine asilmaya baslayan... ondan bir erkekle bir kizin cok nadir olarak dost olabilecegine inananlardanim... sonucta ates ve barut.. bunun kendine guvenle ne alaksi var anlayamadim.. allah a sukur guvenim gayet yerindedir o yuzden de esime istedigim gibi karisirim.. KARISMAKTAN KORKMAM yanii

wala bnm içinde bulunduğum sosyal ortam bu şeklde arkaadaşım sennkini bilemem. dünya iki sewgilinin arasında dönmüo ne kızlar erkeklere öcü gözyüle bakıo ne erkekler kızlara. benm erkek arkadaşım da yakın erkek arkadaşlarımın ewinde kalmama bişi dmez,ben de ona demem. insanlar kudurmamış hemen birinin koynuna girsin..
sewgili gider,dost insana kalır ayrca
benm düşüncem bu
sizinnkine de saygım war..

şimdiii sen benim görüşümün arkasından
insanlar kudurmmamış hemen birinin koynuna girsin dersen
bende sana çok ağır konuşurumm benim nişanlımda beni bi başka erkeğin evinde kaldırcak kadar geniş değil aynen bende derim olmazz ondan lüften cümlelerimizi seçerek konuşalımm ki sorun olmasınn!!!!!!!!
siz sevgilinizi gidecek gözüyle bakıp dostlarınızı kalıcı gözüyle bakıyorsanız bilemem ama ben nişanlımı kalıcı gördüğüm için böle düşünmüyor olabilirim tabiiiii....buda benim düşüncem herkesinkine saygı duyuyorumm...

Son düzenleme:

ben kendimi bildikten sona sen yok o beni başka erkeğin ewnde kaldırcak kadar geniş değil gibi saçma laflar etme bnce bi.
insan önce kendinden sorumludur arkadaşım,sen kendini bildikten sona nişanlın sewgilin ws değil..yaptıklarından önce sen sorumlusun..kadınların çoğu kendilerini bi erkeeğe adadığı için acı çekiyor ztn,ben bir birey olrak kndi kararlarımı kendm weririm , nerde ne zaman kalcağımı nası dawrancağımı da bilirm.
o yzden önce düşünün sona konuşun

nasıl laflar ediceğimi sana mı sorucammm..
herkes yaptığından kendi sorumludur bu demek değil hayatımdaki insan bana karışamaz ben ona karışamam...herkesin düşüncesi kendine bu benim fikrimm o senin fikrin...
kadınların çoğu kendini karşılıksız bi şekilde tek taraflı bi erkeğe adıyorsaa buna ben karşıyım zaten bazı şeyler karşılıklı olunca kimse acı çekmezz...

ben arkadaşlarımda kaldım mı? kaldım..
sevgilim bişey dedi mi? hayır demedi.
arkadaşımla bişey oldu mu? benden karşılık görseydi oldurmaya çalışacaktı
daha önce kalmış mıydım? evet
daha önce bişey oldurtmaya çalışmış mıydı? hayır asla olsaydı kalmazdım zaten
bi daha kaldım mı? hayır
bi daha kalır mıyım? hayıır
onun kalmasına izin verir miyim? hell noo. aslaa

ayrıca benim için de sevgilim kalıcı dostluklar geçici. çok canciğerlerin 2 gün sonra sebepsiz suratına bakmıyor her dakka kuyunu kazıyor. en azından sevgilimle bozuşursak bunda benim de payım olur.
aşkım forever :lepi:

soru :Erkek arkadaşınızın ya da Eşinizin, Kızlarla dost olmasına izin verir misiniz
cevap:
olacagı kişiye göre degişir

pardon ben kendi ilişkim adına konuşmuştum, sizinki adına değil :)

siz ve birlikte oldugunuz kişi ilişkinizi kendi belirlediğiniz kurallara göre yaşarsınız , biz bizim kararlarımıza göre..

bizim aramızda izin vermek diye bir kelime dahi geçmez çünkü itici buluruz. 3 senedir hiç bir konuda izin merci olmadım hayatında, aynı şekilde o da benim hayatımda..

bu arada benim erkek arkadasımın kız dostu yok ama bu tamamen tesadüfi bir durum. benim karışmamdan ya da kızlara öcü muamelesi yapmasından kaynaklanmıyor. eğer olsaydı(belki bir gün olur) bu kız benim yerime geçmek isteyen, aramıza fitne fesat sokmak isteyen bir bayan olmaz, onun dostluğunu gerçekten hakeden, temiz niyetli biri olurdu. atacağı adımı kendi bilir derken bunu kastetmiştim.
umarım açıklayabilmişimdir.
kendine güvenle de alakasını göremedim . bence tarafların birbirine güvenleri ile alakalı daha çok. erkek arkadasıma insanları tanıma konusunda güvenirim, olur da yanılırsa da , ateşle barut yanyana durmaz diyemeyecegım. öyle bir kıstas biçersek dünyayı tam ortasından 2ye bölüp kadınları bir yarım küreye , erkekleri baska yarımküreye koymak gerekiyor.sosyal yaşamdaki ,içiçeliği dost olamazsın diyerek ayırmaya hiçbirimizin gücü yetmez bana göre..
o sebeple gerçekçi düşünmek de yarar var.

tabıkı verırdım ama sınırlar dahılınde zaten yanlıs bırsey olsa hıssedersın kendıne guvenen her kadın karısmamalı dostlarına eger sevdıgın erkege zarar verdıgı dusunuyosan arkadas cevresıne mudehale degılde yol gosterıcı olabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…