- Konu Sahibi mavisim_11
-
sewgilim bnm eşyam mı evcil hayvanım mı çocuğum mu
benden izin almasna gerek yok
bnn kendime güweniorum
ayrıca bnm de sadece 1 tane kız arkadaşım war,gerisi erkek..hepsiyle de dostum,ewlerinde de gider kalırım,sewgililerini de tanırım çok da sewerm
hatta bazen öle kızlar arayıp kıskançlık tribine girince kmse kusura bakmasın ama sadece gülüyoruz biz,wah wah diye acıyorum,demek ki bu kadar güwensiz kendine diye..
arkadaş war arkadaş war kızlar ayırd etmek lasım,kendimizi komik duruma düşürmenin anlamı yok
izin vermek ya da vermemek bnm HADDIM DEGIL
o atacagı adımı bilir..
sewgilim bnm eşyam mı evcil hayvanım mı çocuğum mu
benden izin almasna gerek yok
bnn kendime güweniorum
ayrıca bnm de sadece 1 tane kız arkadaşım war,gerisi erkek..hepsiyle de dostum,ewlerinde de gider kalırım,sewgililerini de tanırım çok da sewerm
hatta bazen öle kızlar arayıp kıskançlık tribine girince kmse kusura bakmasın ama sadece gülüyoruz biz,wah wah diye acıyorum,demek ki bu kadar güwensiz kendine diye..
arkadaş war arkadaş war kızlar ayırd etmek lasım,kendimizi komik duruma düşürmenin anlamı yok
ben buna katılmıyorum eşyadır bilmem nedir olarak görüp görmemkle alakası yok bunun sadece ilişkilerde bazı sınırların olması gerektiğine ve bunları karşılıklı yapıldığında sorun olucağını düşünmüyorum evet benm nişanlımın kız arkadaşı olamaz bu benim kendime güvenmediğimden yada ona güvenmediğimden değilll gerek olmadığını düşündüğümden gidip aynı muh i bi erkekle yapması varken niye gidip bi bayanla arkadaşlık kursunki...mesela bayan arkadaşınız yanında üstünüzü rahat rahat değiştirebilirsinz pekii can ciğer,dostunuzun erkek ark.ın yanında soyunabilirmisinz?? ben yapamam yapana saygım var..demekki kız ve erkek arasında bi fark var ve herzaman olması gereken bi kanun varr..benim nişanlım zaten o bulunduğunz ortamlarda bulunamıcağından
(aynen bende) ondan ne onun arkasından gülünebilir nede benim,nede komik duruma düşeriz..kız arkadaşının arkasından güldürten
karaktersz erkeklerede vah vahh acıyorumm....
((bu arada benim dostluk kavramım çok geniş içine bi erkek giremicek kadar genişş benm için dostluk omzunda ağlamaktan,sınırsız herşeyi anlatmaktan,gerektiğinde tek kişilik yatağı bile paylaşmak zorunda kalmaktan,sevincimi paylaşmak istediğimde ilk aklıma gelen insan olmaktan...........vs vs)) yanii sadece bi kafede geyik yapmaktan daha geniş olduğu için eskilerin dediği gibi
AYIDAN POST KIZDANDA(erkeğe) DOST OLMAZMIŞŞ......
wala bnm içinde bulunduğum sosyal ortam bu şeklde arkaadaşım sennkini bilemem. dünya iki sewgilinin arasında dönmüo ne kızlar erkeklere öcü gözyüle bakıo ne erkekler kızlara. benm erkek arkadaşım da yakın erkek arkadaşlarımın ewinde kalmama bişi dmez,ben de ona demem. insanlar kudurmamış hemen birinin koynuna girsin..
sewgili gider,dost insana kalır ayrca
benm düşüncem bu
sizinnkine de saygım war..
şimdiii sen benim görüşümün arkasından
insanlar kudurmmamış hemen birinin koynuna girsin dersen
bende sana çok ağır konuşurumm benim nişanlımda beni bi başka erkeğin evinde kaldırcak kadar geniş değil aynen bende derim olmazz ondan lüften cümlelerimizi seçerek konuşalımm ki sorun olmasınn!!!!!!!!
siz sevgilinizi gidecek gözüyle bakıp dostlarınızı kalıcı gözüyle bakıyorsanız bilemem ama ben nişanlımı kalıcı gördüğüm için böle düşünmüyor olabilirim tabiiiii....buda benim düşüncem herkesinkine saygı duyuyorumm...
ben kendimi bildikten sona sen yok o beni başka erkeğin ewnde kaldırcak kadar geniş değil gibi saçma laflar etme bnce bi.
insan önce kendinden sorumludur arkadaşım,sen kendini bildikten sona nişanlın sewgilin ws değil..yaptıklarından önce sen sorumlusun..kadınların çoğu kendilerini bi erkeeğe adadığı için acı çekiyor ztn,ben bir birey olrak kndi kararlarımı kendm weririm , nerde ne zaman kalcağımı nası dawrancağımı da bilirm.
o yzden önce düşünün sona konuşun
nasil haddim degil benim esime ya da erkek arkadasima izin vermemek.. ayni sekilde onun da benim uzerimde haklari vardir.. kesinlikle katilmiyorum yorumunuza... madem karismak haddim degil herkes yoluna gider o zmn.. bu biraz kendine guvenle alakali bence had meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?