- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
- Konu Sahibi mavisim_11
-
tabıkı verırdım ama sınırlar dahılınde zaten yanlıs bırsey olsa hıssedersın kendıne guvenen her kadın karısmamalı dostlarına eger sevdıgın erkege zarar verdıgı dusunuyosan arkadas cevresıne mudehale degılde yol gosterıcı olabılırsın
pardon ben kendi ilişkim adına konuşmuştum, sizinki adına değil :)
siz ve birlikte oldugunuz kişi ilişkinizi kendi belirlediğiniz kurallara göre yaşarsınız , biz bizim kararlarımıza göre..
bizim aramızda izin vermek diye bir kelime dahi geçmez çünkü itici buluruz. 3 senedir hiç bir konuda izin merci olmadım hayatında, aynı şekilde o da benim hayatımda..
bu arada benim erkek arkadasımın kız dostu yok ama bu tamamen tesadüfi bir durum. benim karışmamdan ya da kızlara öcü muamelesi yapmasından kaynaklanmıyor. eğer olsaydı(belki bir gün olur) bu kız benim yerime geçmek isteyen, aramıza fitne fesat sokmak isteyen bir bayan olmaz, onun dostluğunu gerçekten hakeden, temiz niyetli biri olurdu. atacağı adımı kendi bilir derken bunu kastetmiştim.
umarım açıklayabilmişimdir.
kendine güvenle de alakasını göremedim . bence tarafların birbirine güvenleri ile alakalı daha çok. erkek arkadasıma insanları tanıma konusunda güvenirim, olur da yanılırsa da , ateşle barut yanyana durmaz diyemeyecegım. öyle bir kıstas biçersek dünyayı tam ortasından 2ye bölüp kadınları bir yarım küreye , erkekleri baska yarımküreye koymak gerekiyor.sosyal yaşamdaki ,içiçeliği dost olamazsın diyerek ayırmaya hiçbirimizin gücü yetmez bana göre..
o sebeple gerçekçi düşünmek de yarar var.
pardon ben kendi ilişkim adına konuşmuştum, sizinki adına değil :)
siz ve birlikte oldugunuz kişi ilişkinizi kendi belirlediğiniz kurallara göre yaşarsınız , biz bizim kararlarımıza göre..
bizim aramızda izin vermek diye bir kelime dahi geçmez çünkü itici buluruz. 3 senedir hiç bir konuda izin merci olmadım hayatında, aynı şekilde o da benim hayatımda..
bu arada benim erkek arkadasımın kız dostu yok ama bu tamamen tesadüfi bir durum. benim karışmamdan ya da kızlara öcü muamelesi yapmasından kaynaklanmıyor. eğer olsaydı(belki bir gün olur) bu kız benim yerime geçmek isteyen, aramıza fitne fesat sokmak isteyen bir bayan olmaz, onun dostluğunu gerçekten hakeden, temiz niyetli biri olurdu. atacağı adımı kendi bilir derken bunu kastetmiştim.
umarım açıklayabilmişimdir.
kendine güvenle de alakasını göremedim . bence tarafların birbirine güvenleri ile alakalı daha çok. erkek arkadasıma insanları tanıma konusunda güvenirim, olur da yanılırsa da , ateşle barut yanyana durmaz diyemeyecegım. öyle bir kıstas biçersek dünyayı tam ortasından 2ye bölüp kadınları bir yarım küreye , erkekleri baska yarımküreye koymak gerekiyor.sosyal yaşamdaki ,içiçeliği dost olamazsın diyerek ayırmaya hiçbirimizin gücü yetmez bana göre..
o sebeple gerçekçi düşünmek de yarar var.
tabıkı verırdım ama sınırlar dahılınde zaten yanlıs bırsey olsa hıssedersın kendıne guvenen her kadın karısmamalı dostlarına eger sevdıgın erkege zarar verdıgı dusunuyosan arkadas cevresıne mudehale degılde yol gosterıcı olabılırsın
dostluk bir anda olusan bir sey degildir ki
ben dostlarimin kimler oldugunu yillar icerisinde yasadigim olaylarla ogrendim
kim dustugumde yanimda, zor gunumde bana destek , mutlu gunumde en buyuk yardimcim
ben kendi gercek dostlarimin kim oldugunu kime gercekten guvenebilecegimi kendi tecrubelerimle ogrenmis bir insanim
kimse bana mudahele etmedi , edemez de
dogal olarak ben de bana yapilmasini istemedigim bir seyi baskasina yapmam
sonuna kadar katılıyorum sana canım.. izin vermek veya izin almak çook itici kelimeler zaten.. hayat hiç bir zaman "sevgili" üzerine kurulu olmamalı.. sevgili odaklı bi hayat sürersek o ilişki bittiğinde darmadağin olur günden güne yok oluruz.. insanın hayatında dostları da olmalı ailesi de.. bu dost kelimesinin de anlamı çook yücedir büyüktür öyle cinsiyet ayrımına bakarak bi karara ulaşamazsın..dostluğun cinsiyeti olmaz.. ateşle barut meselesine gelince eğer insan ilkel duygularını bastıramayacak kadar iradesizse kendi cinsinden bile dostu olmasın bence... her karşi cins potansiyel sevişme aracı değildir.. önce bu düşünceyi kafaya adam gibi oturtursak öyle önümüze gelen karşi cinsle ateş barut olmayız.. bizlerde dost kardeştir. yeri gelir kardeşten öte olur.. kardeşim gibi gördüğüm adama gelip sevgilim izin vermiyorum diyecek haaa ??? valla cinsiyeti benden farklı olduğu için aramızda bişey geçebileceğini düşünecek kadar benden böyle ilkel bir hareketi bekleyecek kadar cahilmiş der anında soğurum ondan.. ıyy düşününce bile midem bulandı..
höööyyytklava:
o benim erkek arkadaşlarımın olmasına izin veriyor mu ki
yok öyle şey hoş değil o ne beklava:
hiç de abartmıyorsun haklısınÇok üzgünüm çoook
bildiğim birşey var ve bundan sasmam "kadın ve erkek sadece arkadaş dost olmaz"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?