Ben de ayşe teyzeler yazıyo sanıyorum bazen. hakikaten çok haklısın bu ne tutuculuk ya bu devirde...okumuş yazmış kesim çoktan geçti bakireliği... kimsenin cinsel organı kimseyi ilgilendirmez, tercih meselesi, isteyen evlenince yaşar isteyen evlenmeden yaşar. Kadın dediğimiz, ilk elden açılması gereken bir ambalaj değil. Belli ihtiyaçları, duyguları ve kişiliği olan bir varlık. Kendini 1. el mal sınıfına koymaya çalışan kadınların zihniyeti yüzünden bugün hala genç kızlarımız cinselliği bir silah olarak görüyorlar. Bunu erkekleri elinde tutmaya yarayan bir alet sanıyorlar, o yaşanınca da her şey bitecek sanıyorlar. Bırakın artık şu zihniyeti. Erkekler ne haltlar yiyor haberiniz var mı? Onlara cinsel özgürlük kadınlara her şey yasak!! Haklarınızın farkında olun artık, erkekler ne yaşıyorsa hepsini yaşamak kadınların da hakkı. kaldı ki tüm kadınlar ne yaparlarsa yapsınlar erkeklerden daha masumlar her konuda.
Hiçmi Allahdan korkuyorsunuz ya ne kadar basit olmuş bu birlikte evde kalmalar yatmalar kalkmalar aile hayatı özel hayat diye birşey kalmadı .. !! Hepsi özentilik hepsi .
Erkekler kendi cinsleri ile değil karşı cinsleri ile yaşıyorlar cinselliği. Evet kişinin kararı istediğini yaşar ama toplumun böyle olma sebebi nedir biliyormusun ? Evlenince diktiririm diyenler yüzünden biz hala gizli saklı hatta evlenince eşimi kandırırım mantığında olduğumuz yüzünden.Toplum biziz zaten ben sen o biz oluşturuyoruz toplumu. Bu tip kadınlar erkeklerden kat kat fenadırlar masum değil ! Bu kadınlar yüzünden tüm kadın milleti yanıyor arada malum sözler ciket gibi erkeklerin dilindr sence niye ?
Konu sahibi ise ikinci hafta yatağa geçiyor tamam geçsin yaşam biçimidir bizene ama burada belli bir cevap bekliyor ise herkes kendince bir fikir beyan eder toplamındakendinde bir fikir oluşur.
Erkek bayağı geniş olmalı şimdi bayan arkadaşın ilerisini yani evliliği düşünüyorsa bizim toplumumuzda erkek malumdur sonuçta.
1.Bakire değil.
2. Hemen yatağa geçiyor.
Erkek böyle bir kadını kolay kolay kabul etmez çünki erkek erkekliğini geniş modern diye tanımlayan ki malum bir laf daha var bir bayan olarak ben lanse etmek istemiyorum bu kadınlar ile yaşar ve bilir ne olduğunu şimdi bu arkadaşa da o gözle bakmadığı ne malum ? Bu ilişki inşallah evlilik ile noktalanır ama çok zor bana göre.
Konu sahibi dediklerimi ve dediklerimizi çok iyi biliyor bence ama kendine bile dürüst olamıyor tutturmuş namus bacak arasında değil evet sana göre bana göre değil peki ya karşındakine ?
Hep kınayanlar yaşıyor bunları amaDikkat edin aman böyle büyük konuşmayın...
erkekler serefsizlik yapiyor diye kadinlarda mi yapsin??? yaklasiminiz icler acisi bana kalirsa..bi insan kendine saygisindan dolayi bazi seyleri yasamali ya da yasamamali sirf erkekler yapiyor diye degil. kaldiki saygi gosterseniz baskalarinin fikrine cok guzel olacakBen de ayşe teyzeler yazıyo sanıyorum bazen. hakikaten çok haklısın bu ne tutuculuk ya bu devirde...okumuş yazmış kesim çoktan geçti bakireliği... kimsenin cinsel organı kimseyi ilgilendirmez, tercih meselesi, isteyen evlenince yaşar isteyen evlenmeden yaşar. Kadın dediğimiz, ilk elden açılması gereken bir ambalaj değil. Belli ihtiyaçları, duyguları ve kişiliği olan bir varlık. Kendini 1. el mal sınıfına koymaya çalışan kadınların zihniyeti yüzünden bugün hala genç kızlarımız cinselliği bir silah olarak görüyorlar. Bunu erkekleri elinde tutmaya yarayan bir alet sanıyorlar, o yaşanınca da her şey bitecek sanıyorlar. Bırakın artık şu zihniyeti. Erkekler ne haltlar yiyor haberiniz var mı? Onlara cinsel özgürlük kadınlara her şey yasak!! Haklarınızın farkında olun artık, erkekler ne yaşıyorsa hepsini yaşamak kadınların da hakkı. kaldı ki tüm kadınlar ne yaparlarsa yapsınlar erkeklerden daha masumlar her konuda.
burada müdahale etmek zorundayım çünkü orda arkadaşım çok güzel birşey diyor ne mal gibi görmesi kadın bu namusunuda koruyacak kendinide her erkeğin altına yatarak mal oluyor afedersiniz ama ..
Bir insanın bakire olmaması her erkekle yattığı anlamına gelmez. Günümüzde bakire olupta her haltı yiğenlerin oranı emin olunki bakire olmayanlardan fazladır. Bu tartışma böyle sürer gider zaten size göre öyle bana göre de böyle.
Aslında doğru söylüyorsun bizim değişmemiz yetmiyor tabi. Diktirip evlenmek de çözüm değil. Ama erkekler iki bacak arasına bu kadar takılıyorsa(ki o kadar değil artık) kadınlar da niye son çarelerini kullanmasınlar? Başına bir şey geldi diye napıcak küçük yerlerdeki genç kızlar intihar mı edicekler? Zaten büyük şehirdekiler öyle bir operasyona gerek duymuyorlar bakire kız sayısı az olduğu için. Ben şöyle diyorum her zaman: kelle başa yamuk tarak yaraşır. Erkekler kadınlardan sevgiliyken cinsellik beklerlerse, evlenecekleri kız da operasyonlu bakire ya da bakire olmayan biri olur. Bir dünya kızı ben bozmuyorum herhalde.
Hep kınayanlar yaşıyor bunları amaDikkat edin aman böyle büyük konuşmayın...
bence cinsellik için çok erken.daha evli bile değilsiniz. evlenince zaten insan artık hep yaşıyor ne bu acele.ayrıca erkekler cinselliği yaşadığı kızlarla ne evlenmek ne de ümit vermek istiyorlar. yanlış anlama ama o artık seni çözdü ve senin gizemin kalmadı.bence hayatından çıkar. en baştan seni yatağa atan erkek ciddi olamazdı ve seni gerçek seven değil. ve artık yaptığına pişman ve kendinden soğutmaya çalışıyordur belki ailesinden çekiniyordur.bence başka aşklara yelken aç ve onu unut ve bir daha evlenene kadar kendi mahrimiyetini hiçbir erkeğe teslim etme. inan sana göre değil.kadınların en önemli silahı cinselliğidir.bununla kendinide erkeğini de vurabilir ama en çok kadın aci çekendir.dikkatt etmelisin....ayrıca ailesine oğluyla yatan gelini istemez.türkiye de böyle ne yazık ki...sen cesursun ama gittiğin yol seni hem ölüme hem bulanıma götürebilir.hamile kalsan ne yapacaksın....
seninle evlenecek mi sanki....
haline hem üzüldüm hem de kızdım.daha gençsin başına bela geirecek işlere kalkışma apla tavsiyesi...
eğer bir erkekle cinssel ilişkiye meraklıysan istekliysen evlen o halde...
ama bu kişi ile değil.
cinsellik en güzeli ilk gecedir....:26:
1950 yılında Ayşe Teyzelerimiz el ele tutuşup yan yana yürüyemezken sevdiği insanla, 2012 yılında artık sokakta bir şeyler yapmaktan utanmıyor insanlar.ben çok değil bir 10 yıl sonra neler olacak düşünmek bile istemiyorum.ama burada bunu savunanlara kız evlatları olduktan sonra sormak isterdim bunu.kızlarını karşılarına alıp bu çok normal evladım sevdiğin insana dokun içinden ne geliyorsa öyle davran kızım diyerek mi yetiştirecekler onları ?
bu devirde ne demek ayrıca bu zamanda bu geri kafalılık ?? arkadaşlarım güzel kardeşlerim zaman geçtikçe ne oluyor bizim değerlerimize zaman aşımına mı uğruyorlar?böyle konuştukça orada burada artık herşeyi normalleştirdik farkında mısınız? amaaan kaç tane bakire kız kaldıki zaten artık bunlar çok normal hangi devirde yaşıyoruz diyerek toplumumuz bu hale geldi.aynı yanlışı 100 kişi yapınca bu onun doğru olduğunu mu gösterir?
ben 30 yaşındayım ve Allah'ıma çok şükür bakireyim.ama bu zamanda bu ne kafa diyerek kendini kullandırıp kadınları bir mal et parçası değersiz bir varlık gibi gösteren zihniyet yüzünden modern görünümlü her genç bayana aynı muameleyle yaklaşıyor artık erkekler.ben erkekler bana değer versin diye değil, kendimi değerli bulduğum için kimseyle birlikte olmadım bu güne kadar!
dilin kemiği yok her beni beğendiğini söyleyip aşkım cicim diyip amacına ulaşıncaya kadar bana bir prenses muamelesi yapacak erkekle birlikte mi olacağız? böyle erkeklerin sayısı tükenmeyeceğine göre bizde bu zihniyetle umarsız,değersiz yaşamaya devam ettikçe kadınlara bakış açısı hiçbir zaman değişmeyecek.benki hemcinslerime bu gözle bakıyorsam babamız,amcamız,dayımız ve diğer insanlar bize hangi gözle bakarlar?
değerleri olmadan yaşayan bir kadına değer verecek insana ben hiç değer vermem !
Herkes sizin inandığınız dinden, onayladığınız ahlak kurallarından, hayatınızda seçtiğiniz doğrulardan oluşmayabilir.
Yani karaktersiz midir:)Bu dünyada yaşayan 3 milyardan fazla insan değersiz ve karaktersiz o zaman.
Dinim ya da inancım benimle yaratan arasındadır, kimseden değer görmek için inancıma göre yaşamam.Benim inancımın mükafatını ya da cezasını Allah verir, ne ailem ne çevremdekiler ne de toplum!Hümanizmin bittiği yer olsa gerek bu topic:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?