erkek arkadaşım benimle sevişme konusunda soğuk...

Erkekler kendi cinsleri ile değil karşı cinsleri ile yaşıyorlar cinselliği. Evet kişinin kararı istediğini yaşar ama toplumun böyle olma sebebi nedir biliyormusun ? Evlenince diktiririm diyenler yüzünden biz hala gizli saklı hatta evlenince eşimi kandırırım mantığında olduğumuz yüzünden.Toplum biziz zaten ben sen o biz oluşturuyoruz toplumu. Bu tip kadınlar erkeklerden kat kat fenadırlar masum değil ! Bu kadınlar yüzünden tüm kadın milleti yanıyor arada malum sözler ciket gibi erkeklerin dilindr sence niye ?

Konu sahibi ise ikinci hafta yatağa geçiyor tamam geçsin yaşam biçimidir bizene ama burada belli bir cevap bekliyor ise herkes kendince bir fikir beyan eder toplamındakendinde bir fikir oluşur.

Erkek bayağı geniş olmalı şimdi bayan arkadaşın ilerisini yani evliliği düşünüyorsa bizim toplumumuzda erkek malumdur sonuçta.

1.Bakire değil.

2. Hemen yatağa geçiyor.

Erkek böyle bir kadını kolay kolay kabul etmez çünki erkek erkekliğini geniş modern diye tanımlayan ki malum bir laf daha var bir bayan olarak ben lanse etmek istemiyorum bu kadınlar ile yaşar ve bilir ne olduğunu şimdi bu arkadaşa da o gözle bakmadığı ne malum ? Bu ilişki inşallah evlilik ile noktalanır ama çok zor bana göre.

Konu sahibi dediklerimi ve dediklerimizi çok iyi biliyor bence ama kendine bile dürüst olamıyor tutturmuş namus bacak arasında değil evet sana göre bana göre değil peki ya karşındakine ?

Hiçmi Allahdan korkuyorsunuz ya ne kadar basit olmuş bu birlikte evde kalmalar yatmalar kalkmalar aile hayatı özel hayat diye birşey kalmadı .. !! Hepsi özentilik hepsi .

Hep kınayanlar yaşıyor bunları ama Dikkat edin aman böyle büyük konuşmayın...

Aslında doğru söylüyorsun bizim değişmemiz yetmiyor tabi. Diktirip evlenmek de çözüm değil. Ama erkekler iki bacak arasına bu kadar takılıyorsa(ki o kadar değil artık) kadınlar da niye son çarelerini kullanmasınlar? Başına bir şey geldi diye napıcak küçük yerlerdeki genç kızlar intihar mı edicekler? Zaten büyük şehirdekiler öyle bir operasyona gerek duymuyorlar bakire kız sayısı az olduğu için. Ben şöyle diyorum her zaman: kel başa yamuk tarak yaraşır. Erkekler kadınlardan sevgiliyken cinsellik beklerlerse, evlenecekleri kız da operasyonlu bakire ya da bakire olmayan biri olur. Bir dünya kızı ben bozmuyorum herhalde.

Son düzenleme:
erkekler serefsizlik yapiyor diye kadinlarda mi yapsin??? yaklasiminiz icler acisi bana kalirsa..bi insan kendine saygisindan dolayi bazi seyleri yasamali ya da yasamamali sirf erkekler yapiyor diye degil. kaldiki saygi gosterseniz baskalarinin fikrine cok guzel olacak sizin onem vermediginiz gibi onem verenlerde var bu konuya...bunda bu kadar kucuk gorecek garipsenecek ne var anlayamadim.

burada müdahale etmek zorundayım çünkü orda arkadaşım çok güzel birşey diyor ne mal gibi görmesi kadın bu namusunuda koruyacak kendinide her erkeğin altına yatarak mal oluyor afedersiniz ama ..

nasıl olsa bir gün yatıyosun evlenince de yatıyosun ne değişiyo?

Bakire olup arkadan yaptıranların sayısı az değil aynen de çok haklısın... öyle bakire olunucaksa hiç olunmasın daha iyi

Canım sen bu olayı bile bile yaşamışsın şimdi ne olacak diye hayıflanma seni yargılamıyorum ama bu yaptığın çok yanlış bana göre... Belki de erkek arkadaşın kafayı toparlayıp bu yapmış olduğunuz şeyin yanlış olduğunu daha fazla vicdan muhasebesi yapmamak için senden kendini soğuttuğunu düşünüyorum yani sana yol gösteriyor olabilir...

Hadi ilki bozdu ikincisi? Kız değilim zaten diye takılan çok çevremizde konu sahibi örnek olsun mesela kusura bakmasın evet erkekler biliyor güven arıyorlar artık ve başına bişey gelse ne demek karşı tarafa evet demez ise erkek ne yapabilir önemli olan arkasında durup kendini et parçasına zevk unsuruna döndürmemek bana göre.

Erkek ünv.lisede açık kapı dedikleri ile takıla takıla takıntı haline getiriyor aman onlar gibi olmasın diye bana göre empati kuruyorum çünki. Çaresi diktirmek değil ki ya yapmayacan yada yapıyorsun arkasında duracaksın ailem var felan psikolojik rahatlama ben suçlu değilim hani anladınmı ?

Topluma laf atarlar bir de topluma karşı gel önce sonra diktir topluma giriş yap eee ne oldu şimdi ? İki yüzlülüktür bu ve daha büyüğü onursuzluktur biz düzeldikçe erkeklere de laf düşmez.

Hep kınayanlar yaşıyor bunları ama Dikkat edin aman böyle büyük konuşmayın...

büyük konuşmak doğru değil tabiki ama bende arkadaşa katılıyorum. gerçekten insanda Allah korkusu olmayınca her türlü yanlışı yapabiliyo. zina da en büyük günahlardan biri isteyen inkar etsin etmesin gerçek değişmiyo .
keşke insanlar böyle şeyleri toplum baskısından korktuğu için değil de içinde Allah korkusu olduğu için yapmasa.
yapanlara da birşey denemez tabi herkesin kendi kararı ama bu tür örneklerin artık çok fazla olduğunu bilince de üzülüyorum toplum adına çünkü insanlar evlilik öncesi ilişkileri artık modernlik olarak algılıyo ve bunu kabul etmeyenleri yargılıyo artık o duruma geldk

Bu kadar başkalarının namuslarıyla ilgili olmayın lütfen...
Arkadaş başka bir soru sormuş,öneri ve yardım beklemiş bizlerden, yargılayın beni dememiş.Mesele olmuş bitmiş zaten hala olmasaymış derdindesiniz.
Yoksa öneriniz sadece hınç almak ya da size ters geldiğini söylemek için yapılan paylaşımlar çok da masum değil, yok biz öyle değiliz sen öylesin, bir iyi ve namusluyuz sen değilsine çıkan yorumlar!...
Ne ki bu?Neyle neyin karşılaştırması!Başkasını yererken kendinizi yükseğe çıkarmak mı...Saçma...

Konu sahibi size gelince, erkek arkadaşınızın bence size anlatmadığı sorunları olabilir.Anlattıklarınızdan gayet size sevgi dolu olduğunu çıkardım.Bir erkek sevdiği bir kadının yanında hzuur bulduğunda yapılacak davranışlar bunlar.Kafasında bir çok düşünce veya sorun vardır ama sizle ilgili değildir.
Bence çok canını sıkmayın bu mevzuya, kendinizi belki biraz geri çekerseniz gerçekten sorunun sizle alakalı olmadığını görebilirsiniz.
Aklınıza başka meseleler(aldatma vs gibi) şeyler de gelmesin.Eğer onlar olsaydı zaten beraber zaman geçirmekten kaçardı diye düşünüyorum.
Biraz zamana bırakın derim.

artık devir ne çok değişti ya kınamak değil amacım seni sadece bana ters bir durum bu anlattıkların o yüzden yorum yapıp seni kırmak ya da incitmek istemem canım
erkek arkadaşına sor bunun sebebini en iyisi

Son düzenleme:

Fikrinizi söylemenin bın turlu yolu var evet .
Ama bu söledıklerınizi kendınıze saklamanız gereken seyler.
siz o adam sizinle evlenmez yada hamile kalırsan napcak senınle evlenıcek mı diye bu kadar konu sahıbı ucuzlatarak
Konusamazsınız. Ayrıca bu dunya sizin fikirlerinizden ,dizilerde gördüğünüzde veya 3-5 insanın konustuklarından ibaret deıl.

Unutmayın .. bir hadis vardır .
'Neyi , kimi kınarsanız onu yasamadan ölmezsiniz .

Konu sahibine gelınce . sogudumu dıye dusunmekte haklısın . belkıde sana kıyamıyordur artık .
yada baska sorunları vardır .

Benim fikrim ise evlilik öncesi ilşkiye karşıyım ama bu kesınlıkle et parcası olan zar için deil sadece o gunun özel ve tek kısıyle olması için :). tabıkı buyuk konusmuyorum ama Allah ilk geceyı yasamayı nasıp etsın inşallah gerdek gecemde .

Senin hayatın senın fıkrın sevmıssın ve hazır oldugunu hissetmişsin ve bırlıkte olmuşsun .
eğer bundan sonrası ıcın bı tavsıye ıstersen bence sende ondan uzak dur hatta o sana yaklaşşsa bıle onunla bır daha bırlıkte olma.

Bide böyle dene.

Ben geri kafalı değilim.Hatta evlenmeden önce cinselliğe her zaman normal olarak bakarım.Ama senin bu yaptığın yanlış.2 haftada bir insana nasıl bekaretini verebiliyorsun.Planlayarak olmadı demişsin tabi ki bu tür şeyler planlı saatli dakikalı olmaz.Ama sen iki haftalık tanıdığın bir erkekle sonunda yakınlaşmalar olabilcek bir ortama nasıl girebiliyorsun.Büyük cesaret ve saflık....

Yine de seni kınamam,kızmam,hayat senin hayatın sonuçta onu istediğin gibi kullanırsın.Ama içimden bir ses ileride çok üzülüp,pişman olacağını söylüyor.İlk iki ay her erkek canım cicim,evlenicez,nişanlanıcaz modundadır.Umarım yanılıyorumdur.Sen bu insanla mutlu olursun,pişman kalmazsın.

Sevgilinin bu denli cinsellikten uzaklaşmasına gelince,bence seninle evleneceğinden emin değil ve fırsatçı birisi de değil.Sana değer veriyor,seni üzmemek için seninle birlikte olmuyor.

Bu ilişkinin pek uzun bir ömrü olacağını sanmıyorum.Ama az önce de söylediğim gibi umarım yanılıyorumdur.Fakat her şeyi çok çabuk tüketmek,daha iki aylık bir ilişkiye ciddi gözüyle bakmak yanlış.Bu kafada gidenler çok üzülürler.

1950 yılında Ayşe Teyzelerimiz el ele tutuşup yan yana yürüyemezken sevdiği insanla, 2012 yılında artık sokakta bir şeyler yapmaktan utanmıyor insanlar.ben çok değil bir 10 yıl sonra neler olacak düşünmek bile istemiyorum.ama burada bunu savunanlara kız evlatları olduktan sonra sormak isterdim bunu.kızlarını karşılarına alıp bu çok normal evladım sevdiğin insana dokun içinden ne geliyorsa öyle davran kızım diyerek mi yetiştirecekler onları ?
bu devirde ne demek ayrıca bu zamanda bu geri kafalılık ?? arkadaşlarım güzel kardeşlerim zaman geçtikçe ne oluyor bizim değerlerimize zaman aşımına mı uğruyorlar?böyle konuştukça orada burada artık herşeyi normalleştirdik farkında mısınız? amaaan kaç tane bakire kız kaldıki zaten artık bunlar çok normal hangi devirde yaşıyoruz diyerek toplumumuz bu hale geldi.aynı yanlışı 100 kişi yapınca bu onun doğru olduğunu mu gösterir?
ben 30 yaşındayım ve Allah'ıma çok şükür bakireyim.ama bu zamanda bu ne kafa diyerek kendini kullandırıp kadınları bir mal et parçası değersiz bir varlık gibi gösteren zihniyet yüzünden modern görünümlü her genç bayana aynı muameleyle yaklaşıyor artık erkekler.ben erkekler bana değer versin diye değil, kendimi değerli bulduğum için kimseyle birlikte olmadım bu güne kadar!
dilin kemiği yok her beni beğendiğini söyleyip aşkım cicim diyip amacına ulaşıncaya kadar bana bir prenses muamelesi yapacak erkekle birlikte mi olacağız? böyle erkeklerin sayısı tükenmeyeceğine göre bizde bu zihniyetle umarsız,değersiz yaşamaya devam ettikçe kadınlara bakış açısı hiçbir zaman değişmeyecek.benki hemcinslerime bu gözle bakıyorsam babamız,amcamız,dayımız ve diğer insanlar bize hangi gözle bakarlar?
değerleri olmadan yaşayan bir kadına değer verecek insana ben hiç değer vermem !

Bir insanın değerleri, iki bacak arasında değil karakteri ve ifadelerindedir.
Bakireyim diye insanların gözünde değer göreceksem varsın tüm dünya beni yerin dibine soksun, değer vermesin!

insanların değerleri, dini,ahlaki ve yasal kurallara dayalı olarak karakteri ve prensipleri doğrultusunda şekillenir.

Herkes sizin inandığınız dinden, onayladığınız ahlak kurallarından, hayatınızda seçtiğiniz doğrulardan oluşmayabilir.
Yani karaktersiz midir:)Bu dünyada yaşayan 3 milyardan fazla insan değersiz ve karaktersiz o zaman.
Dinim ya da inancım benimle yaratan arasındadır, kimseden değer görmek için inancıma göre yaşamam.Benim inancımın mükafatını ya da cezasını Allah verir, ne ailem ne çevremdekiler ne de toplum!Hümanizmin bittiği yer olsa gerek bu topic:)

dünya üzerindeki hiçbir din,ahlak ya da yasal kurallar bu denli sapıtmış bir hayat felsefesini onaylamaz.ama tabiki demokrasi gereği herkes kendi düşünceleri doğrultusunda yaşamakta özgürdür.siz nasıl ki kendi düşünceniz gereği savunduğunuz bir olgu var benim olgumda bu.hümanist bir kişiliğin gereği olarak toplumdaki insanların tek eşli ve sağlıklı bir yaşam kurmamaları beni üzdüğü için bunu paylaşıyorum.
yoksa kim kiminle ne şekilde kaç kişi ile birlikte olmuş böyle sağlıksız ilişkilerden doğan çocukların hayatları nereye savrulmuş ya da daha doğmadan yaşam hakları elinden alınmış çocuklar bizi neden ilgilendirsin öyle değil mi? bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın topiği daha uygun olurdu sanki buraya.

Çok haklısınız bakireliğe bu kadar takılmayın dedim diye bir kendini bilmez cahil falan diyor. 3. Kişiler ne kadar mereklı saldırmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…