Erkek arkadaşım hiç evlenmemiş. Ailesi beni istemiyor.

Aile ile tanışıklığınız var mı? Mesela ön yargılı yaklaşırlar ama tanıyınca fikirlerde değişebilir kimi aile vardır en başta olmaz der tanışınca da sever hırsı söner iyi insan olsun der benimser bazı aile vardır kinlenir zehir eder.karşınızdaki aile nasıl bir aile nasıl insanlar katı doğu kültürümü mesela illa bekar bekarla evlensin zihniyetimi var elalem ne der zihniyeti çok mu baskın bunlar hep etkidir.
Eğer net katı insanlarsa zorlamayın ilişkilere aile faktörü çok önemli evlenip huzursuz mutsuz olacağınıza 3,5 ay üzülür yolunuza bakarsınız

Anne baba evlatlarına gözü gibi bakar büyütür okutur sevgisini verir ama evleneceği kişi hakkında fikrini belirttikten sonra kararı ona bırakır bu her şeyden önce saygıyla alakalıdır nedir yani evlenmiş ayrılmışsa nolmuş mutlu olmayı haketmiyor mu bu insanlar bem de bunu anlamıyorum gerçekten hayata bir kere geliyor insan yaşanması gereken neyse onu yaşıyor bu kadar inat niye evladımın mutsuz olacağını göre göre nasıl derim hayır evlenemezsin diye şimdi bu adam annesinin münasip gördüğü biriyle evlenince sevebilecek mi mutlu mu olacak yooo iki gün sonra ayrılacak o zaman daha mı iyi olacak çok saçma ya gerçekten evlat da olsa bu kadar müdahale olmaz

Canım bu olayda bizim akıl vereceğimiz bir şey yok. Herşey erkek arkadaşında bitiyor. Benim de bir arkadaşım vardı aynı senin durumunda, ilk başta pek istemedi çocuğun ailesi ama sonra çocuk uğraştı, ikna etti ve şuan evliler. Erkek arkadaşın seni gerçekten seviyorsa, kaybetmek istemiyorsa, ailesini ikna etmeli. Yoksa senin yapacağın hiçbir şey yokki.

Mükemmel yazmışsınız

Boşanmış olmak tabii ki suç değil. Ama emin ol şu memleketteki ailelerin %90 ı bekar oğlunu boşanmış bir kadınla evlendirmek istemez. Hatta yaşanılan yere göre % 90 ın üstünde bile olabilir bu rakam. Gelişmişlik düzeyiyle alakalı. Sadece kadın için değil, erkek boşanmış kadın hiç evlenmemişse de kız ailesi karşı çıkar. Tutup da zihniyeti gelişmemiş bir sülaleyi eğitemezsin çok zor. Erkek arkadaşının yapacağı tehditle küsmeyle kafa tutmayla razı görünseler bile içten içe seni incitmek için fırsat kollarlar. Bir hatan kusurun olsa kendini savun da, sırf daha önce bir evlilik yaptın yürümedi diye batırılan çirkin lafları kaldırabilecek misin mesele orda?? Kendine bu haksızlığı yapma derim. Ayrıca ailesine neden söylendi ki bu senin özelin? Erkek arkadaşın bilse yeterdi. Çocuğun mu var?

Adam annem babam istemiyor deyip senden vazgeçmişse, demekki yeterince ikna edici konuşmamış. Belki kendince ailesini haklı görüp senden uzaklaşmaya çalışıyorur, sen vaz geç diye. Şayet düşündüğüm gibi ise, o adamdan bi hayır gelmez..

Seni cok seviyor, seninle olmak istiyorsa, ailesi de kuru sebeplerle karsi çıkıyorsa, çaba gostermeli ugrasmali.. Hemen pes ediyorsa orda bi eksiklik vardir bence.. Bu senin icin bi fırsat sayılabilir; sana sahip cikip cikmayacagini gormus olacaksin..

Benim sevgilimin aileside sorun etmedi, hatta lafini bile etmezler sagolsunlar ki sorun yaratacak bir durum goremiyorum ben.. bazi aileler bosanmis kadinlara kotu gozle bakiyor maalesef..
Aynen canım malesef ama değerimizi bilen insanlarla karşılaştık çok şükür Rabbime

Aynen canım malesef ama değerimizi bilen insanlarla karşılaştık çok şükür Rabbime
Hatta sevgilim ilk annesine konuyu acinca, unutma seninde kiz kardesin var demis .. bosanma sebeplerimin sadece bir kacini sevgilim bilir, istersen dilekceleri gosterim dedim, hayir dedi ben sana guveniyorum dedi.. ve bu durum kimseyi ilgilendirmez dedi, eger biri konusursa lafini veririm dedi .. cok sukur Rabbim gonlume gore verdi ..

Allah bozmasın mutlu yuvalarımız olsun inşallah canım

Evlat demek zimmetli mal demek değil ki fikrini belirtirsin ama o da ayrı bir bireydir. Başka bir sorun olur anlarım da sırf boşanmış olmak için karşı çıkmak demek kara cahil bir zihniyet demektir.
Zimmetli mal ile söz sahibi olunması ayrı konular. Kimse çocuklar köle aileleri de efendileri demedi burada. Konu ister evlenip boşanmak olsun ister başka birşey. Aile fikrini belirtmiş zaten buna rağmen adamın kadınla evlenmesine mani olan nedir? Aile mi? Hayır adamın emin olmaması ve kadınla evlenecek kadar yoğun duygulara sahip olamaması. Yoksa burada çok okuyoruz ailesi karşı gelmesine rağmen evlenen insanları.
Boş yere aileye yüklenmeyelim burada sorun adamın evlenmeyi gerçekten istemiyor olması.

Dünyaya gelmeyi evlatlar istemiyor aileler istiyor tabiki büyütecekler iş güç sahibi yapması çocuğunun iradesini ve duygularını hiçe sayması anlamına gelmio.bu zihniyet düzelmedikçe mutlu olmak zor
ya tabi o yüzden herkes iş gün sahibi sokakta kimse başıboş dolaşmıyor öyle değil mi? Tüüüm aileler aman dünyaya getirdim iş güç sahibi de yapayım diye düşünmüyor zira bir çocuğu üniversite de okutmak gayet maliyetli birşey neyse konu bu değil. aile düşüncesini söylemiş buna rağmen adamı evlenmekten ne alıkoyuyor. 33 yaşında adam bugün başvursalar yarın nikah olur. Neden evlenmiyor. Ailesi mi? Burada aileye yükleniyor herkes aile belli bir yere kadar müdahil olur. Konu sahibi de ailesi böyle şöyle diyor ama asıl konuyu kaçırıyor. Asıl konu evlenme konusunda emin olamayan adam.

evlenmiş olunca ne oluyor da istenmiyor biri açıklayabilir mi bana? tek mesele bekaret mi yoksa yine?

valla ailesine ben bu kadını seviyorum evleneceğim siz de saygı duyacak kabulleneceksiniz deyip seni el üstünde de tutabilecekken ayrılmayı seçmiş adam için kafanı pek de yorma. ailesini bahane etmiş bence. bunu kafaya takmayan adam ailesine de laf ettirmez zaten.

O konuda ben de size katılıyorum eş adayının tavrı çok önemli. Sadece aile doğurdu büyüttü diye evlatlarının evliliği hakkında böyle cahilce bir mantığa sahip olmakta haklı olamaz diyorum. Yoksa tabi ki aile iyi ya da kötü ne derse desin iş eşte biter.

ailesi mi seni istemiyor yoksa erkek arkadaşın mı? bence bu soruyu bir sor adam 33 yaşına gelmiş eline kadın eli değmemiş mi? hayat bu kimin başına ne zaman ne geleceği belli olmuyor... ben yerinizde olsam savaşmazdım eğer bir erkek istiyorsa her şekilde sizinle evlenir.

adam 33 yaşında. eczacı. ailesi sevdiği kadın boşanmış biri diye vlenmesine karşı çıkıyor. o da boynunu büküp ayrılıyor. kaç bacım kaç. adam mı kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…