- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.187
- 333
- 40
- Konu Sahibi Golgecicegi85
-
valla 10 lıra ıstese bıle vermemek lazım ılersı gelır Allah korusun kredı ceker senı kefıl gosterır.he bır en az 6 ay cıkınca çok guvenıyorsan aranızda soz fakan gectıyse anca.cunku neden sana gelene kadar kımsesı yok mu bu ınsanın annesı babası,kardesi arkadasıyaa şu sevgililerinden para isteyen erkelerden nefret ediyorum. azalarak bitsin şunlar yaaa.
direkt savcılığa gidecek eft bodrosuyla işi çözebilir bence de.savcılığa ver ..
gönderdiğin dekontu falan al dilekçe yaz savcılığa git.. o mesajında çıktısını al.
aynen işte. bi kızdan para istemek nedir yaa. erkeler bu konuda inanılmaz rahat. sana 10 tl verse paramı yedin derler. ama senden alsa vermeme hakkına sahiptirler.valla 10 lıra ıstese bıle vermemek lazım ılersı gelır Allah korusun kredı ceker senı kefıl gosterır.he bır en az 6 ay cıkınca çok guvenıyorsan aranızda soz fakan gectıyse anca.cunku neden sana gelene kadar kımsesı yok mu bu ınsanın annesı babası,kardesi arkadası
vermeyeceksın hatta bıtıreceksın.alıstırırsan hep ısteraynen işte. bi kızdan para istemek nedir yaa. erkeler bu konuda inanılmaz rahat. sana 10 tl verse paramı yedin derler. ama senden alsa vermeme hakkına sahiptirler.
Meblağ büyük değilse hiç birşey yapmaz ,ama bir dahada gorusmezdimErkek arkadaşım (öyle zannediyordum ) benden bir miktar borc istedi 2 gün sonra odemek kaydiyla, bende hesabina eft yaptım borç zamanı geldiğinde odemedı ve ödemiyorum ne yapicaksin dedi kendimi çok kötü hissediyorum sizin başınıza gelseydi ne yapardiniz
3 yıllık birliktelikte 50 tl mi sizi rahatsız ettiSanmıyorum dekontla işi sonuca bağlayabileceğinizi . Çünkü siz bunu ona bir sözleşme gereği mi verdiniz ki ? hesabına para geçtim ama geri ödemedi diye alabilesiniz.. Benim de başıma gelmişti .3 yıllıktı birlikteliğimiz , 50 TL istemişti gün belirmemişti fakat ödeyeceğim demişti . Ben hatırlatmadım , o da ödemedi . Öğrenciydim de o zaman :) Ama ne yaptım bir daha böyle bişey yaşamadım .Bu sebepten ayrılmadık ama 7 8 ay sonra ayrılırken de '' Başımın gözümn sadakası olsun o 50 TL'' dedim
binlira küçük bir miktar mıMiktar büyük değil binlira ama kendime okadar kiziyorumki okadar ağır geliyor ki psikolojim berbat savcılığa versem ıspatla rim ama dava açtığım zaman ailemin haberi olur bunu istemiyorum
3 yıllık birliktelikte 50 tl mi sizi rahatsız etti
Ben çekip vurayım eşimi o Zaman
bırakma sıkıstırErkek arkadaşım (öyle zannediyordum ) benden bir miktar borc istedi 2 gün sonra odemek kaydiyla, bende hesabina eft yaptım borç zamanı geldiğinde odemedı ve ödemiyorum ne yapicaksin dedi kendimi çok kötü hissediyorum sizin başınıza gelseydi ne yapardiniz
Sanmıyorum dekontla işi sonuca bağlayabileceğinizi . Çünkü siz bunu ona bir sözleşme gereği mi verdiniz ki ? hesabına para geçtim ama geri ödemedi diye alabilesiniz.. Benim de başıma gelmişti .3 yıllıktı birlikteliğimiz , 50 TL istemişti gün belirmemişti fakat ödeyeceğim demişti . Ben hatırlatmadım , o da ödemedi . Öğrenciydim de o zaman :) Ama ne yaptım bir daha böyle bişey yaşamadım .Bu sebepten ayrılmadık ama 7 8 ay sonra ayrılırken de '' Başımın gözümn sadakası olsun o 50 TL'' dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?