Erkek arkadaşım tarafından dolandirildim:(

O günden sonra uzuncaa bir süre rüyalarımda vazoyu kaldırıp kaldırıp kafasına indirdim..
Nası hoşuma gittiyse artık..
İyiki ölmemiş adamdan sayılırdı adi herif
O an hiç konuşma geçmedimi aranızda ne bilim sizin gördüğünüzü anlayınca falan bi acıklama mahcubiyet utanma morarma...

İyiki ölmemiş adamdan sayılırdı adi herif
O an hiç konuşma geçmedimi aranızda ne bilim sizin gördüğünüzü anlayınca falan bi acıklama mahcubiyet utanma morarma...

Farketmedi.. Tahmin edemedi.. Ben gibi...
Çantamı dahi toplamadım.. Kalbim paramparça olmuştu.. 5 dakika öncesinde sadece onu tekrar görebildiğim ve yanında olabildiğim için şükrederken.. acımasızca kandırıldığımı öğrendim..

Bak hemen dava aç.
Ailenden korkuyorsun ama o parayla gidip kedi köpek doyurursun hayrına.
O pislikte kalmasındansa.
Ailen duyarsa da biri yorum yazmıs bak internetten birşey aldım siparişim gelmedi dava açtım dersin.
Sakın pesini bırakma.
3 aylık bi adama nasıl güvendin

Dava acmayacaksin dava açabilecek delil yok elinde, eğer ki yaptığın eft de borç olarak gönderdiğini belirtseydin dava açabilirdin. Herifin adını soyadını doğum tarihini baba adını filan biliyor musun? Eğer biliyorsan kendin icra dairesine gider halledersin. Orada mersis adresini bulurlar icrayi başlatırsın. Eğer bilmiyorsan adamla ilgili bu bilgileri, avukat tutman gerekebilir. Avukat banka dekontundaki bilgilerle hesap nosundan ya da telefon numarasından kişinin bilgilerine ulaşabilir. Onların sisteminde bilgileri vardır. Çağlayan'daki adliye sarayına gideceksin canım.

Aslinda isin kolay ya.
Dekontu al git savciliga.
Zamaninda bi magazadan ayakkabi almistim, fisini atmistim ama bankadan odeme yapmistim.
Internet bankaciligi actim gosterdim.
Hic sorun etmeden parami iade ettiler( iade derken, hediye kartina koydular, sorun degil hep alisveris yaptigmiz magaza)

Daha açık anlatabilirmisiniz

ŞOK !!! Allah çıkarmış karşınıza. Ucuz kurtulmuşsunuz.
Konu sahibi geçmiş olsun. Buradaki ablaları dinle bırakma 1000 TL ni o adama.

O nasıl bir pislikmiş öyle yahu. Keşke o vazoyu popişine bizzat siz soksaydınız. Çok pis küfredesim geldi hakikaten. :/
Konu sahibi size de geçmiş olsun çok. Bence de peşini bırakmayın.

Hadi odemeyi geciktirse neyse ,odemiycem ne olacak neymiş.iyi bir ders versen keşke,artik o erkek arkadaşlıktan çıkmış şikayet edicem vermezsen de ya da başka bir şeylerle korkut

Bence üstüne soğuk su iç. Bu da sana ders olsun.

Ayrıca ex sevgiliniz geleceğin j.golosu olabilir

Birde erkegim diye dolanir ortada adi asagilik.
Sana ders olsun bir daha kimseye guvenme.kizdan para isteyen hic bir erkege saygi duymuyorum

Bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum. İki arkadaşımın başına geldi daha büyük meblalar biri kredi çekmiş hala ödüyor.yaşadagı depresyonda cabası.inşallah geri alabilirsin

Geçmiş olsun demekten başka hiç bişey yok çok kötü bi durum Allah yardımcın olsun

Bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum. İki arkadaşımın başına geldi daha büyük meblalar biri kredi çekmiş hala ödüyor.yaşadagı depresyonda cabası.inşallah geri alabilirsin
1.Pasa jenerasyonu felaketle sonuclandi. 2. pasa jenerasyonundan da pek umidim yok. Insallah 3. dalga gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…