Erkek arkadaşım tarafından dolandirildim:(

3 aydır sevgilisiniz. Senden para istedi ve sende verdin. İş işten geçmiş ama düşünmediniz mi? Bu adamın hiç arkadası yok mu diye. 3 ay önce bu paraya ihtiyacı olsa ne yapacaktı?
Kadınların bu saf hallerini kabul edemiyorum ve çok kızıyorum.

Daha açık anlatabilirmisiniz

Demek istedgim banka islemleri bence bi kanittir sizin icin. Eger o parayi elddn verseydiniz kanit yoktu. Ama smdi bi kanit var. Ben turkiyede yasamiyorum ama bence gidip savciliga bnkasina para attim geri vermedi derseniz. Biseyler cika bilir.

Banka üzerinden yapılmış savcılığa gidersen telefon kayıtlarına da baktırırsın ya da mesajla konuşmaya çalış mesajlaşmaları kanıt gösterirsin.

Canım ben de aynı hataya düşüp benzeri bişey yaşadım, iki işyerleri vardı hatta, söylediği miktarın üçte birini vererek kendimce riski azaltmak istedim, almadan önce hemen ödeyeceğinden bahsetmişti, sonra anlattığı bikaç sıkıntısı olmuştu, onunla tanışmaya başladığımda çalışmıyordum, çalışmaya başlayınca da zamn ayıramadım pek ses seda yoktu, bi süre sonra işyerlerini devretmişler, gitmeden önce de ödemek için aramadı. whatsaptan yazdım, iletilmedi, mesaj yazdım geri dönmedi, aradan iki yıla yakın geçti bigün arıcam işallah, istemek bana güç geliyor, bibane uydurucam aynı telefonu kullanıyorsa. Öneri sen araya zamn girmeden aranız soğumadan ödemesini sağla

Miktar çok büyük değilse unutun o parayı, bu da size ders olsun... bana da oldu zamanında ben intikam aldım gerçi de üzerinden baya zaman geçti intikam aldığımda

Miktar büyükse savcılık falan mecbur uğraşacaksınız...

Üzülmeyin olur mu siz insanlık yapmissiniz o anlamamis size tavsiyem ayrilin aynisi yaşadım ben dünya kadar para verdim evlenicez evlenicez diye üstelik tam 5 yıl surdu borcum bitsin evlenicez diyordu megerse hayatında başkası varmis

O günden sonra uzuncaa bir süre rüyalarımda vazoyu kaldırıp kaldırıp kafasına indirdim..
Nası hoşuma gittiyse artık..
İnsanın para koparmak için hastalığı kullanması çok acı cidden
İnş karşısına bir daha senin gibi iyi biri çıkmaz

yeminle kanım dondu..
allahım ne insanlar var..
kimseye güvenmemek gerek..

konu sahibi:
sana söylüyorum eski sevgilimi mahkemeye verdim
hiç merak etme ailenin bir bilgisi olmuyor 18 yaşından büyüksündür diye düşünüyorum
sadece mahkeme için kağıt geliyor eve
ama onun için de adresi bi arkadaşının evi göster kağıt sana değil arkadaşına gelsin veya iş adresine gelsin

Ne kadar bir borç verdin pekiii ?

Savcılığa verrr üşenme bunun için boşver deme bence...

Git ailesine söyle beni madur etti şimdide borcunu ödemiyor :) o çirkefse sen ondan daha çirkef ol canım..
babasına söyle şahsen ben öyle yapardım baktım alamıyorum dekontu direk alır babasının eline verirdim oğlunuz beni bu duruma soktu kusura bakmayın size gelmeyi istemezdim ama benimde durumum bu çok acındırdı kendini bende yardım ettim şu an bu durumdayım ne yapmam lazım siz söyleyin de :))))

Bu ara bir çok arkadaşımın başına bu sorun geldi.Erkekler çok değişmiş.

Bende normalde vermez dim bir an bosluguma denk geldi ailemden korkumdan savciliga vermiyorum değil ailem anlayışsiz korkmuyorum ama onların gozundede küçük düşmek istemiyorum çünkü benim arkamda olan bir ailem yok

aileniz duyacak diye birşey yok
savcılıkta adresinizi iş adresi olarak verin
ben arkadaşıma şahit oldum ailemden kimse bilmiyor, 2 defa kağıt geldi ama adres iş adresimdi oldu bitti

bence korkmayın eğer işyerinizde kalıcıysanız şuanlık çıkmak istemiyorsanız iş adresinize göndertin
zaten zımbalı şeyi kimse açıp bakmaz
kimseye de birşey anlatmak zorunda değilsin
soranlara sonra anlatrım ya önemsiz birşey boşver deyin

ya allah aşkına yapmayın of ya adam gibi adam olsa kız arkadaşından para talepedermihiç ..hiçmi bir arkadaşı hısım akrabası yok bu adamında geliyoda kız arkadaştan borç istiyo adam gibi adam olanın gururuna dokunur herşeyden önce...hiçmi düşünmüyosunuz bu taraflarını....bnm eşim 15 yıl oldu evleneli paraya sıkıştığı zaman sıkıla büzüle ıkına ıkına söylersende varmı para diye..birazmantık ya.biraz akıl lütfen aşk meşk bu kadar köretmesin gözlerinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…