- Konu Sahibi Zorkadin34
-
Evde oturmaktan sıkıldım demişsin asıl evlenince evde kalıyorsunuz. Yarına şimdiden yapıcak birsürü işim var oysa gönül isterdi ki bebekte 3 5 tur atayım. Evlilik kolay değil üstelik ayrılıp barışmışsınız adam zaten bağımlı diye düşüncek çok üzer sizi yapmayın. Eşimle sevgiliyken saçma sapan belirsizlik olan dönemde saydırdım sen işine ben işime diye engellemiştim. Sonra 2 ay falandı sanırım konuşalım diye geldi o zaman evlenelim dedi. Yapmayın gözünüzü seveyim bu kadın beni bırakmaz algısı oluşturmayın.2 senedir birlikteyiz. Ne zaman konusunu açsam ya konuyu kapatıyor ya da şuan sorumluluk almak istemiyorum diyor. Evlenmek istemiyorsan ayrılalım dedim sonra dayanamadım barıştım. Fakat evlilik konusunda baskı yapmayacağıma söz verdim ama artık evlenmek istiyorum evde oturmaktan çok sıkıldım. Baskı da yapamıyorum. Evliliğe ısınmasını nasıl sağlarım. Yardımınızı bekliyorum. Aşk filmi izleterek vs. neler yapabilirim?
Yaa sizin yaş kaç Allah aşkına2 senedir birlikteyiz. Ne zaman konusunu açsam ya konuyu kapatıyor ya da şuan sorumluluk almak istemiyorum diyor. Evlenmek istemiyorsan ayrılalım dedim sonra dayanamadım barıştım. Fakat evlilik konusunda baskı yapmayacağıma söz verdim ama artık evlenmek istiyorum evde oturmaktan çok sıkıldım. Baskı da yapamıyorum. Evliliğe ısınmasını nasıl sağlarım. Yardımınızı bekliyorum. Aşk filmi izleterek vs. neler yapabilirim?
Hahhhh keşfe bakneden ikna etmeye ihtiyac duydugunuz biriyle evlenmek istiyorsunuz? herkes evlenmek istemek zorunda degil
edit: iyisi mi siz kullanici adinizi degistirin
BenzemiyorBu zihniyetin evliliğe başka türlü baktığını mı düşünüyorsunuz? Bu benim değil evde oturmaktan sıkıldığı için evlenmeyi isteyen bakış açısının Yorumu. Evliliğe bakış kabarık kostümler, tören, dans, takı, bambu sunumluk, cam demlik, iğrenç pembe koltuklar, kociş. Evliliğe sevgiyi, hayatı ve sorumlulukları paylaşmak olarak bakan birinin konusuna benziyor mu sizce?
Yani sonuçta evliler daha cok evde oturuyor, gercek bu. Şu an sokaga çıkma yasağı olmasa dahi biz gezemeyiz mesela çünkü bebeğim icerde fosur fosur uyuyor 20:30 dan beri.
Burada okuyoruz asırı isteyerek evlenenler bile evlenince Malak Mode on oluyor sizin zorlamanızla bilemedim2 senedir birlikteyiz. Ne zaman konusunu açsam ya konuyu kapatıyor ya da şuan sorumluluk almak istemiyorum diyor. Evlenmek istemiyorsan ayrılalım dedim sonra dayanamadım barıştım. Fakat evlilik konusunda baskı yapmayacağıma söz verdim ama artık evlenmek istiyorum evde oturmaktan çok sıkıldım. Baskı da yapamıyorum. Evliliğe ısınmasını nasıl sağlarım. Yardımınızı bekliyorum. Aşk filmi izleterek vs. neler yapabilirim?
Aynen değil mievde kalmak saçma sözü başka ülkelerde de var mı acaba?ne kadar da itici iki kelime.24 yaşında burda yaşıtlarına ve tecrübeli üyelere iş hayatını danışmalıydı geleceğini planlamalıydı.Ama bir adama aşk filmi izletip evliliğe zorla iknaya çalışıyor.Şaka gibi
Sonra burada tekrar konu açar arkadaş...içerik de hemen hemen şöyle birşey olır; " evde çok sıkılıyorum,çocuk yapalım diyorum eşim hazır değilim diyor ..Onu çocuk yapmaya nasıl ikna edebilirim ? Çizgi film izletsem ikna olur mu?"Bu arada tebdil-i mekanda ferahlık vardır o yüzden evlenmek mantıklı olabilir biraz da koca evinde oturur sıkılırsın , sonra arada annenlere gidersin orda da sıkılırsın, sıkılmak için yeni bi kapın olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?