- 20 Aralık 2017
- 9.840
- 32.125
- 548
- Konu Sahibi Zorkadin34
-
Hesapta "evde kaldım" demiş 24 yaşında ve henüz 38 dakika önce aramıza katılmış.. şu anda da kendi konusunu misafir gibi okuyan bu yeni üye arkadaşevlenmekle evde oturmak arasında nasıl bir bağlantı var onu çözemedim
Yani sonuçta evliler daha cok evde oturuyor, gercek bu. Şu an sokaga çıkma yasağı olmasa dahi biz gezemeyiz mesela çünkü bebeğim icerde fosur fosur uyuyor 20:30 dan beri.bir evden çıkıp başka eve yerleşecekmiş.herkesin hayat felsefesi farklı tabi.saygı duyalım
evde kalmak saçma sözü başka ülkelerde de var mı acaba?ne kadar da itici iki kelime.24 yaşında burda yaşıtlarına ve tecrübeli üyelere iş hayatını danışmalıydı geleceğini planlamalıydı.Ama bir adama aşk filmi izletip evliliğe zorla iknaya çalışıyor.Şaka gibiHesapta "evde kaldım" demiş 24 yaşında ve henüz 38 dakika önce aramıza katılmış.. şu anda da kendi konusunu misafir gibi okuyan bu yeni üye arkadaş
İstemiyorsa ya ayrılacaksınız ya da bu şekilde devam edeceksiniz.. Adamı ikna etmeye çalışmak2 senedir birlikteyiz. Ne zaman konusunu açsam ya konuyu kapatıyor ya da şuan sorumluluk almak istemiyorum diyor. Evlenmek istemiyorsan ayrılalım dedim sonra dayanamadım barıştım. Fakat evlilik konusunda baskı yapmayacağıma söz verdim ama artık evlenmek istiyorum evde oturmaktan çok sıkıldım. Baskı da yapamıyorum. Evliliğe ısınmasını nasıl sağlarım. Yardımınızı bekliyorum. Aşk filmi izleterek vs. neler yapabilirim?
Bu şekilde evliliğe adım atsanız bile sonunuz ayrılık olur, evlilik 2 kişinin karar verdiği bir durumdur tek taraflı olmaz.2 senedir birlikteyiz. Ne zaman konusunu açsam ya konuyu kapatıyor ya da şuan sorumluluk almak istemiyorum diyor. Evlenmek istemiyorsan ayrılalım dedim sonra dayanamadım barıştım. Fakat evlilik konusunda baskı yapmayacağıma söz verdim ama artık evlenmek istiyorum evde oturmaktan çok sıkıldım. Baskı da yapamıyorum. Evliliğe ısınmasını nasıl sağlarım. Yardımınızı bekliyorum. Aşk filmi izleterek vs. neler yapabilirim?
Evliliğe bakış açınız daYa ayrıca gezin tozun, tatillere gidin, sevişin, mutlu olun kısaca.. Evi pembe döşeyip varoş fincan takımlarıyla sunum yapınca bi halt mı oluyor? Yoo, tam tersine .oklu koca donu çitiliyorsun bunun nesine heves ediyorsunuz ben de bunu anlamıyorum.
Bu zihniyetin evliliğe başka türlü baktığını mı düşünüyorsunuz? Bu benim değil evde oturmaktan sıkıldığı için evlenmeyi isteyen bakış açısının Yorumu. Evliliğe bakış kabarık kostümler, tören, dans, takı, bambu sunumluk, cam demlik, iğrenç pembe koltuklar, kociş. Evliliğe sevgiyi, hayatı ve sorumlulukları paylaşmak olarak bakan birinin konusuna benziyor mu sizce?Evliliğe bakış açınız da
bugün aşk filmi ile gaza gelip evlenen adamdan kork bacım. ileride aşk tazeleyelim diye film izlersin adamın aldatacağı tutar falan. senaryoyu geliştirirm aslında da akşam akşam gerek yokAşk filmi izleterek vs. neler yapabilirim?
çaktırmadan bastıralım diyorsuuunFakat evlilik konusunda baskı yapmayacağıma söz verdim
evlenince de evde oturacaksınız aslında, ama ev değişecek. tebdil-i mekan ihtiyacı için evlenmek pahalı bir çözüm bence.evlenmek istiyorum evde oturmaktan çok sıkıldım
Boşa uğraşma, evlenmek istemiyorsa o evliliği sana zehir edecektir. Kendine yazık edersin.2 senedir birlikteyiz. Ne zaman konusunu açsam ya konuyu kapatıyor ya da şuan sorumluluk almak istemiyorum diyor. Evlenmek istemiyorsan ayrılalım dedim sonra dayanamadım barıştım. Fakat evlilik konusunda baskı yapmayacağıma söz verdim ama artık evlenmek istiyorum evde oturmaktan çok sıkıldım. Baskı da yapamıyorum. Evliliğe ısınmasını nasıl sağlarım. Yardımınızı bekliyorum. Aşk filmi izleterek vs. neler yapabilirim?
çok gömmüşsün yaa, hepimiz pembik gelin değiliz valla billaYa ayrıca gezin tozun, tatillere gidin, sevişin, mutlu olun kısaca.. Evi pembe döşeyip varoş fincan takımlarıyla sunum yapınca bi halt mı oluyor? Yoo, tam tersine .oklu koca donu çitiliyorsun bunun nesine heves ediyorsunuz ben de bunu anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?