ERKEK ARKADAŞIMIN İSTEĞİ

Annesi ameliyat olacakmış. Üstelik devlet hastanesinde. :)
Yok ya bana bunlar saçma gelıyor. Devlet hastanesınde 10 milyarlık ne amelıyatıymış bu.
Bana özelden mesaj atta kocam özelde çalışıyor. Emin ol daha ucuza bağlarız.
Eşim benden sevgiliyken böyle bı para istese sanırım içim soğurdu ona karşı ..
Hoş hareketler değil. Sevgilisi yanı
Aralarında bı bağ yok. Ne cesaretle böyle bır para ister.

Bende çalıştım özel hastanede. Üstelik pahalı bir hastanede. Orada bile bu kadar para istemiyorlardı SGK lı ise.

pardonda ohado diyebilirmiyim buna

Aynen bende şok oldum. 15 kasımda ayrı şehirde yaşıyoruz demiş. Şu an aynı şehirde yaşıyorlar. Adam öğretmen okullar var. Şehir değiştirmiş galiba çalışmıyor. Ve daha yüzünü 3 haftadır gördüğü birine 20 bin lira borç vermeyi düşünüyor. Bir de adam o zamanlar konu sahibine sen avukat-savcı olacaksın benden çok kazanacaksın olmaz bu us gibi şeyler demiş. Çok tezat değil mi? O kadar gurur yapan birinin böyle bir para istemesi

Bende çalıştım özel hastanede. Üstelik pahalı bir hastanede. Orada bile bu kadar para istemiyorlardı SGK lı ise.
Ne ameliyatıymış söylesin bende eşime sorayım . Ordan kendısıne yalan söylediğini anlar zate.

ne farkeder yüzyüze görüşeli sadece 1 ay tanışalı yani, sanal olarak 3 buçuk ay diyelim. hergün görüşsen ne farkeder.
birkere bir ayda hemen cinsellik hata.nedir bu acele.
evet ondan yüz bulmuşta olabilir ama 1 aylık sürede böyle bir meblağ istemesi düpedüz terbiyesizlik.
bu adam bana pek doğru insan gelmedi. devam edersen başın derde girecek.söylemek istedim

Geçmiş konularınızı hatırlıyorum ben de.
Hukuk mezunuyum yüksek lisans yapıyorum falan demiştiniz sanırım.
Sorması ayıp 200 binin kaynağı ne ?
Çalışarak kazandıysanız gidip intihar edicem de

*Kaç yıldır çalışıyorum kenara 2 bin lira koyamadım

Sorunuzun cevabı ise hayır vermeyin.Hatta ilerleyen günlerde ben öğretmenlik yapmicam iş kurmak istiyorum bana bi 50 bin lira daha verir misin şekilnde gelebilir,bence temkinli olun.

ayrıca annesi için kredi çekebilir. öğretmen . ziraat bankasına gitsin anında verirler. maaşındanda keserek öder. bu kadar basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…