- 11 Kasım 2015
- 184
- 55
- 13
- Konu Sahibi perilikosk64
-
hayırrrr. ne olursa olsun hayır hayır. ve de çüş yani kız arkadaşından borç para isteyen adama da şaşarım.. kimi duysam borç para veren alan olmamıştırArkadaslar, erkek arkadaşım benden 10.000 tl borç istedi. Sizce vermeli miyim?.. Kararsızim.
Arkadaslar, erkek arkadaşım benden 10.000 tl borç istedi. Sizce vermeli miyim?.. Kararsızim.
Niye istediğini yazsaydın iyi yardımcı olurduk belki?perilikosk64
Niye istediğini yazsaydın iyi yardımcı olurduk belki?perilikosk64
He yanı sendede o kadar para var ..
Diyelim ki var veya kredi çekcen.
1: Ne için istiyor.
2: Geri ödeyeceği ne malum.
3: İnşallah parayı senden alıp kaçmaz.
Az buz bi para değil yanı.
Yok ya bana bunlar saçma gelıyor. Devlet hastanesınde 10 milyarlık ne amelıyatıymış bu.Annesi ameliyat olacakmış. Üstelik devlet hastanesinde. :)
verme.........netArkadaslar, erkek arkadaşım benden 10.000 tl borç istedi. Sizce vermeli miyim?.. Kararsızim.
pardonda ohado diyebilirmiyim buna15 kasıma kadar hiç yüzünü bile görmediğin adam mı senden borç istedi. Diğer konuda da sen benden fazla para kazanırsın bu iş olmaz demiş. Çok tezat. O kadar gurur yapan adamın senden borç istemesi.
Yok ya bana bunlar saçma gelıyor. Devlet hastanesınde 10 milyarlık ne amelıyatıymış bu.
Bana özelden mesaj atta kocam özelde çalışıyor. Emin ol daha ucuza bağlarız.
Eşim benden sevgiliyken böyle bı para istese sanırım içim soğurdu ona karşı ..
Hoş hareketler değil. Sevgilisi yanı
Aralarında bı bağ yok. Ne cesaretle böyle bır para ister.
pardonda ohado diyebilirmiyim buna
Ne ameliyatıymış söylesin bende eşime sorayım . Ordan kendısıne yalan söylediğini anlar zate.Bende çalıştım özel hastanede. Üstelik pahalı bir hastanede. Orada bile bu kadar para istemiyorlardı SGK lı ise.
ne farkeder yüzyüze görüşeli sadece 1 ay tanışalı yani, sanal olarak 3 buçuk ay diyelim. hergün görüşsen ne farkeder.Bazı arkadaşlar geçenki konumdan bahsetmiş. Evet doğru daha yüzyüze ilk kez 1 ay kadar önce görüştük. Fakat kendisi o süreden beri Benin yaşadığım şehirde kalıyor ve neredeyse her gün buluşuyoruz. Bir de -evlilik oncesi iliskiyi zina olarak gorup buna karsi cikmama ragmen- hata yaptım ve çok tepki alabilirim belki ama bu kadar kısa sürede tanismaimza rağmen cinsel iliski yaşadık 5-6 kez. Bunun getirdiği yakınlıktan da cesaret almış olabileceğini düşünüyorum.
Sakınnn!! Hatta senden borç isteyen adamdan koşar adım kaç derim!Arkadaslar, erkek arkadaşım benden 10.000 tl borç istedi. Sizce vermeli miyim?.. Kararsızim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?