ERKEK ARKADAŞIMIN İSTEĞİ

Cinsellik yasadigin icin kinayacak degiliz de sayi vermek nedir arkadasim ya 5 alti kez ne? istersen 250kez sevis senin bilecegin is.
Orada vurgulamaya çalışılan asıl noktayı gözden kacirmisiniz . Yoksa hoş olmadığının ben de farkındayım.

O kadar paran varsa bana ver bi zahmet.
Ben kalbini kirmam seni uzmem. O adamin seni oyuncaga ceviricegi belli.

Goremiyosun bunu

hata yaptığınızın farkındasınız öylemi hata dediğiniz 1 kere olur 6 kez olunca onun adı başka bişey olur...

6. His :) valla konunun basligina bakinca cinsel icerikli bisey diye dusundum :) (cok fesatim dimi) sonra okudum. Hic sorulara dogru duzgun cevap vermemis. 2. Yorumda cinsel iliskiye de girildi... amaaan ne biliyim yaa ama hic inandirici degil :)

Yok ya var böyle saftirikler...yani kötü manada demıyorum .....saf temız manasında:)
Aman boşverin zenginin parası züürtün çenesini yorarmış.
Geçmiş olsun konu sahibi daha dikkatli davranmanı tavsiye ederim..
Kendine olan saygını kaybetme.
SEVGİLER.

Ya yapmayin Allah askina biraz gözunuzu acin..konu sahibi acik ve net olarak Kandiriliyorsunuz...gorusmeyide kes bence onulna ve para mara verme.acil ihtiyaci olan birine (yani aileden biri olsun) vermek zorundayim filan diyin gecistirin. bu benim dusuncem.

Onlar kadar varsa hepsini veririm Aryam

Sen seviştiğinin rakamını verirken iğrenç olmuyor değil mi canım ?
Rakamı vermem evet hoş olmayabilir ama kendi içinde tutarlı bir mantığı var. Anlatılmaya çalışılan bir nokta var. Aradaki yakınlık ve karşıdaki kişinin bundan cesaret alabileceği vs. Diğerinin nasıl bir yorum olduğu ise çok açık. .. Bu açık durumu takdir edebilecek kadar rasyonalite ve vicdandan mahrumsaniz lütfen konuma yorum yapmayın.

Napckmis canim parayi

Hayır kendi diyor 5-6 kez birikte olduk, o yüzden istiyor olabilir diye. Ne yazmamı bekliyorsa artık.

Onu birak, adam bundan 10.000 isterken igrenc olmamista, yapilan yorumlar igrenc olmus. Boylelerine mustehak ya dolandirilmak. Adami aklamak icin mi baslik acmis nedir

Arkadas da o tutarli mantigi hesapladi zaten...

Bırlıkte olmanız sızden bu kadr yuklu bır para ıstemesını gerektırmıyor ınsan yerı gelıyor kardesınden annesınden ısteyemıyır bırlıktelık yasamıs olman senın tercıhın bu onun senden para ıstemesını masumlaştırmıyor tercıh senın ver yada verme ama ben vermezdım çok uzun yıllar tanımam lazım baya uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…