- 15 Kasım 2015
- 173
- 90
- 18
- 32
- Konu Sahibi perilikosk64
-
Orada vurgulamaya çalışılan asıl noktayı gözden kacirmisiniz . Yoksa hoş olmadığının ben de farkındayım.Cinsellik yasadigin icin kinayacak degiliz de sayi vermek nedir arkadasim ya 5 alti kez ne? istersen 250kez sevis senin bilecegin is.
hata yaptığınızın farkındasınız öylemi hata dediğiniz 1 kere olur 6 kez olunca onun adı başka bişey olur...Bazı arkadaşlar geçenki konumdan bahsetmiş. Evet doğru daha yüzyüze ilk kez 1 ay kadar önce görüştük. Fakat kendisi o süreden beri Benin yaşadığım şehirde kalıyor ve neredeyse her gün buluşuyoruz. Bir de -evlilik oncesi iliskiyi zina olarak gorup buna karsi cikmama ragmen- hata yaptım ve çok tepki alabilirim belki ama bu kadar kısa sürede tanismaimza rağmen cinsel iliski yaşadık 5-6 kez. Bunun getirdiği yakınlıktan da cesaret almış olabileceğini düşünüyorum.
6. His :) valla konunun basligina bakinca cinsel icerikli bisey diye dusundum :) (cok fesatim dimi) sonra okudum. Hic sorulara dogru duzgun cevap vermemis. 2. Yorumda cinsel iliskiye de girildi... amaaan ne biliyim yaa ama hic inandirici degil :)
Ayrilirsaniz geri odemeyebilir illa vermek istiyosan sozlesme imzalayin aranizda az bi para degil yaniArkadaslar, erkek arkadaşım benden 10.000 tl borç istedi. Sizce vermeli miyim?.. Kararsızim.
Yok gozden kacirmadim. Bir kere yiktiysan kuralini 3u 5i bisey ifade etmez artik. Bak dalga gecmiyorsan bizimle ciddi soyluyorum bu adam seni kullaniyor kurtul ondanOrada vurgulamaya çalışılan asıl noktayı gözden kacirmisiniz . Yoksa hoş olmadığının ben de farkındayım.
Bu ne kadar iğrenç bir yorum. Bir kadın nasıl bu kadar iğrenç bir kelime kullanabilir??!!! Aklım almıyor. ..
Niye ki sen yaparken igrenc olmamista kiz soyleyince mi igrenc oldu????
Aynen ya bu ne perhiz bu ne lahana tursusu...Hayır kendi diyor 5-6 kez birikte olduk, o yüzden istiyor olabilir diye. Ne yazmamı bekliyorsa artık.
Rakamı vermem evet hoş olmayabilir ama kendi içinde tutarlı bir mantığı var. Anlatılmaya çalışılan bir nokta var. Aradaki yakınlık ve karşıdaki kişinin bundan cesaret alabileceği vs. Diğerinin nasıl bir yorum olduğu ise çok açık. .. Bu açık durumu takdir edebilecek kadar rasyonalite ve vicdandan mahrumsaniz lütfen konuma yorum yapmayın.Onlar kadar varsa hepsini veririm Aryam
Sen seviştiğinin rakamını verirken iğrenç olmuyor değil mi canım ?
Napckmis canim parayiRakamı vermem evet hoş olmayabilir ama kendi içinde tutarlı bir mantığı var. Anlatılmaya çalışılan bir nokta var. Aradaki yakınlık ve karşıdaki kişinin bundan cesaret alabileceği vs. Diğerinin nasıl bir yorum olduğu ise çok açık. .. Bu açık durumu takdir edebilecek kadar rasyonalite ve vicdandan mahrumsaniz lütfen konuma yorum yapmayın.
Hayır kendi diyor 5-6 kez birikte olduk, o yüzden istiyor olabilir diye. Ne yazmamı bekliyorsa artık.
Rakamı vermem evet hoş olmayabilir ama kendi içinde tutarlı bir mantığı var. Anlatılmaya çalışılan bir nokta var. Aradaki yakınlık ve karşıdaki kişinin bundan cesaret alabileceği vs. Diğerinin nasıl bir yorum olduğu ise çok açık. .. Bu açık durumu takdir edemeyecek kadar rasyonalite ve vicdandan mahrumsaniz lütfen konuma yorum yapmayın.
Arkadas da o tutarli mantigi hesapladi zaten...Rakamı vermem evet hoş olmayabilir ama kendi içinde tutarlı bir mantığı var. Anlatılmaya çalışılan bir nokta var. Aradaki yakınlık ve karşıdaki kişinin bundan cesaret alabileceği vs. Diğerinin nasıl bir yorum olduğu ise çok açık. .. Bu açık durumu takdir edebilecek kadar rasyonalite ve vicdandan mahrumsaniz lütfen konuma yorum yapmayın.
Rakamı vermem evet hoş olmayabilir ama kendi içinde tutarlı bir mantığı var. Anlatılmaya çalışılan bir nokta var. Aradaki yakınlık ve karşıdaki kişinin bundan cesaret alabileceği vs. Diğerinin nasıl bir yorum olduğu ise çok açık. .. Bu açık durumu takdir edebilecek kadar rasyonalite ve vicdandan mahrumsaniz lütfen konuma yorum yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?