Erkek arkadaşımın KIZ kankaları.....

mydarkheart

doğru insan??
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
447
0
46
Diğer
Erkek arkadaşımın çevresinde biçok kız arkadaşı var.. bazen onlardan uzak olmasını. sadece sıradan birer arkadaş gibi merhaba merhaba durumunda olmasını istiyorum. ama o bunu yapmıyor. araya mesafe koymasını istiyorum. ve bana verdiği cevap aynen şu: "parmağına yüzüğü taktığın anda hepsini silerim merak etme"

yani bir yıllık ilişkimiz var. parmağımda yüzük olsa ne olur olmasa ne olur. söz dinlemek için. kıskanıyorum diyorum. kıskanmıyorsun , baskı altına alıyorsun diyor......

kendisi bana "ben olmadan hiçbir erkek arkadaşınla görüşemezsin. eğer görüşeceksen ben de olmalıyım diyor"

ben ona öyle bişey demedim ona güvendiğim için. ama araya mesafe koy dedim sadece. kanka olacak kadar samimi olma dedim. tamam dedi daha önce. ama aynısını yapmaya devam ediyor işte....

o bana karışınca baskı olumuyor! ben ona karışınca baskı oluyor! üstelik bunun yüzüğümüz olup olmamasıyla ne alakası var?????? o zaman bende bir kızım ona diyeyim ki. yüzüğümüz yok. senin elini bile tutamam mı diyim!!!!!!!!!!!!

bu mu yani bütün olay yüzük mü?????

anlamıyorum...... lütfen fikirlerinizi bekliyorum..... teşekkür ederim

Bana pek samimi gelmedi erkek arkadaşınızın tavırları. Hani ne derler, biraz kendine müslüman bir tip bana kalırsa. Ciddi bir ilişki düşünmeden önce iyice bir tartıp biçmekte yarar var bence.

yüzüğü bahane olarak kullanıyor bu apaçık ortada özgürlüğüne çok düşkün bu çoçuğu değiştirmen gerçekten zor ve açıkçası sana karşı olan sevgısınden şüpheliyim seven ınsanın arkadaşı olur tabıkı ama nerde nasıl ne şekilde davranacagını bılır yalnış anlaşılmaktan korkar karşına alıp konuşmalısın amacının ne olduğunu ögrenmelisin

yüzüğü bahane olarak kullanıyor bu apaçık ortada özgürlüğüne çok düşkün bu çoçuğu değiştirmen gerçekten zor ve açıkçası sana karşı olan sevgısınden şüpheliyim seven ınsanın arkadaşı olur tabıkı ama nerde nasıl ne şekilde davranacagını bılır yalnış anlaşılmaktan korkar karşına alıp konuşmalısın amacının ne olduğunu ögrenmelisin

bana güvenmiyorsun tam olarak diyor. bana güvenmeyi öğrenmen lazım. aşman lazım bazı şeyleri... sen ciddi bir ilişki için hazır değilsin falan diyor. salak ya sinirimi bozdu

napıyor ki o kız kankalarla, yani sen olmadan buluşuyorlar mı yoksa telefonda nette mi konuşuyorlar sık sık. yani tam olarak rahatsız olduğun nedir

yüzük olayı bahane. sözünü biraz geçirmen lazım ona, şımarmış sanki

Bu tiplere sinir oluyorum
Aslında kız arkadaşları olmasında sorun yok ama rahatsızlığına bu denli cevap vermesi ve kendisi yasaklara karşı olduğu halde sana kısıtlama getirmesi kötü olan.
Yüzük olayı kesinlikle bahane. Bence tavrını koy, nasılsa beni böyle kabulleniyor diyip parmağında oynatıyor seni. Ben bu ilişkiyi sağlıklı bulmadım. Kesin ve net tavrını koy

napıyor ki o kız kankalarla, yani sen olmadan buluşuyorlar mı yoksa telefonda nette mi konuşuyorlar sık sık. yani tam olarak rahatsız olduğun nedir

yüzük olayı bahane. sözünü biraz geçirmen lazım ona, şımarmış sanki

nadiren yüzyüze görüşüyorlar.. ama genelde netten konusuyorlar. facebookta yazmalar falan...

Bu tiplere sinir oluyorum
Aslında kız arkadaşları olmasında sorun yok ama rahatsızlığına bu denli cevap vermesi ve kendisi yasaklara karşı olduğu halde sana kısıtlama getirmesi kötü olan.
Yüzük olayı kesinlikle bahane. Bence tavrını koy, nasılsa beni böyle kabulleniyor diyip parmağında oynatıyor seni. Ben bu ilişkiyi sağlıklı bulmadım. Kesin ve net tavrını koy

konuşacam ciddi bir şekilde. olmadı ben de erkek arkadaşlarımla samimi olacam son çare.. bakalım o zaman ne yapacak!

sizin erkek arkadaşlarınızla görüşmesine niye engel oluyor peki ..sizde kendisine aynısını söyleyin :51:

benim erkek arkadaşlarımla aram hep mesafeli zaten. çok sık görüştüğüm kanka olduğum erkekler yok. yakın arkadaşlarım hep kız. ama bende artık görüşmediğim erkek arkadaslarımla bile görüşmeye başlayacağım

benim erkek arkadaşlarımla aram hep mesafeli zaten. çok sık görüştüğüm kanka olduğum erkekler yok. yakın arkadaşlarım hep kız. ama bende artık görüşmediğim erkek arkadaslarımla bile görüşmeye başlayacağım

nispet olsun diye bunu yapma bnce, baska cözüm bulmaya calış
yani ne biliym sevgilinin yüzük bahanesinin de elle tutulur yanı yok...
ben evliyim hala yüzük takmıyorum, gidip istediğimi yapiym mi o zaman? ne alakası var ki ikisnn?

bu ne ya
ne kadar fesat
demek ki kanka gözüyle bakmıyor onlara
eğer kanka gözüyle baksaydı siz yüzüğü taksanız da kankalığına devam ederdi
onlar elinin altında hazırda beklettiği kızlar sizle evlenicek olursa artık diğer kadınları silicek hayatından

bu perhiz bu ne lahana turşusuu

ay bir de sadece böyle tipler görüştürmezler kız arkadaşlarını hiç bir erkekle nedeeense!?

Kızlarla erkeklerin kanka olmasını o kadar normal buluyorsa,sana da kısıtlama getirmemesi gerekir.

Eğer kendisi kız arkadaşlarına tamamen dostane yaklaşıyor olsaydı,senin erkek arkadaşlarını tehlike olarak görmezdi.

nispet olsun diye bunu yapma bnce, baska cözüm bulmaya calış
yani ne biliym sevgilinin yüzük bahanesinin de elle tutulur yanı yok...
ben evliyim hala yüzük takmıyorum, gidip istediğimi yapiym mi o zaman? ne alakası var ki ikisnn?

bence de alakası yok.. salak sevgilimin bahanesi işte.. anlamaya çalışıyorum

bu ne ya
ne kadar fesat
demek ki kanka gözüyle bakmıyor onlara
eğer kanka gözüyle baksaydı siz yüzüğü taksanız da kankalığına devam ederdi
onlar elinin altında hazırda beklettiği kızlar sizle evlenicek olursa artık diğer kadınları silicek hayatından

bu perhiz bu ne lahana turşusuu

ay bir de sadece böyle tipler görüştürmezler kız arkadaşlarını hiç bir erkekle nedeeense!?

bunlar benim de aklıma geliyor maalesef.. ama gerçekten öyle olduğunu düşünmek istemiyorum işte görmek istediğimi görüyorum .....:43::43:

Kızlarla erkeklerin kanka olmasını o kadar normal buluyorsa,sana da kısıtlama getirmemesi gerekir.

Eğer kendisi kız arkadaşlarına tamamen dostane yaklaşıyor olsaydı,senin erkek arkadaşlarını tehlike olarak görmezdi.

aslında kafamı karıştıran tek şey. yüzüğü parmağına taktıktan sonra herkesi silerim istersen! demesi.

Siz parmağınıza yüzük takınca ne olacak? İlk tartışmada o yüzük çıkacak parmaktan.Takma kardeşim yüzük filan.Allah nasip eder de olursa nişanlanınca takarsın.Yaşınız da evlenmek için erken anladığım kadarıyla.O görüşüyorsa kız arkadaşlarıyla sen de erkek arkadaşlarınla görüşebilirsin kısıtlama yapmaya gerek yok.

Siz parmağınıza yüzük takınca ne olacak? İlk tartışmada o yüzük çıkacak parmaktan.Takma kardeşim yüzük filan.Allah nasip eder de olursa nişanlanınca takarsın.Yaşınız da evlenmek için erken anladığım kadarıyla.O görüşüyorsa kız arkadaşlarıyla sen de erkek arkadaşlarınla görüşebilirsin kısıtlama yapmaya gerek yok.

o 27 ben 24. onun yüzük dediği şey nişan zaten.. onlara gereksiz iltifatlar ediyorsa peki???

Son düzenleme:
aslında kafamı karıştıran tek şey. yüzüğü parmağına taktıktan sonra herkesi silerim istersen! demesi.

yüzükle herkesin silinmesi ne alaka?? ya şu alıüstü teneke gibi bi parçamı size nasıl davranaağını gösterecekmiş yapmasın ya:))madem silebilecek cesareti isteği var yüzüksüz yapsın..size şartsız koşulsuz gelsin..çok kıskançsınız sanırım sizde yani başlığa göre yorum yapıyorumda yani çok samimi ise bende uyuz olurum açıkcası..bi yorm gördüm kime ait hatırlamıyorum şimdide sizinde olabilir hani kıskanırmak adına yaparmış ya bişeyler vb.. sakın yapma..
birde şimdi bu koşula bağlamış ya evlenincede o yüzük için bu kezde sizden bazılarını silmenizi isterse şaşırmayın..birşey yapıyorsa kim olursa olsun bu şartsız gelmeli yada yapmalı..

Son düzenleme:
Back
X