- Konu Sahibi mydarkheart
yüzükle herkesin silinmesi ne alaka?? ya şu alıüstü teneke gibi bi parçamı size nasıl davranaağını gösterecekmiş yapmasın ya:))madem silebilecek cesareti isteği var yüzüksüz yapsın..size şartsız koşulsuz gelsin..çok kıskançsınız sanırım sizde yani başlığa göre yorum yapıyorumda yani çok samimi ise bende uyuz olurum açıkcası..bi yorm gördüm kime ait hatırlamıyorum şimdide sizinde olabilir hani kıskanırmak adına yaparmış ya bişeyler vb.. sakın yapma..
birde şimdi bu koşula bağlamış ya evlenincede o yüzük için bu kezde sizden bazılarını silmenizi isterse şaşırmayın..birşey yapıyorsa kim olursa olsun bu şartsız gelmeli yada yapmalı..
işte ben de onu anlayamıyorum. yüzük olunca ne değişecek? dediğin gibi altıüstü teneke parçası. bahane gibi geliyor bana. ama güya o konustugu insanlar benimle olan ilişkisini biliyormuş. hatta bazıları bizi nişanlı diye biliyormuş. bu neyi değiştirir ki bilseler ne olacak bilmeseler ne olacak? O o kadar samimi olduktan sonra! delirecem ya ne yapacagımı şaşırdım. aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsem bıyık