- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
- Konu Sahibi biryudumsu02
-
Nasıl yani anlamadım ilişkiniz bitti mi??Ve ilişki biter...
Malesef ki evet dünki tavrın hiç hoşuma gitmedi içimde kalmasından girdim elvedayla çıktım. Seni bu kadar seven birini sinirle söylediği bir cümle için bitirecek bir eş ben de istemem dedi azıcık orda duygusallaşıyordum ki zaten kapatmayınca güvenim iyice kırıldı cümlesiyle tekrar kendime geldim. 8 gün kalmıştı gelmesine :) biraz kırgın ve üzgünüm uyku yok bu gece.Nasıl yani anlamadım ilişkiniz bitti mi??
Ve ilişki biter...
Evet ; sıfır alttan alma ,sıfır anlayış, ben buyum kabul edersen ayakları, başlarda sorun olmuyordu şimdi neden demeler ve sonuç yanan uçak biletleri :) İçimde ufak bir rahatlama ama hafiften bir hüzün var şaşkınım bu sebeple ilişkimin biteceği aklıma gelmezdi.Ters mi yaptı?
Evet ; sıfır alttan alma ,sıfır anlayış, ben buyum kabul edersen ayakları, başlarda sorun olmuyordu şimdi neden demeler ve sonuç yanan uçak biletleri :) İçimde ufak bir rahatlama ama hafiften bir hüzün var şaşkınım bu sebeple ilişkimin biteceği aklıma gelmezdi.
Çok yorgundu gözlerinde gördüm yorgunluğu tartışmaya mecali yoktu. Umarım ayrıl barış yalama olmadan yanlış insana yanlış isteklerde bulundugunu farkeder ve özür diler çünkü kaybetmek istemiyorum toparlamak değişmek yapici olmak daha güzel hayırlısı olsun diyorum teşekkür ederim bu süreçte desteklerin icin.Kötü olmuş. Ama çok bağlanmadan gördün neyse ki ileride ciddiye binseydi daha büyük sıkıntılar yaşayabilirdin, aileler işin içine girmiş olacaktı ne bileyim zor olurdu. Ben değişmem böyleyim deyip sana güven duymadığını da söylemiş direkt. Yapabilecek miydin böyle biriyle, bugün olmasa yarın olacaktı bu ayrılık. Belki aklını başına toplayıp özür dilerse barışırsınız. Bir süre zaman ver olmuyorsa yoluna bak. Neyse ki çok uzun süre geçmemiş ilişkinizden, tanıma aşamalarıymış zaten.
Çok yorgundu gözlerinde gördüm yorgunluğu tartışmaya mecali yoktu. Umarım ayrıl barış yalama olmadan yanlış insana yanlış isteklerde bulundugunu farkeder ve özür diler çünkü kaybetmek istemiyorum toparlamak değişmek yapici olmak daha güzel hayırlısı olsun diyorum teşekkür ederim bu süreçte desteklerin icin.
Me desem bilemedim..Malesef ki evet dünki tavrın hiç hoşuma gitmedi içimde kalmasından girdim elvedayla çıktım. Seni bu kadar seven birini sinirle söylediği bir cümle için bitirecek bir eş ben de istemem dedi azıcık orda duygusallaşıyordum ki zaten kapatmayınca güvenim iyice kırıldı cümlesiyle tekrar kendime geldim. 8 gün kalmıştı gelmesine :) biraz kırgın ve üzgünüm uyku yok bu gece.
Onunla çok zor olacaktı. İnşallah geri dönüş yapmassın. İnanki üzüntüden bir iki gece uykusuz kalmak, ilerde yaşayacağun mutsuzluktan daha iyidir.Malesef ki evet dünki tavrın hiç hoşuma gitmedi içimde kalmasından girdim elvedayla çıktım. Seni bu kadar seven birini sinirle söylediği bir cümle için bitirecek bir eş ben de istemem dedi azıcık orda duygusallaşıyordum ki zaten kapatmayınca güvenim iyice kırıldı cümlesiyle tekrar kendime geldim. 8 gün kalmıştı gelmesine :) biraz kırgın ve üzgünüm uyku yok bu gece.
İnsanlar ne ise odur, değişemezler. Bir müddet başkasıymış gibi rol yapar ama özüne geri döner. Davranışları seni rahatsız ediyorsa anlayışlı olmamalısın.Çok yorgundu gözlerinde gördüm yorgunluğu tartışmaya mecali yoktu. Umarım ayrıl barış yalama olmadan yanlış insana yanlış isteklerde bulundugunu farkeder ve özür diler çünkü kaybetmek istemiyorum toparlamak değişmek yapici olmak daha güzel hayırlısı olsun diyorum teşekkür ederim bu süreçte desteklerin icin.
Sacma ısteklerMerhaba kızlar, üyeliğim olmadan uzunca bir süredir takip ediyorum formu ve bazen kendimden şeyler bularak deneyim kazanıyorum fikirlerinizle umarım cevaplarsınız şimdiden teşekkür ederim.
6 aylık ayrı şehirlerde devam eden bir ilişkim var. Aşırı kıskançlık sorunlarını tam olarak aştım derken dün gece benden istediği şey iyice kafamı bulandırdı acaba ilerde de işler ciddiye bindiğinde de böyle mi olacak soruları ile boğuşuyorum. Farklı bir işe geçti ve sabah 6 da uyanıyor bu nedenle erkenden uyuyor. Ben de atama beklediğim için geç saatte uyanıyorum bu nedenle saat 23.00 ' de uykum olmuyor. Dün lütfen benle aynı saatte uyu dedi reddettim yatsam da uyuyamam lütfen isteme böyle bir şey sana uyuyorum deyip yalan söylemek istemiyorum dedim. Öyleyse neti ve teli kapatıp film aç izle ama telefonla uğraşma dedi neden dedim bu nasıl bir istek mantıklı bir açıklama yap tamam kapatırım dedim sebebi yok öyle istiyorum sabah aç telefonu ben uyurken uğraşmanı istemiyorum dedi. Ben burdan bana güvenin sıfır seni uyutup biriyle konuşacağımı falan mı düşünüyorsun dedim. Asla, sana güvenim sonsuz öyle bir şey yapmazsın sadece istek dedi. Sizce fazla mı abartıyorum basit bir istek mi ? Anlam veremediğim için yapmadım ve kavga ettik yattı uyudu. Bugün hala üstüme geliyor basit bir şeydi yapmalıydın diyor. Bu tarz sorun yaşayan var mı düzelir mi bu durum bu olayın alt metni ne kızlar lütfen fikirlerinizi esirgemeyin çünkü ben bir mantık anlam bulamıyorum.
Yeminler ediyor Allah kuran katıyor :) Sen asla yapmazsın güven sorunu değil bu diyor. Hani ne ekersen onu biçersin durumu mu acaba dedim kendi davranışlarıma bakıyorum lütfen ev arkadaşlarınla zaman geçir iş arkadaşlarınla zaman geçir dünyanın merkezine beni koyma diye çok uyardım fakat tek isteği tüm gün telefon elimizde olsun habersiz bir şey yapmayalım ne istersek tamam diyelim. Yahu adam seni seviyorum diyemiyorum diye bir hafta küstü günde 40 kere söyleyince karşılık veremedim ve duygusuz oldum.
"Sana güvenim tam." yav he he.Merhaba kızlar, üyeliğim olmadan uzunca bir süredir takip ediyorum formu ve bazen kendimden şeyler bularak deneyim kazanıyorum fikirlerinizle umarım cevaplarsınız şimdiden teşekkür ederim.
6 aylık ayrı şehirlerde devam eden bir ilişkim var. Aşırı kıskançlık sorunlarını tam olarak aştım derken dün gece benden istediği şey iyice kafamı bulandırdı acaba ilerde de işler ciddiye bindiğinde de böyle mi olacak soruları ile boğuşuyorum. Farklı bir işe geçti ve sabah 6 da uyanıyor bu nedenle erkenden uyuyor. Ben de atama beklediğim için geç saatte uyanıyorum bu nedenle saat 23.00 ' de uykum olmuyor. Dün lütfen benle aynı saatte uyu dedi reddettim yatsam da uyuyamam lütfen isteme böyle bir şey sana uyuyorum deyip yalan söylemek istemiyorum dedim. Öyleyse neti ve teli kapatıp film aç izle ama telefonla uğraşma dedi neden dedim bu nasıl bir istek mantıklı bir açıklama yap tamam kapatırım dedim sebebi yok öyle istiyorum sabah aç telefonu ben uyurken uğraşmanı istemiyorum dedi. Ben burdan bana güvenin sıfır seni uyutup biriyle konuşacağımı falan mı düşünüyorsun dedim. Asla, sana güvenim sonsuz öyle bir şey yapmazsın sadece istek dedi. Sizce fazla mı abartıyorum basit bir istek mi ? Anlam veremediğim için yapmadım ve kavga ettik yattı uyudu. Bugün hala üstüme geliyor basit bir şeydi yapmalıydın diyor. Bu tarz sorun yaşayan var mı düzelir mi bu durum bu olayın alt metni ne kızlar lütfen fikirlerinizi esirgemeyin çünkü ben bir mantık anlam bulamıyorum.
Ee anlayisli olmayınca iliski bitti :) çözümü yok mu bunun yahu :)İnsanlar ne ise odur, değişemezler. Bir müddet başkasıymış gibi rol yapar ama özüne geri döner. Davranışları seni rahatsız ediyorsa anlayışlı olmamalısın.
Sanırım fazlasiyla haklısınız alttan alma sebebim uzaktayız ve aklında şüphe olmasındı fakat kendimden taviz vermekten yoruldum şimdilik ses soluk yok hayırlısı olsun.Hiç üzülme, inan hayırlısı bu olmuş.
Benim erkek arkadaşımda türkiyede ben yurtdışındayım diye böyle yapıyor sandım ama öyle değilmiş.
Bak benim kendisiyle msjlaşma rutinim şöyleydi;
7:00 Günaydın sevgilim
8:00 evden çıkıyorum
8:06 otobüse bindim
8:15 tramvaya bindim
8:30 ofise girdim...
Türkiye ye yanına tatile gittiğimde kuafördeyken 15dk da bir arayıp hadi gel demesini beni özlediği için sanmıştım :)
Bi ara kendimi okadar yorgun o kadar umutsuz hissetmiştim tek isteğim bi an önce işten çıkıp eve gidip yorganımın altına girip dünyayı unutmaktı. Eve gelince yazdım ben geldim bi ılık duş alıp yatıyorum bişey olursa ara diye ozaman başladı gerçek yüzünü göstermeye sen yatıyorum deyip dışarı çıkıcaksın demişti ve bi sürü başka saçmalık... Ben ayrıldık dememize ragmen yine altdan alıp sakinleşmesini beklemiştim. 10gün kadar sonra Türkiyeye gittim kızkardeşleriyle vakit geçirdim ailemin yanına giderken paşam kafasında bin tane fantezi kurup feribotdayken beni arayıp hakaret etmişti o... falan diye. O yüzden boşver sen ensene chip de taksan BBG evinde gibi yaşasanda arkası kesilmicekti bu isteklerin.
Kimse yazdımı bilmiyorum da, belkide sana telefonu kapattırıp kendisi takılacaktı ve senin görmeni istemiyordu. Buda bir seçenek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?