Erkek arkadaşınız böyle bir istekle gelse?

Hem çok yenisiniz,hem de size güveni yok sevgilinizin.Ya da eski yaşadıklarından dolayı böyle önyargılı olabilir.

Normal Degil yani ama mesela eşim de uzaktayken yatıyorum sen de yat dinlen diyor,tamam diyorum uyudum sanıyor bazen ama tel,net vs kapat dese işler degişir.Ona olan saygım biter diye düşünüyorum.Çok gereksiz bir istek.

Nasıl yani anlamadım ilişkiniz bitti mi??
Malesef ki evet dünki tavrın hiç hoşuma gitmedi içimde kalmasından girdim elvedayla çıktım. Seni bu kadar seven birini sinirle söylediği bir cümle için bitirecek bir eş ben de istemem dedi azıcık orda duygusallaşıyordum ki zaten kapatmayınca güvenim iyice kırıldı cümlesiyle tekrar kendime geldim. 8 gün kalmıştı gelmesine :) biraz kırgın ve üzgünüm uyku yok bu gece.

Evet ; sıfır alttan alma ,sıfır anlayış, ben buyum kabul edersen ayakları, başlarda sorun olmuyordu şimdi neden demeler ve sonuç yanan uçak biletleri :) İçimde ufak bir rahatlama ama hafiften bir hüzün var şaşkınım bu sebeple ilişkimin biteceği aklıma gelmezdi.

Kötü olmuş. Ama çok bağlanmadan gördün neyse ki ileride ciddiye binseydi daha büyük sıkıntılar yaşayabilirdin, aileler işin içine girmiş olacaktı ne bileyim zor olurdu. Ben değişmem böyleyim deyip sana güven duymadığını da söylemiş direkt. Yapabilecek miydin böyle biriyle, bugün olmasa yarın olacaktı bu ayrılık. Belki aklını başına toplayıp özür dilerse barışırsınız. Bir süre zaman ver olmuyorsa yoluna bak. Neyse ki çok uzun süre geçmemiş ilişkinizden, tanıma aşamalarıymış zaten.

Çok yorgundu gözlerinde gördüm yorgunluğu tartışmaya mecali yoktu. Umarım ayrıl barış yalama olmadan yanlış insana yanlış isteklerde bulundugunu farkeder ve özür diler çünkü kaybetmek istemiyorum toparlamak değişmek yapici olmak daha güzel hayırlısı olsun diyorum teşekkür ederim bu süreçte desteklerin icin.

O mutlu olacak diye sen mutsuz olmamalısın. İlişki demek hiyerarşik bir sistem demek değildir, biri diğerine emir verip o itaat etmemeli. Aksine birbirinizi değiştirebilmeli, fedakarlık yapabilmeli, birbirinize karşı sonsuz bir sevgi ve güven duyabilmelisiniz. Erkek arkadaşın bencillik ederek baştan havlu atmış ve sana saygı duymamış. Temeli sağlam olmayan ev yıkılır. Kendine saygısı olan bir genç hanım olarak en doğrusunu yaptın. Topu ona attın, zaman gösterir gerisini. Ayrılmak istiyorsa iletişime geçmez, sevgisi varsa da özür diler ve sana saygı gösterir.

Me desem bilemedim..
Keşke elveda demeseydiniz, blöf mü yapmıştınız?
Bazen ayrılık kardını öne sünmek istenmeyen sonuçlar ortaya çıkarıyor..
Ama bana da isteği garip gelmişti aMa uzun mesafe ilişkilerinde bazen böyle istekler olabiliyor tabi bu kabul edin anlamıma gelmiyor.. sizinle aynı vakitte aktif olmak istemiş olabilir mesela siz de erken uyusanız aynı saatte kalksanız daha çok vakti olur ama telefonu kapat demek biraz ağır olmuş
Güven problemi olan biriyle hayat zor olurdu ama belki beraber olunca üstesinden gelirdiniz
Yazdığınızı yorumu okudum ben böyleyim diyen ve değişmek istemeyen biti için çabalamak boşuna kürek çekmek demek..

Son düzenleme:
Onunla çok zor olacaktı. İnşallah geri dönüş yapmassın. İnanki üzüntüden bir iki gece uykusuz kalmak, ilerde yaşayacağun mutsuzluktan daha iyidir.

Kimse yazdımı bilmiyorum da, belkide sana telefonu kapattırıp kendisi takılacaktı ve senin görmeni istemiyordu. Buda bir seçenek

İnsanlar ne ise odur, değişemezler. Bir müddet başkasıymış gibi rol yapar ama özüne geri döner. Davranışları seni rahatsız ediyorsa anlayışlı olmamalısın.

Hiç üzülme, inan hayırlısı bu olmuş.
Benim erkek arkadaşımda türkiyede ben yurtdışındayım diye böyle yapıyor sandım ama öyle değilmiş.
Bak benim kendisiyle msjlaşma rutinim şöyleydi;
7:00 Günaydın sevgilim
8:00 evden çıkıyorum
8:06 otobüse bindim
8:15 tramvaya bindim
8:30 ofise girdim...
Türkiye ye yanına tatile gittiğimde kuafördeyken 15dk da bir arayıp hadi gel demesini beni özlediği için sanmıştım :)
Bi ara kendimi okadar yorgun o kadar umutsuz hissetmiştim tek isteğim bi an önce işten çıkıp eve gidip yorganımın altına girip dünyayı unutmaktı. Eve gelince yazdım ben geldim bi ılık duş alıp yatıyorum bişey olursa ara diye ozaman başladı gerçek yüzünü göstermeye sen yatıyorum deyip dışarı çıkıcaksın demişti ve bi sürü başka saçmalık... Ben ayrıldık dememize ragmen yine altdan alıp sakinleşmesini beklemiştim. 10gün kadar sonra Türkiyeye gittim kızkardeşleriyle vakit geçirdim ailemin yanına giderken paşam kafasında bin tane fantezi kurup feribotdayken beni arayıp hakaret etmişti o... falan diye. O yüzden boşver sen ensene chip de taksan BBG evinde gibi yaşasanda arkası kesilmicekti bu isteklerin.

Sacma ıstekler

Bosver sen onu. Neysen o sun. Bu erkeklerdeki kendi problemlerini karsisindakine lans etmelerini hic hazmedemiyorm. Bende esimle tam 8 yil ayri sehir ayri ulkelerde gecirdik. O da derdi uyuyalim fln. Biz kari koca degiliz sen uyu bnm uykum yok derdim. Triplerden triplere girerdi. Umrumda miydi hayir degil. Artik alisti bisey demiyor. Erkeklerdeki kendi sozunu dinletme baskisi cok fazla. Ozellikle ayriysaniz. Onceden hemen cvp ver gec cvp verince de tripler olurdu. Simdi cogu seyi en son kendi duyuyo cok sey yapmamak lazim. Kendilerini merkezde gormeye bayiliyolar. Ama sizin ondan once de bir hayatiniz vardi. Merkezde olamayacagini bilmesi gerek

"Sana güvenim tam." yav he he.

Sanırım fazlasiyla haklısınız alttan alma sebebim uzaktayız ve aklında şüphe olmasındı fakat kendimden taviz vermekten yoruldum şimdilik ses soluk yok hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…