Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım bence akşamki testine göre karar ver ilişki durumunu eğer koyulaşma devam ederse gece yine test yap derim
Hala devam ediyorsa sabah yine test yap pik olursa sabah bence deneme yap pik olmamışsa akşamı bekle
Yani ilişkinin vaktini bence testlerine bakarak belirle derim ben
Sana demiştim aslında sadece cumartesi ilişkiye girmen yeterliydi perhizinin uzamaması için ama tabi doktor da öyle deyince...

Canım arkadaşım Ekimde hamile kalmıştı oğluna, şimdi ikinciye de ekimde kaldı doktor kıza benziyor demiş. Sanki buda çok tutmuyor gibi
Evet sonra bende düşündüm biraz eşimle görümcemde aynı ay doğmuş mesela
Böyle çok örnek olunca bana da tutmuyor gibi geldi
Sanırım böyle şeylerle hiçbir alakası yok
Allah yazdıysa her şekilde oluyor

yani ne biletim artik karar fikir sizin sasiriyom ben ama cunku ogleden once yaptigim testler koyu ogldden sonra silik

Bilmiyom cnm ogleden sonra yaptigim testler hep silik cikiyor

Evet cnm doktorun dedigine gore yaptim cunku bu testler cok yaniltiyor ya

Eki Görüntüle 2225203 genel olarak bakin 12 ocaktada saat11de yaptim oda koyu cikmis
Akşam da testini yap bakalım nolacak testlerde böyle dengesizlik olabiliyor birde sabah yemeden içmeden yaptıgın için en net onlar cıkıyo ama pik olunca gün içinde akşam yaptıklarında pik olacak dalgalanma olmuyor öyle olunca bana kalırsa ama ilişki için sakın acele etme muhtemelen yarın akşam en uygun zaman olacak

Tm cnm iliski icin zaten acelem yok bu aksam saat kacta yapiyim testi

Canım sindi suyu iç idrara cik 10 'da yap tekrardan yumurtan teste gore çatlamış görünüyor yine ayni olursa pik olup catladi akintin nasil
Canım onun testi pik olup çatlamış olması imkansız arkadaş en az 30 günde bir adet oluyor hatta bu ay 4-5 gün gecikti
Peki bu yum catladiysa dun aksam iliski oldu tutma olasiligi varmi cnm
Var canım ama catlamadı güzel ilerliyoruz sıvı alımını ne zaman kestin ona göre 3-4saat üstünden geçmiş olsun canım o zaman yapabilirsin testi

Simdilik yarim saat 40 dk falan oldu keseli cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…