- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.341
Resmi kırp öyle atmayı dene tekrar canımGogleden cnm atiyom boyutuda buyuk degil.fotonun
Canım ozaman muhtemelen yarına çatlama olacak akıntıda takibe baslasan iyi olur hadi bakalom daha ince kasık ağrısı çekmismiydin pekiCok sukur yuklendi yanliz kasigimda agri var ve boyle igne batiyomus gibi kramplar giriyo
Pik hali bu koyuluğa deniyor genelde ikigün sürer birgün sirende var ama vakit olarak kaçırildığı icin tek gün sananda var yarın sabah ta yap bence yarına çatlama olacak gibi inanıyorum benPikmi bu yoksa degilmi daha
Dun hafiften vardi cnm simdide ole ara ara giriyorCanım ozaman muhtemelen yarına çatlama olacak akıntıda takibe baslasan iyi olur hadi bakalom daha ince kasık ağrısı çekmismiydin peki
Ama bugun sabah bole koyuydu ikindi silikti simdi koyu yinePik hali bu koyuluğa deniyor genelde ikigün sürer birgün sirende var ama vakit olarak kaçırildığı icin tek gün sananda var yarın sabah ta yap bence yarına çatlama olacak gibi inanıyorum ben
Daha pik olmadı canım ama yarın havuç yemeye devam et sen pik oldu mu t çizgisi c çizgisinden daha koyu oluyor senin daha öyle koyuluk olmadıPikmi bu yoksa degilmi daha
Koyuluk olduğundan beri dimi ağrıların var buda iyiye işaret inşaAllah iyi olacakDun hafiften vardi cnm simdide ole ara ara giriyor
Tamam atarim ama biraz zamman alacak cnmHepsini beraber at aralarınd akıyas yapalım ozaman daha net belli olur
Anladim cnm tmDaha pik olmadı canım ama yarın havuç yemeye devam et sen pik oldu mu t çizgisi c çizgisinden daha koyu oluyor senin daha öyle koyuluk olmadı
Evet aynen oyle cnm testi yapmadan oncede agri oluyoduKoyuluk olduğundan beri dimi ağrıların var buda iyiye işaret inşaAllah iyi olacak
Olsun zaten midem falan cok kötü uyku yok bu gece herzamanki gibi beklerizTamam atarim ama biraz zamman alacak cnm
Canım ağrılar yumurtanın olgunlaştığınıda gösterir sadece çatlarken ağrımaz akıntın yoğun sümüksü uzayan yumurta akı gibi şeffaf akıntı çatlarken oluyor ama şeffaf kaygan az az gelen yumurta olgunlaşırken oluyoDun hafiften vardi cnm simdide ole ara ara giriyor
Yarına inşaCok sukur yuklendi yanliz kasigimda agri var ve boyle igne batiyomus gibi kramplar giriyo
Ağrın varsa yumurtan çok geçmez çatlar havuç erken yumurtlatıyo.Pikmi bu yoksa degilmi daha
Bazılarının bukadar net çıkmıyor arkadaş gayet güzel yapoyor dimiCanım ağrılar yumurtanın olgunlaştığınıda gösterir sadece çatlarken ağrımaz akıntın yoğun sümüksü uzayan yumurta akı gibi şeffaf akıntı çatlarken oluyor ama şeffaf kaygan az az gelen yumurta olgunlaşırken oluyo
Olabilir cnm ama yum hangi tarafta var bilmiyom gecen ay sagdi ama bu ay agrim yine sagdaCanım ağrılar yumurtanın olgunlaştığınıda gösterir sadece çatlarken ağrımaz akıntın yoğun sümüksü uzayan yumurta akı gibi şeffaf akıntı çatlarken oluyor ama şeffaf kaygan az az gelen yumurta olgunlaşırken oluyo
Cnm sabahtan beridir 4 tane havuc yedim dunde baya incir yemistimYarına inşa
Ağrın varsa yumurtan çok geçmez çatlar havuç erken yumurtlatıyo.
Ben 3 kere ovulasyon takibi yaptım üçündede becerdim ilki kimyasal oldu ikinci düşük üçüncüsü tutundu çok şükür bana inşallah onunda tutar bu ayBazılarının bukadar net çıkmıyor arkadaş gayet güzel yapoyor dimicok zor ya stresli baya inşaAllah bu çabaları sonucu hayırlo haberler alor sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?