Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cok sagol cnm bnm icin sık giriyosun sende allah razi olsun senden insallah yavrunu saglikla kucagina alirsin akintim bugun basladi yok degil ama tabi onuda gozden kacirmiyom onuda dikkate aliyom evet cinsiyet onemli degil doktorun dedigine gore iki gun sık iliski yap dedi dun gece oldu bu gecede olmasi gerekiyor ama yarin 13. Gun daha ben erken diye dusunuyorum cunku testte yumurtlamayi gormedik daha

Ultrason net degil canım
Dr bakarken ben pipi felan gormedim
Dr da soyledim belli olmax dedi 16. Haftada gel dedi

Şimdiki bebegin erkek gibi gözüküyor canım
Kızınında adet tarihini gun ay yil olarak yaz canım

Eki Görüntüle 2225107
Kizlar saat 08. 20 de ilk idrari yaptim saat 11 .05 te testi yaptim bugun 13. gunum yazamadim kalemim bitti
Bu akşam pik yapacak canım su içmeden durabilirsin bugün biraz testleri sıklaştırmamız şimdi su ilaç bişey içeceksen iç sonra idrara çık 3 saat sıvı almadan idrarını tut testi 4 gibi tekrar yap canım havuç varsa havuç yiyebilirsin

Sanki yakaladın gibi akşama dahada koyulaşır hadi bakalım dikkat edince daha net bdlli oluyor canım akşamı kaçırma sakın
Oylemi sevindim cnm ins yakalariz ama simdi bu aksamdami iliski olmasi gerekiyo bu duruma gore ben zaten cumartesi ve pazar birliktelik oldu artik piyasada hizli ve hareketli sperm kalmayacak diye korkuyorum yani bi yanimda sevinc digerinde tereddut var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…