- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.281
Tabi cnm suyu icmeden dururum ilaci az once istim 2. Testi saat 4temi yapiyim havucta yiyerim sıkıntı yok da dun akssmda iliski oldu cmt de yani bu aksamda olsa spermler etkilenmezmi esim bal corek otu tarcin kurunu tuketiyor ceviz suyu iciyor sert bi kahvede gece icirebilirim ona eger olsun diyosaniz yarin 14. Gunum doktorda cumartesi pazar ve sali yapin demistiBu akşam pik yapacak canım su içmeden durabilirsin bugün biraz testleri sıklaştırmamız şimdi su ilaç bişey içeceksen iç sonra idrara çık 3 saat sıvı almadan idrarını tut testi 4 gibi tekrar yap canım havuç varsa havuç yiyebilirsin
Dün akşamki olmasaymış iyimiş benim 2.günün sonunda çatlıyo yumurtam senin nasıl olur bilmiyorum gidişata göre bakarsın olmadı testlere devam edelim deTabi cnm suyu icmeden dururum ilaci az once istim 2. Testi saat 4temi yapiyim havucta yiyerim sıkıntı yok da dun akssmda iliski oldu cmt de yani bu aksamda olsa spermler etkilenmezmi esim bal corek otu tarcin kurunu tuketiyor ceviz suyu iciyor sert bi kahvede gece icirebilirim ona eger olsun diyosaniz yarin 14. Gunum doktorda cumartesi pazar ve sali yapin demisti
Bakalim cnm yumurtlama oldu diyelim 2 gundur zaten iliski oluyo bu duruma gore zaten icerde suan sperm yokmudur eger yum bugun olursa bu gece yine denerim nasip artik tutarsa tutar zatenDün akşamki olmasaymış iyimiş benim 2.günün sonunda çatlıyo yumurtam senin nasıl olur bilmiyorum gidişata göre bakarsın olmadı testlere devam edelim de
11-04-2009Şimdiki bebegin erkek gibi gözüküyor canım
Kızınında adet tarihini gun ay yil olarak yaz canım
Tahminlerimizden erken oldu galiba yarında olirdaBu akşam pik yapacak canım su içmeden durabilirsin bugün biraz testleri sıklaştırmamız şimdi su ilaç bişey içeceksen iç sonra idrara çık 3 saat sıvı almadan idrarını tut testi 4 gibi tekrar yap canım havuç varsa havuç yiyebilirsin
Birgün ara ile olsun canım hergün olmasın yarına kadar bekle bakalım gin aşırı olması daha iyi ve garantiOylemi sevindim cnm ins yakalariz ama simdi bu aksamdami iliski olmasi gerekiyo bu duruma gore ben zaten cumartesi ve pazar birliktelik oldu artik piyasada hizli ve hareketli sperm kalmayacakdiye korkuyorum yani bi yanimda sevinc digerinde tereddut var
Bencede erken bugün ilişkiye girme bekleCok sagol cnm bnm icin sık giriyosun sende allah razi olsun senden insallah yavrunu saglikla kucagina alirsin akintim bugun basladi yok degil ama tabi onuda gozden kacirmiyom onuda dikkate aliyom evet cinsiyet onemli degil doktorun dedigine gore iki gun sık iliski yap dedi dun gece oldu bu gecede olmasi gerekiyor ama yarin 13. Gun daha ben erken diye dusunuyorum cunku testte yumurtlamayi gormedik daha
İnşallah Rabbim burdaki tüm istiyen arkadaşlara ve size sağlıklı hayırlı salih oğlan bebişler nasib etsin inşallahLutfen bana da dua edin bebegimi hayirlisi ile İnşaallah erkek olur
Gayet güzel gidiyorsun hadi inşallah olucak bu iş
Bakalım belki bugün çatlamaz sen dikkatli ol yarın çatlarsa daha iyi beklemiş olursunuz hem.Bakalim cnm yumurtlama oldu diyelim 2 gundur zaten iliski oluyo bu duruma gore zaten icerde suan sperm yokmudur eger yum bugun olursa bu gece yine denerim nasip artik tutarsa tutar zaten
Akşam pik olsada yarın çatlar muhtemelen çatlayıncada 12-24 saat ömrü oluyor yumurtanın yarın gündüz yada akşam erken saatlerde ilişki daha iyi olur canım sperm biriksin birazBakalim cnm yumurtlama oldu diyelim 2 gundur zaten iliski oluyo bu duruma gore zaten icerde suan sperm yokmudur eger yum bugun olursa bu gece yine denerim nasip artik tutarsa tutar zaten
29.01.1988Canım sende doğum tarihini
Adet tarihlerini yeniden yazarmisin
Evet erken oldu yumurtlamam demekki 14. Gune denk gelecek buyuk ihtimal 15. Gune kadar sansim var bu yuzden bu aksam yapmayi bende dusunmuyirum cnm evet doktoruma testleri attim bana sadecd cumartesi pazar ve sali gece iliski olsun dediTahminlerimizden erken oldu galiba yarında olirda
Birgün ara ile olsun canım hergün olmasın yarına kadar bekle bakalım gin aşırı olması daha iyi ve garantidoktorun hergün mü dedi yoksa
Bende erken diye dusunuyom cnm bide iki gun iliski oldu bugun bekliycemBencede erken bugün ilişkiye girme bekle
Inslah cnmGayet güzel gidiyorsun hadi inşallah olucak bu iş
Dikkat ederiz elimizden geldigi kadar cnm stres yapmiyom tam tersi koyulastigini gordum diye sevindim vala havucu da 54kbr54 dedigi saaten itibaren yemeye basladim 3 tane bitirdim dun ben cok incir yedim sabah 3 tane aksamda 4 tane yedim bu sabah koyulasti test incir ise yariyor gercekten simdi kaldiki saat 4te tekrar test yapacam insalh bu koyuluktan sonra silik cikmaz yine dunku gibiBakalım belki bugün çatlamaz sen dikkatli ol yarın çatlarsa daha iyi beklemiş olursunuz hem.
stres yapma sen ye ama eşinede havuç yedir ,çerez yedir.
Teste gore iliski zamanini siz bana souleseniz cnm mesela gunduzse gunduz aksamsada aksam saetleride soyleyin yanliz diyelim yumurta yarin sabah catladi esimi gunduz ararim eve gelebilir o ama aksam olursa tabi bnm icin daha iyi olur cunku sabaha kadar kalkmamis olurumAkşam pik olsada yarın çatlar muhtemelen çatlayıncada 12-24 saat ömrü oluyor yumurtanın yarın gündüz yada akşam erken saatlerde ilişki daha iyi olur canım sperm biriksin biraz
Amin amin inşaallahİnşallah Rabbim burdaki tüm istiyen arkadaşlara ve size sağlıklı hayırlı salih oğlan bebişler nasib etsin inşallah
Tamam canım testlere göre durumu deriz sanaTeste gore iliski zamanini siz bana souleseniz cnm mesela gunduzse gunduz aksamsada aksam saetleride soyleyin yanliz diyelim yumurta yarin sabah catladi esimi gunduz ararim eve gelebilir o ama aksam olursa tabi bnm icin daha iyi olur cunku sabaha kadar kalkmamis olurum
Havucu daha yiyimmi cnmTamam canım testlere göre durumu deriz sana
evet birazda çatlamaya dek getirmek icin demiştir inşaAllah aksamada daha net göririz de yarona çatlar artik dikkat et tedtleri üçe çıkarınca bazen yanolmalar oluyor idrar yoğunluğu azalacağı icin üçe çıkarıcan mı pekiEvet erken oldu yumurtlamam demekki 14. Gune denk gelecek buyuk ihtimal 15. Gune kadar sansim var bu yuzden bu aksam yapmayi bende dusunmuyirum cnm evet doktoruma testleri attim bana sadecd cumartesi pazar ve sali gece iliski olsun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?