Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben 3 kere ovulasyon takibi yaptım üçündede becerdim ilki kimyasal oldu ikinci düşük üçüncüsü tutundu çok şükür bana inşallah onunda tutar bu ay
İnşaAllah sabrın sonu selamet demisler dimi :) cinsiueti bsllimi canom rabbim kucağına almayı nasib etsin inşaAllah

Cnm sabahtan beridir 4 tane havuc yedim dunde baya incir yemistim
Zaten onların sayesinde en geç yarın çatlar diyorum ben hadi inşallah nasıl olsa bugünde ilişki olmıycaksa spremlerde kaliteli olur eşinde havuç yesin yarın akşama güzel hazirlanin Rabbimin izniyle inşallah hayırlısı olsun hakkınızda

Bu aksam iliski olmasinmi yarinmi yapalim cnm

Yani sabaha birakmiyayimmi cnm
Uyumam dersen yap ama dinlenmen gerekiyorsa uyu sabah 7 de kalkıyorsun bi sürejli kalk yatta insan bünyesinin dengesini bozuyor kendine göre ayarla ama iç defa test yaptın bence yeterli sabahki tedte göre bakarız çatlamadan sonra 12 saat ićnde isyedigin vakit iliski olabilir bu süre daha uzun ama erkek bbek isteyenler icin bu süre dışına çıkmamaya çalışılıyor

Canm bnm icin cinsiyet farketmiyor yeterki hamile kalabileyim diyorum

Uykum var uyumak istiyom bu gece zaten bugun 3 tane test yaptim yarin 11de yine yapar atarim 4. Teste gerek yok cunku cat olacagini sanmiyorum bu gece ama yinede cok onemliyse nurecrin bitane daha yaparim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…