- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.361
Senin sağ iyi çalışıyor maşaAllah sanırom benimde sağ kasığım ağrıyordu ama adetimde doktor sol yumurtalık gayet iyi demişti bsnde bilmiyorum nerden yumurtladm :)Olabilir cnm ama yum hangi tarafta var bilmiyom gecen ay sagdi ama bu ay agrim yine sagda
İnşaAllah sabrın sonu selamet demisler dimi :) cinsiueti bsllimi canom rabbim kucağına almayı nasib etsin inşaAllahBen 3 kere ovulasyon takibi yaptım üçündede becerdim ilki kimyasal oldu ikinci düşük üçüncüsü tutundu çok şükür bana inşallah onunda tutar bu ay
Allah bilir artik cnm hayirlisi olsun inslhSenin sağ iyi çalışıyor maşaAllah sanırom benimde sağ kasığım ağrıyordu ama adetimde doktor sol yumurtalık gayet iyi demişti bsnde bilmiyorum nerden yumurtladm :)
İnciri kes canım artık sadece havuç yeCnm sabahtan beridir 4 tane havuc yedim dunde baya incir yemistim
Incir bugun hic yemedim cnm sadece havuc yedimİnciri kes canım artık sadece havuç ye
Zaten onların sayesinde en geç yarın çatlar diyorum ben hadi inşallah nasıl olsa bugünde ilişki olmıycaksa spremlerde kaliteli olur eşinde havuç yesin yarın akşama güzel hazirlanin Rabbimin izniyle inşallah hayırlısı olsun hakkınızdaCnm sabahtan beridir 4 tane havuc yedim dunde baya incir yemistim
Aynnen ya salata gibi yapip yesem daha iyi cunku cok sert dislerim kirilacak saniyom yerkenİncir yumurtayı geliştiriyor havuç çatlamasını sağlıyor bencede incir ydme daha hatta havucu rendele biraz sulanır ozaman daha iyi olur salata gibi ye
Bu aksam iliski olmasinmi yarinmi yapalim cnmZaten onların sayesinde en geç yarın çatlar diyorum ben hadi inşallah nasıl olsa bugünde ilişki olmıycaksa spremlerde kaliteli olur eşinde havuç yesin yarın akşama güzel hazirlanin Rabbimin izniyle inşallah hayırlısı olsun hakkınızda
Ne acelen var yarın yapAynnen ya salata gibi yapip yesem daha iyi cunku cok sert dislerim kirilacak saniyom yerken
Yani sabaha birakmiyayimmi cnmBan kalırsa tekrarla testi gec yatiyosin madem 3 te bidaha yap
Oyle dedim ama yumdan once sperm olsun istiyorumNe acelen var yarın yapbugün zaten ara verecektin ilişkiye öyle demiştin ya
Dün oldu ya canım oyüzden daha onlar duruyor ölmediler merak etme okadar endişe etme bence stres yapar sende iliskide bile strese sebep olur sakin ol yarın sabah duruma göre iliski ayarlarsın inşaAllahOyle dedim ama yumdan once sperm olsun istiyorum
Insalah duruyodur cnm onlar suana kadar stres olmadi insalah bugunden sonrada olmazDün oldu ya canım oyüzden daha onlar duruyor ölmediler merak etme okadar endişe etme bence stres yapar sende iliskide bile strese sebep olur sakin ol yarın sabah duruma göre iliski ayarlarsın inşaAllah
Uyumam dersen yap ama dinlenmen gerekiyorsa uyu sabah 7 de kalkıyorsun bi sürejli kalk yatta insan bünyesinin dengesini bozuyor kendine göre ayarla ama iç defa test yaptın bence yeterli sabahki tedte göre bakarız çatlamadan sonra 12 saat ićnde isyedigin vakit iliski olabilir bu süre daha uzun ama erkek bbek isteyenler icin bu süre dışına çıkmamaya çalışılıyorYani sabaha birakmiyayimmi cnm
Canm bnm icin cinsiyet farketmiyor yeterki hamile kalabileyim diyorumUyumam dersen yap ama dinlenmen gerekiyorsa uyu sabah 7 de kalkıyorsun bi sürejli kalk yatta insan bünyesinin dengesini bozuyor kendine göre ayarla ama iç defa test yaptın bence yeterli sabahki tedte göre bakarız çatlamadan sonra 12 saat ićnde isyedigin vakit iliski olabilir bu süre daha uzun ama erkek bbek isteyenler icin bu süre dışına çıkmamaya çalışılıyor
Bence yarın ilişkiye gir akıntın ve testine göre şuan durum bunu gösteriyo,doktorunda salı demiş zatenBu aksam iliski olmasinmi yarinmi yapalim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?