Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İnşaAllah sabrın sonu selamet demisler dimi :) cinsiueti bsllimi canom rabbim kucağına almayı nasib etsin inşaAllah
İnşallah canım cinsiyet belli değil haftaya gidecem nasip olursa söyler herhalde en azından bi tahmin yapar diyorum 12. Haftam bitmiş olacak kızımdada 12.haftam dolunca öğrenmiştim cinsiyeti

Bayanlar ben nefes alamıyorum 3 gündür grip değilde bi değişik bişey oldum sadece geniz akıntısı burun akıntısı geceleride tıkanıklık var okyanus suyu bana mısın demiyo ıhlamur fayda etmiyo limon portakal yiyorum hiç bi değişiklik olmadı bu gece 4. Gece artık rahat bi uyku uyumak istiyorum bana ne önerirsiniz geniz akıntım hamileliği öğrendiğimden beri var bu hafta burun akıntısı tıkanıklığı eklendi nasıl geçecek bu yardım edin

Fikrim yok bu konuda cnm daha once hic bole bisey yasamadim ama tez zamanda ins rabbim sifa verirde iyilesirsin saglik ocagina git en azindan doktor belki rahatlatici bisey verir sana

İnşaAllah canım inan olacağına olsun vücudumuzda psikolojiden hsm etkileniyor hemde yararlanıyor bence olumlu bir düşince iletelim ki öyle olsun dimi ama
Aynen oyle kız haklisin vala ama cok sukurki bu ay gecen ayki gibi stres olmadim ins olmsmda hamilelik varmi yokmu diye de ins sonra tuturmam oyle soylenipte sonra adetim gecikiyor oyle olunca

Burun akıntısı ve geniz akıntısı icin ada çayı ile gargara yapmalıson canom iyi gelir birde lavanta çayını azicık yap pamukla burnunun deliklerini ıslat istersen yastığonada lavanta yağı damlatabilirsin rahat uyku icin Allah şia versin inşaAllah canım

5 54Kbr54
Ay gecen hftalar bndede olmustu agzmdan nefes alsam bogazım burnumdan alsam gnzım yanıyodu uyku uyuyamdm hrıp desem grıp degldı akmıyodu tıkanıklık ve yanma 3 4 gun surdu yavas yavas gctı ıhlmur braz rahtlatyo ama ck kotuydu haöılelık bulntı perısan ettı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…