- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.381
Evet doktoruma gore yarinda degerlendirmem gerekiyorSen bilirsin yatıyorum dedigin icin yap dedim bide doktorun sana gun vermisti karar senin
Aynen porlantaya katılıyorumCanm bnm icin cinsiyet farketmiyor yeterki hamile kalabileyim diyorum
Tamam oyle yapiyim o zaman cnm bu aksam esim grip olmus gibi zaten cok yorgun bisry yapacagini sanmiyorumBence yarın ilişkiye gir akıntın ve testine göre şuan durum bunu gösteriyo,doktorunda salı demiş zaten
Hadi inşaAllah sabaha çatlıycak gibi kızon kaç yaşında ayakta sallıyorsun canımKizimi suan ayagimda salliyom ve sol kasigimda cok kotu sancilar giriyo
3 yasinda cnm hadi insallah bizi cok ugrastirmadan hemencecik yarin catlar ins cnmHadi inşaAllah sabaha çatlıycak gibi kızon kaç yaşında ayakta sallıyorsun canım
İnşallah canım cinsiyet belli değil haftaya gidecem nasip olursa söyler herhalde en azından bi tahmin yapar diyorum 12. Haftam bitmiş olacak kızımdada 12.haftam dolunca öğrenmiştim cinsiyetiİnşaAllah sabrın sonu selamet demisler dimi :) cinsiueti bsllimi canom rabbim kucağına almayı nasib etsin inşaAllah
Hayirlisiyla gonlunden gecen nasip olur insallah sanada cnmİnşallah canım cinsiyet belli değil haftaya gidecem nasip olursa söyler herhalde en azından bi tahmin yapar diyorum 12. Haftam bitmiş olacak kızımdada 12.haftam dolunca öğrenmiştim cinsiyeti
Amin canım inşallah sana da hamilelik nasip olur öncelikleHayirlisiyla gonlunden gecen nasip olur insallah sanada cnm
Fikrim yok bu konuda cnm daha once hic bole bisey yasamadim ama tez zamanda ins rabbim sifa verirde iyilesirsin saglik ocagina git en azindan doktor belki rahatlatici bisey verir sanaBayanlar ben nefes alamıyorum 3 gündür grip değilde bi değişik bişey oldum sadece geniz akıntısı burun akıntısı geceleride tıkanıklık var okyanus suyu bana mısın demiyo ıhlamur fayda etmiyo limon portakal yiyorum hiç bi değişiklik olmadı bu gece 4. Gece artık rahat bi uyku uyumak istiyorum bana ne önerirsiniz geniz akıntım hamileliği öğrendiğimden beri var bu hafta burun akıntısı tıkanıklığı eklendi nasıl geçecek bu yardım edin
İnşaAllah canım inan olacağına olsun vücudumuzda psikolojiden hsm etkileniyor hemde yararlanıyor bence olumlu bir düşince iletelim ki öyle olsun dimi ama3 yasinda cnm hadi insallah bizi cok ugrastirmadan hemencecik yarin catlar ins cnm
Çokça amin inşallah canimAmin canım inşallah sana da hamilelik nasip olur öncelikle
Aynen oyle kız haklisin vala ama cok sukurki bu ay gecen ayki gibi stres olmadim ins olmsmda hamilelik varmi yokmu diye de ins sonra tuturmam oyle soylenipte sonra adetim gecikiyor oyle oluncaİnşaAllah canım inan olacağına olsun vücudumuzda psikolojiden hsm etkileniyor hemde yararlanıyor bence olumlu bir düşince iletelim ki öyle olsun dimi ama
Burun akıntısı ve geniz akıntısı icin ada çayı ile gargara yapmalıson canom iyi gelir birde lavanta çayını azicık yap pamukla burnunun deliklerini ıslat istersen yastığonada lavanta yağı damlatabilirsin rahat uyku icin Allah şia versin inşaAllah canımBayanlar ben nefes alamıyorum 3 gündür grip değilde bi değişik bişey oldum sadece geniz akıntısı burun akıntısı geceleride tıkanıklık var okyanus suyu bana mısın demiyo ıhlamur fayda etmiyo limon portakal yiyorum hiç bi değişiklik olmadı bu gece 4. Gece artık rahat bi uyku uyumak istiyorum bana ne önerirsiniz geniz akıntım hamileliği öğrendiğimden beri var bu hafta burun akıntısı tıkanıklığı eklendi nasıl geçecek bu yardım edin
Boşuna stres ama elde olmuyor bazen bütün vücudumuzun düzenini bozuyoruzAynen oyle kız haklisin vala ama cok sukurki bu ay gecen ayki gibi stres olmadim ins olmsmda hamilelik varmi yokmu diye de ins sonra tuturmam oyle soylenipte sonra adetim gecikiyor oyle olunca
Aynen oyle cnmBoşuna stres ama elde olmuyor bazen bütün vücudumuzun düzenini bozuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?