Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ayrıca haöılelıgımı ılk ogrendgmde bnmde nefes darlgım vardı nefes alamyodum dr gttım kanszlktan dye dsunuyodm haöılelık hormonlarndan dedı knszlk bu kadar erkwnden kndını bellı etmez dedı ve zamnla gctı

Benimde en basından beri var 4-5 gündür Burnum da eklendi yanıp duruyom ıhlamurun hiç faydasını görmedim internette okuyorum hamilelik nezlesi varmış burundaki kılcal damarlar genişlediği için oluyomuş doğum yapana kadar geçmedi diyenler var inşallah geçerde kurtulurum bu hastalıktan

Geniz akintisi ve nefes alama ma için bir yerde okumuştum uyurken baş ucundaki bir yere yemeklik sogani 4e bolup birak rahat uyunuyor deneyenler faydasini gormuş gecmis olsun insallah sende faydasini görürürsün

Blmym cnm dedgm gbı en bsnda nfes darlıgı oldu snrasında bogaz ve brunda ınanlmaz yanma baskadı ve gctı bnm ınsallh senınkıde gecer

Kizlar bu arada ben bu sabah uykuda kalmisim gozumu bi actim saat 11 30 hemen kalktim gittim idrari yaptim simdi bitane havuc yedim yine saar kacta yapiyim testi su hic icmedim

Geniz akintisi ve nefes alama ma için bir yerde okumuştum uyurken baş ucundaki bir yere yemeklik sogani 4e bolup birak rahat uyunuyor deneyenler faydasini gormuş gecmis olsun insallah sende faydasini görürürsün
Sağol canım bu gece onu deneyeyim bakalım inşallah fayda eder

Bence catlamadi zaten sen bugun sabahtan yapmadın ki senin ikindi testlerin hep boyle oluyor kacirmak istemiyorsan iliski olsun ama piki gormedik pike yakin koyuluk olmadi pikden sonraki aciklik olmadiki catlamiş olsun bence cok anlamama ragmen yarini bulur pik yapması
Eki Görüntüle 2225497 yumurtam catlamismi sizce cunku dun aksamdan beridir cok kotu agrilarim oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…