- 20 Eylül 2018
- 608
- 418
- 103
- 34
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.401
Ayrıca haöılelıgımı ılk ogrendgmde bnmde nefes darlgım vardı nefes alamyodum dr gttım kanszlktan dye dsunuyodm haöılelık hormonlarndan dedı knszlk bu kadar erkwnden kndını bellı etmez dedı ve zamnla gctıBayanlar ben nefes alamıyorum 3 gündür grip değilde bi değişik bişey oldum sadece geniz akıntısı burun akıntısı geceleride tıkanıklık var okyanus suyu bana mısın demiyo ıhlamur fayda etmiyo limon portakal yiyorum hiç bi değişiklik olmadı bu gece 4. Gece artık rahat bi uyku uyumak istiyorum bana ne önerirsiniz geniz akıntım hamileliği öğrendiğimden beri var bu hafta burun akıntısı tıkanıklığı eklendi nasıl geçecek bu yardım edin
Benimde en basından beri var 4-5 gündür Burnum da eklendi yanıp duruyom ıhlamurun hiç faydasını görmedim internette okuyorum hamilelik nezlesi varmış burundaki kılcal damarlar genişlediği için oluyomuş doğum yapana kadar geçmedi diyenler var inşallah geçerde kurtulurum bu hastalıktanAyrıca haöılelıgımı ılk ogrendgmde bnmde nefes darlgım vardı nefes alamyodum dr gttım kanszlktan dye dsunuyodm haöılelık hormonlarndan dedı knszlk bu kadar erkwnden kndını bellı etmez dedı ve zamnla gctı
Blmym cnm dedgm gbı en bsnda nfes darlıgı oldu snrasında bogaz ve brunda ınanlmaz yanma baskadı ve gctı bnm ınsallh senınkıde gecerBenimde en basından beri var 4-5 gündür Burnum da eklendi yanıp duruyom ıhlamurun hiç faydasını görmedim internette okuyorum hamilelik nezlesi varmış burundaki kılcal damarlar genişlediği için oluyomuş doğum yapana kadar geçmedi diyenler var inşallah geçerde kurtulurum bu hastalıktan
Amin cnm insallah onemli degil allah razi olsun onlardan beni yanliz birakmadilar halada daha yola devam daha bunun catlamasini gorecez insallahPrensesim2016 cnm insallah Rabbim bu ay guzel haberler nasip etsin sana kac zamamdir musait degilim oyuzden yazamadim cok sukur arkadaslar yalniz birakmamiş seni
Sağol canım bu gece onu deneyeyim bakalım inşallah fayda ederGeniz akintisi ve nefes alama ma için bir yerde okumuştum uyurken baş ucundaki bir yere yemeklik sogani 4e bolup birak rahat uyunuyor deneyenler faydasini gormuş gecmis olsun insallah sende faydasini görürürsün
İnşaallah canım benimBlmym cnm dedgm gbı en bsnda nfes darlıgı oldu snrasında bogaz ve brunda ınanlmaz yanma baskadı ve gctı bnm ınsallh senınkıde gecer
Kizlar bu arada ben bu sabah uykuda kalmisim gozumu bi actim saat 11 30 hemen kalktim gittim idrari yaptim simdi bitane havuc yedim yine saar kacta yapiyim testi su hic icmedim
Tamam cok sagol cnmSaat 15.00 yap cnm
Ççoookkk çooookk tesssekur ederim hepinize cnm bu surecte cok yardimci oldunuz bana simdi dua edelimde ins tuttururuz saat farkediyomu bu arada cnm iliski icinÇatlamış canim hayirli olsun bu aksam iliski olsun
Pik olmadı ki çatlasınYani esimi simdide arayabilirim eve gelmesi icinbu ne aceledemeyin biliyosunuz konuyu
Canım sen ovulasyonla mı hamile kalmıştınÇatlamış canim hayirli olsun bu aksam iliski olsun
Akıntın nasılYani esimi simdide arayabilirim eve gelmesi icinbu ne acele demeyin biliyosunuz konuyu
Bilmiyomki cnm olmadimi dahaPik olmadı ki çatlasın
Eki Görüntüle 2225497 yumurtam catlamismi sizce cunku dun aksamdan beridir cok kotu agrilarim oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?