Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Nasilsin ne yaptin canım iyi misin
Şükür iyiyim cnm 14 ocak benim yumurylamam oldu hatta sonraki testlerdede pik oldu netteki bayan sen çoklu yumurtluyo olabilirsin dedi bu ay degerlendirebildigim gunleri degerlendirdim artik gerisi takdiri ilahi yaklasik 10 gune kadar adet olmam gerekiyor ve benim simdiden belim çok agrimaya basladi simdilik degisik bisey yok bende sadece iki gundur kasiklarimda hafif batmalar oluyor ama hamilelik oldugunu sanmiyorum neddnse hic belirtim yok goguslerde hicbir degisiklik yok yani sanirim tekrar ben yine bu ay adet olacam hissine kapildim pek umudum kalmadi artik

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah sen çok düşünme ki stres olma

Hemen umutsuzluga kapilma nasip Rabbim herseyin iyisini bilir
Ama bana gore bu ay bebesin seninle İnşaallah

Hayirlisi olsun cnm ya hersey nasip
Aynen canım çokta takmıyorum zaten eşim istemediğini açık bir şekilde söyledi yani adam istemiyorsa ben ne yapayım. Ama bugün çok şiddetli başım ağrıyor ortalıkta grip salgını var bende olacağım sanırım zar zor yemeklerimi yaptım kafamı koyacak yer arıyorum ağrıdan

Gecmis olsun cnm evet grip salgini var aman cocuklarina dikkat et 2 gundur esimde kapmis kiziminda arada atesi cikiyor yani ben hamilelik planladigim icin kendimi esimden uzak tutuyom ama kizima bakmak mecburiyetindeyim ona gelen bana gelsin yavrum daha cok kucuk rabbim cocuklarimizi korusun insallah esinde istemiyorsa zorlamanin bi manasi yok bence cnm rabbim beklemedigin bi anda bi oglus nasip eder insallah az once bende çok koyu kivamli beyaz rente bi akinti oldu bole altima su gibi akti resmen adetim duzensiz oldugu icin adet oldum sandim ama o degildi yerlesme kanamasi sandim oda degildi daha once hic bole bisey yasamadim bakalim hayır olur insaallah

Aynen öyle canım dikkat etmek lazım Allah tan okullar tatil oldu da evde yanımda büyük olan. Valla canım okuduğum kadarıyla döllenme sonrası akıntı artıyormuş inşallah bebişin seninle okur sağlıkla da sana tutunur. Benim içinse canım hakkımda hayırlısı artık benim bilmediğimi Rabbim bilir hamd olsun 3 gül kokulum var bir tane daha olsa bana da ağır gelecekti belki. Ben çok oldu erkeği kızı bırakalı canım olanlar sağlıklı olsun onları layıkıyla annelik yapayım derdindeyim aslında. Birde bebek kokusunu özledim ama bakmak, tekrardan başa dönmek... Düşününce bile aslında korkuyorum. O yüzden Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah sana da bu ay müjdeli haberi duymak nasip olur

Slm kızlar, ben normalde 28,29 arada 31 günde bir adet olurdum. Sat 12 Aralık 2018 , adetin 9.11.günğ ilişki oldu ama o tutmadı. Adetin 19.günü yani 30 Aralık ve 4 ocakda ilişki oldu. Aradaki boşluklarda olmadı ilişki, bir ayda 4 kere oldu. Dedim ya arada 31 günde birde adet oluyorum diye, bu ayda öyle oldu herhalde, şuan hamileyim sata göre 5 haftalık ama keseye göre 3 haftalık. Ayın 10unda olmam lazımdı olmadım neyse doktora gittim geçen vajinal Usg ile 3 haftalık demişti.sizce ne olur cinsiyeti, yum hesaplamaya baktım, bu ay 31 gün olarak hesapladım 29 Aralık yumurtlama günü diyor, 32 olarak baktım 30 Aralık diyor. 29 günde diye hesaplayınca, 27 Aralık diyor. Biz eşimle 29 Aralık gece 1 falandı ilişki oldu, yani 30 Aralık. Şimdi ben yum zamanı mı hamile kalmışım

Kızlar adet oldum bugün bu ayda olmadı belkide böylesi daha hayırlıdır kimbilir zaten eşim istemiyor

Kızlar adet oldum bugün bu ayda olmadı belkide böylesi daha hayırlıdır kimbilir zaten eşim istemiyor
Sıkma canunı hayırlısı olsun inşallah bende seni merak ediyordum. Benimde eşim istemiyor bakalım bende bugün olmam lazım ama olmadı daha

Sıkma canunı hayırlısı olsun inşallah bende seni merak ediyordum. Benimde eşim istemiyor bakalım bende bugün olmam lazım ama olmadı daha
hayirlisi olsun kizlar Rabbim en kisa zamanda gönlünüzden geceni nasip etsin insallah

Oncelikle şuni soyleyeyim ovulasyon kiti ve doktor kontrolu olmadan o baktığınız uygulamalae hepsi faso fiso.
Benim dongum 35 iken de 21. Gun yum olmazdi 18. Gun olurdu.
Sonra dongum 32 olunca yum 16. Gun olurdu hep.
Hamile kaldigim ay erken yum oldu 14. Gun sabah catladi.
Yani demem o ki uygulamayla tahmin edilecek birsey degil 11. Gunki iliskiden de hamile kalmis olabilirsin yum 13 yada 14. Gun catlarsa icerde sperm vardir.
30 ila 4 ocak arasi da çatlamış olabilir tahmin etmek cok zor erkek bebek istiyorsan keske ovulasyon testi ile takip yapsaydın cnm

hayirlisi olsun kizlar Rabbim en kisa zamanda gönlünüzden geceni nasip etsin insallah

Sağ ol canım. Şimdi kahverengi akıntı geldi peçeteye yarına kadar sökülürüm herhalde ben her zaman ceketini atsa hamile kalacak gibi düşünürdüm kendimi nitekim çocuklarımda hep öyle oldu. Bugün adet olursam ki leke geldi bile tam yumurtlama günü ilişki olmuş ve tutunmamış olacak demek ki kullandığım ilaçtan

Canım 9. ve 11.gün ilişkiden hamile kalmadım eminim. Çünkü adete yakın test yaptığımda çıkmamıştı,olsa çıkardı. Birde şöyle birşey var. Ben perşembe doktora gittiğimde kese karından görünmedi, sata göre 5 haftalık çıkıyor keseye göre 3 haftalık dedi doktor. Geç döllenme olabilir dedi, yüzden 30 Ocak da kaldım diye düşünüyorum 3 haftalık keseye göre tarih uyuyor dedi doktor. Birde şöyle bişey var bu işler Allahın elinde yumurtlama testi yapıp kızı olanda çok, her test yapıp hepsinin oğlu olsa doğanın yapısı bozulur. Tabi denemek lazım, ancak Kıbrıs'taki yöntemle olur onuda ben yapamam.

canm eltiminde 3 oglu var kadin da senim gibi hep hemen hamile kaliyorum derse sonra 2 kere düşük yasadi niye olmuyor iltihap var falan die dusunuyordu megerse troidi olmuş ondan düşüyormuş simdi yine hamile kontrol altinda .
Aslinda altinda yatan baska sebepler olabilir gerekli tahliller yapildiktan sonra akisina birakmak lazim Rabbim nasip ederse 45 yasinda da oluyor

canm tabiki oyle ovulasyonla erkek bebege hamile kalman için dememistim aslinda hangi gun yumurtlama olmus olabilir dedin ya ondan ovulasyonla bulmak muhtemeldi zaten bizler hepimiz ovulasyonla erkek bebegimiz olacak inancina kapilirsak bu dini inancimiza ters.
Rabbim dilerse oluyor bazi seyler vesile oluyo.
Bu topikte ovulasyonla kizi gelisi guzel denemeyle oglani bulan cok var.
Ovulasyon kiti kullansaydın hem yumu bilirdin hemde erkek bebek icin uygun gunleri degerlendirirdin onu demek istedim
Eger gec dollenme olduysa 30 31 1 ocak günleri hamile kalmis olman muhtemel insallah Rabbim erkek bebek nasip etmistir hakkınızda hayirlisi inşallah.

Anladım canım benim, bende hangi gün yum oldu bilemedim. En çok 29 günde bir adet olurum yum günü 27 Aralık diyor, ben bu duruma göre 22 Aralık ilişkide bulundum 5 gün sperm canlı kalır mı.

3 kızım var canım bide oğlum olsun istiyorum inşallah hayırlı sağlıklı oğlum olur bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…