- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.641
canm eltiminde 3 oglu var kadin da senim gibi hep hemen hamile kaliyorum derse sonra 2 kere düşük yasadi niye olmuyor iltihap var falan die dusunuyordu megerse troidi olmuş ondan düşüyormuş simdi yine hamile kontrol altinda .
Aslinda altinda yatan baska sebepler olabilir gerekli tahliller yapildiktan sonra akisina birakmak lazim Rabbim nasip ederse 45 yasinda da oluyor
canm tabiki oyle ovulasyonla erkek bebege hamile kalman için dememistim aslinda hangi gun yumurtlama olmus olabilir dedin ya ondan ovulasyonla bulmak muhtemeldi zaten bizler hepimiz ovulasyonla erkek bebegimiz olacak inancina kapilirsak bu dini inancimiza ters.
Rabbim dilerse oluyor bazi seyler vesile oluyo.
Bu topikte ovulasyonla kizi gelisi guzel denemeyle oglani bulan cok var.
Ovulasyon kiti kullansaydın hem yumu bilirdin hemde erkek bebek icin uygun gunleri degerlendirirdin onu demek istedim
Eger gec dollenme olduysa 30 31 1 ocak günleri hamile kalmis olman muhtemel insallah Rabbim erkek bebek nasip etmistir hakkınızda hayirlisi inşallah.
Anladım canım benim, bende hangi gün yum oldu bilemedim. En çok 29 günde bir adet olurum yum günü 27 Aralık diyor, ben bu duruma göre 22 Aralık ilişkide bulundum 5 gün sperm canlı kalır mı.
3 kızım var canım bide oğlum olsun istiyorum inşallah hayırlı sağlıklı oğlum olur bide
Burada birkac arkadas 5 gun yaşıyor demisti ama bana biraz imkansiz geliyor anca eşinin genleri cok güçlüdur orasini bilemem ama sanmiyorum 5 gunluk iliskiden hamile olacagini.
Diyorum ya senin gunlerin cok o gunler ve arasi gunlerde hamile kalma ihtimalleri sayarsak birsürü gunde kalabilirsin ve bunu tahmin etmek cok zor.
Sadeve şunu cok net diyebilirim olmazlari olduran Rabbik var Ol derse hersey olur sen duani et insallah ogluna hamile kalmissindir.
Baknurecrin arkadasimiz var senin gibi takip yapmadan hamile kaldi 2 kizdan sonra suan ogluna hamile bir arkadas daha vardi takipsiz oglana hamileydi unuttum simdi.
Guzel dusun guzel olsun etrafimizda olan binlerce erkek yum zamanuna dikat ederek yapilmamis Rabbim nasip etse senin 4 ocaktaki iliskinden de oglani nasip eder Rabbim sana oglan evlat nasip etsin insallah
Amin cnm allah razi olsun insaallah rabbim herkesin gonlune gore versin dilerimki seninde hakkinda hayirlisi ne ise gonlune gore o nasip olur insallah sanaAynen öyle canım dikkat etmek lazım Allah tan okullar tatil oldu da evde yanımda büyük olan. Valla canım okuduğum kadarıyla döllenme sonrası akıntı artıyormuş inşallah bebişin seninle okur sağlıkla da sana tutunur. Benim içinse canım hakkımda hayırlısı artık benim bilmediğimi Rabbim bilir hamd olsun 3 gül kokulum var bir tane daha olsa bana da ağır gelecekti belki. Ben çok oldu erkeği kızı bırakalı canım olanlar sağlıklı olsun onları layıkıyla annelik yapayım derdindeyim aslında. Birde bebek kokusunu özledim ama bakmak, tekrardan başa dönmek... Düşününce bile aslında korkuyorum. O yüzden Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah sana da bu ay müjdeli haberi duymak nasip olur
Canım ben ilaç kullandığım için Her ay düzenli olarak kan veriyorum bakılıyor. Ama kullandığım ilaç var o hamile kalmayı zorlaştırıyormuş içinde öyle yazıyor. Aman hakkımızda hayırlısı canım inşallah senşn haberini alırız neler yaptığını da merakla bekliyorum
Burada birkac arkadas 5 gun yaşıyor demisti ama bana biraz imkansiz geliyor anca eşinin genleri cok güçlüdur orasini bilemem ama sanmiyorum 5 gunluk iliskiden hamile olacagini.
Diyorum ya senin gunlerin cok o gunler ve arasi gunlerde hamile kalma ihtimalleri sayarsak birsürü gunde kalabilirsin ve bunu tahmin etmek cok zor.
Sadeve şunu cok net diyebilirim olmazlari olduran Rabbim var Ol derse hersey olur sen duani et insallah ogluna hamile kalmissindir.
Baknurecrin arkadasimiz var senin gibi takip yapmadan hamile kaldi 2 kizdan sonra suan ogluna hamile bir arkadas daha vardi takipsiz oglana hamileydi unuttum simdi.
Guzel dusun guzel olsun etrafimizda olan binlerce erkek yum zamanuna dikat ederek yapilmamis Rabbim nasip etse senin 4 ocaktaki iliskinden de oglani nasip eder Rabbim sana oglan evlat nasip etsin insallah
Amin cnm allah razi olsun insaallah rabbim herkesin gonlune gore versin dilerimki seninde hakkinda hayirlisi ne ise gonlune gore o nasip olur insallah sana
Kullanman gereken ilac mi hamile kalmak istiyorsan birakamazmisin ki
Canım kızlarında ovulasyon testi kullanmışmıyıdın..ilişki günleri kaçıncı günlerdiAmin cümlemizin inşallah.
Canım normalde eşim bebiş istemiyor, geçen ay izmir deydik ben dedim deneyin tutarsa tutar tutmazsa yapacak bir şey yok diye eşimde her attığım tutacak mı kafasıyla korunmadı. Zaten sonrasında da çocuklarımız bize yeter sıfırdan tekrar başlamayalım gibi şeyler söyledi. Aslına bakarsanhamilelik düşünmüyoruz o ay denedik sadece. Bugün de 14.gün leke geldi devamı gelmedi henüz. İlacı aslında bırakmamam lazım ama bebiş düşünürsek doktor kontrolünde bırakacağım canım
Bnm adettım gctkten 1 yada 2 gun sonra degerm 123 du dr cok kucuk daha demstı blkı dedgın tarhte olmamstr yum yada yumurtlmadan snra rahıme gec tutunmustrKızlar bişey oyacak adetim geçeli 5 gün oldu Bhcg 269.33 değerim cok mu dusuk saglık ocağı dış gebelik olabilir dedi sizin değerler nasıldı yumurtlama olalı 19 gün oldu
Yok canım doktor kontrolundeydım yumurtlama o tarihte oldu ama göğüslerim de şiş dış gebelik olsa şişmezdi herhaldeBnm adettım gctkten 1 yada 2 gun sonra degerm 123 du dr cok kucuk daha demstı blkı dedgın tarhte olmamstr yum yada yumurtlmadan snra rahıme gec tutunmustr
Sağol canım allah razı olsun inşallah seninki vardırSıkma canunı hayırlısı olsun inşallah bende seni merak ediyordum. Benimde eşim istemiyorbakalım bende bugün olmam lazım ama olmadı daha
Allah razı olsun allah seninde gönlüne göre versin isteyen herkesin gönlüne göre versin rabimhayirlisi olsun kizlar Rabbim en kisa zamanda gönlünüzden geceni nasip etsin insallah
12 ocakta lekelenme yaşadıysan 4 ocaktaki tutmuş olabilirSlm kızlar, ben normalde 28,29 arada 31 günde bir adet olurdum. Sat 12 Aralık 2018 , adetin 9.11.günğ ilişki oldu ama o tutmadı. Adetin 19.günü yani 30 Aralık ve 4 ocakda ilişki oldu. Aradaki boşluklarda olmadı ilişki, bir ayda 4 kere oldu. Dedim ya arada 31 günde birde adet oluyorum diye, bu ayda öyle oldu herhalde, şuan hamileyim sata göre 5 haftalık ama keseye göre 3 haftalık. Ayın 10unda olmam lazımdı olmadım neyse doktora gittim geçen vajinal Usg ile 3 haftalık demişti.sizce ne olur cinsiyeti, yum hesaplamaya baktım, bu ay 31 gün olarak hesapladım 29 Aralık yumurtlama günü diyor, 32 olarak baktım 30 Aralık diyor. 29 günde diye hesaplayınca, 27 Aralık diyor. Biz eşimle 29 Aralık gece 1 falandı ilişki oldu, yani 30 Aralık. Şimdi ben yum zamanı mı hamile kalmışım
Kesinlikle katılıyorum nasip olduktan sonra her şekilde oluyorBurada birkac arkadas 5 gun yaşıyor demisti ama bana biraz imkansiz geliyor anca eşinin genleri cok güçlüdur orasini bilemem ama sanmiyorum 5 gunluk iliskiden hamile olacagini.
Sadeve şunu cok net diyebilirim olmazlari olduran Rabbim var Ol derse hersey olur sen duani et insallah ogluna hamile kalmissindir.
Ovulasyon testi yerine gebelik testi niye yapmıyor ki...Bide benim bi arkdasım emziriyor ovulasın testi çift çizgi hamile olduğundan şüpheleniyor aceba böle bişey varmı çift çizgi çıkar mı emzirirken
12 ocakta lekelenme yaşadıysan 4 ocaktaki tutmuş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?