Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Canım ben ilaç kullandığım için Her ay düzenli olarak kan veriyorum bakılıyor. Ama kullandığım ilaç var o hamile kalmayı zorlaştırıyormuş içinde öyle yazıyor. Aman hakkımızda hayırlısı canım inşallah senşn haberini alırız neler yaptığını da merakla bekliyorum

Burada birkac arkadas 5 gun yaşıyor demisti ama bana biraz imkansiz geliyor anca eşinin genleri cok güçlüdur orasini bilemem ama sanmiyorum 5 gunluk iliskiden hamile olacagini.
Diyorum ya senin gunlerin cok o gunler ve arasi gunlerde hamile kalma ihtimalleri sayarsak birsürü gunde kalabilirsin ve bunu tahmin etmek cok zor.
Sadeve şunu cok net diyebilirim olmazlari olduran Rabbim var Ol derse hersey olur sen duani et insallah ogluna hamile kalmissindir.
Bak nurecrin arkadasimiz var senin gibi takip yapmadan hamile kaldi 2 kizdan sonra suan ogluna hamile bir arkadas daha vardi takipsiz oglana hamileydi unuttum simdi.
Guzel dusun guzel olsun etrafimizda olan binlerce erkek yum zamanuna dikat ederek yapilmamis Rabbim nasip etse senin 4 ocaktaki iliskinden de oglani nasip eder Rabbim sana oglan evlat nasip etsin insallah
Anladım canım benim, bende hangi gün yum oldu bilemedim. En çok 29 günde bir adet olurum yum günü 27 Aralık diyor, ben bu duruma göre 22 Aralık ilişkide bulundum 5 gün sperm canlı kalır mı.

3 kızım var canım bide oğlum olsun istiyorum inşallah hayırlı sağlıklı oğlum olur bide

Amin kuzum çok duygulandım şuan

Amin cnm allah razi olsun insaallah rabbim herkesin gonlune gore versin dilerimki seninde hakkinda hayirlisi ne ise gonlune gore o nasip olur insallah sana

Kullanman gereken ilac mi hamile kalmak istiyorsan birakamazmisin ki

Tek fark şunu söyleyebilirim canım aklıma yeni geldi, ayın 22sinde ilişki oldu ya. Ayın 26sında göğüslerim sızlamaya başladı, 30unda ilişki oldu. Adet olmaya 3-4 gün kalana kadar sürdü. Adet olmayınca adet günü leke geldi göğsüm tekrar ağrımaya başladı. Bilmiyorum yumurtlama işareti miydi

Amin cnm allah razi olsun insaallah rabbim herkesin gonlune gore versin dilerimki seninde hakkinda hayirlisi ne ise gonlune gore o nasip olur insallah sana

Amin cümlemizin inşallah.
Kullanman gereken ilac mi hamile kalmak istiyorsan birakamazmisin ki

Canım normalde eşim bebiş istemiyor, geçen ay izmir deydik ben dedim deneyin tutarsa tutar tutmazsa yapacak bir şey yok diye eşimde her attığım tutacak mı kafasıyla korunmadı. Zaten sonrasında da çocuklarımız bize yeter sıfırdan tekrar başlamayalım gibi şeyler söyledi. Aslına bakarsanhamilelik düşünmüyoruz o ay denedik sadece. Bugün de 14.gün leke geldi devamı gelmedi henüz. İlacı aslında bırakmamam lazım ama bebiş düşünürsek doktor kontrolünde bırakacağım canım

Canım kızlarında ovulasyon testi kullanmışmıyıdın..ilişki günleri kaçıncı günlerdi

Kızlar bişey oyacak adetim geçeli 5 gün oldu Bhcg 269.33 değerim cok mu dusuk saglık ocağı dış gebelik olabilir dedi sizin değerler nasıldı yumurtlama olalı 19 gün oldu

Kızlar bişey oyacak adetim geçeli 5 gün oldu Bhcg 269.33 değerim cok mu dusuk saglık ocağı dış gebelik olabilir dedi sizin değerler nasıldı yumurtlama olalı 19 gün oldu
Bnm adettım gctkten 1 yada 2 gun sonra degerm 123 du dr cok kucuk daha demstı blkı dedgın tarhte olmamstr yum yada yumurtlmadan snra rahıme gec tutunmustr

12 ocakta lekelenme yaşadıysan 4 ocaktaki tutmuş olabilir

Kesinlikle katılıyorum nasip olduktan sonra her şekilde oluyor
Benim eşim 3 kızdan sonra korunurken olmuş ve tek erkek evlatları
Herşeyi tam mükemmel de yapsak nasipten ötesi olmuyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…