- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.581
İnşallah Rabbim sana da nasip etsin nasılsın deneme yapıyormusun benim haftaya belli olur sanırım eğer erkek olursa diyetsiz olmuş olacak inşallah hepimizin duası bi gün kabul olurSenin oglun olursa (insallah olur) bana da umut olacak cnm cunku bende diyete pek dikkat edemiyorum
Canım bence çok şanslısın öncelikle. Rabbim sana nasip etmiş oğlunu hayırlı salih bir evlat olur inşallah. Doktorun söylemesini beklemene gerek yok. Son attığın resim bariz erkek bebek resmi. Yüzde 1 kız ihtimali yok. Tekrardan hayırlı olsun. İnşallah bizede nasip olsunKizlar cok sansizim cok
evet biliyorum canm attim bakalim ne zaman yorumlayacakKadin yogunluktan dolayi gec donus yapiyor mesajlara cnm ben ovu testimi bugun gonderiyodum mesela ertesi gun donus yapiyodu o anca yetisiyo bide yeni dogum yapmis
insallah cnm ya insallah herkes yanlis yorumlamiyordur bukadar insana ragmen olmuyorsa da bunada şükür azda olsa sevinmiş olacagimBen çok yorumladım bu resimleri yanıldığım çok az oldu. İnşallah sendede yanılmıyorumdur.
iste benim merak ettigimde bu canm hani acaba ekran boyutunu cok fazla büyüttüğüm icin mi cikinti pipi gibi çıkıyor die ikilemdeyimCanim bende cevapliyim. Kizimda tamamen boadu bacak arasi 15 haftada bugunki gibi aklimda gostermisti doktor hatda.
Allah razi olsun canm insallah tam emin olup boyle sevinmek istiyorum bilmiyorum sanirim doktor desedde inanmayacagim mucize gibi birsey benim icinCanım bence çok şanslısın öncelikle. Rabbim sana nasip etmiş oğlunu hayırlı salih bir evlat olur inşallah. Doktorun söylemesini beklemene gerek yok. Son attığın resim bariz erkek bebek resmi. Yüzde 1 kız ihtimali yok. Tekrardan hayırlı olsun. İnşallah bizede nasip olsun
İnşallah Rabbim sana da nasip etsin nasılsın deneme yapıyormusun benim haftaya belli olur sanırım eğer erkek olursa diyetsiz olmuş olacak inşallah hepimizin duası bi gün kabul olur
evet biliyorum canm attim bakalim ne zaman yorumlayacak
insallah cnm ya insallah herkes yanlis yorumlamiyordur bukadar insana ragmen olmuyorsa da bunada şükür azda olsa sevinmiş olacagim
iste benim merak ettigimde bu canm hani acaba ekran boyutunu cok fazla büyüttüğüm icin mi cikinti pipi gibi çıkıyor die ikilemdeyim
Allah razi olsun canm insallah tam emin olup boyle sevinmek istiyorum bilmiyorum sanirim doktor desedde inanmayacagim mucize gibi birsey benim icin
Cikoo cnm bana da erkek gibi geldi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de dua et inşallah
Canım Yusuf suresini her gün bir kere oku demişlerdi daha önce burada birde Meryem suresi okunuyordu sanırım
Bence sen kalbini ferah tut bariz pipi belli inşallah diğer isteyen arkadaşlara da basp olursen neler yapmıştın
Canım Yusuf suresini her gün bir kere oku demişlerdi daha önce burada birde Meryem suresi okunuyordu sanırım
Bence sen kalbini ferah tut bariz pipi belli inşallah diğer isteyen arkadaşlara da basp olursen neler yapmıştın
Bak buda bizimki istersen bi kactane Daha var kiyasla bariz erkek duruyo seninkiBu arada yusuf suresinidivinity ablam sayesinde aylardir uzerimde taşıyorum
Bak buda bizimki istersen bi kactane Daha var kiyasla bariz erkek duruyo seninki
Hadi gözün aydın çok sevindim
Sanırım sen video çektin büyütme imkanın yokmu onlardan yavaşlatıp izle foto olarak çek.Varsa atabilirsin canm aslinda sozin cihazlar cok iyi bu eski bir cihaz ve küçük gosteriyor olabilir mi die de düşünüyorum ufacik birsey var buyutseydi doktor tam anlaşılırdı ama uzerinde durmadı ve gozuken seyde cok küçük olunca emin olamiyorum
Iyiyim canim şükür. Subatta yumurtlama onu bekliyorum. Insallah gönlümüzden geçeni Rabbim nasip etsin hepimize hayirlisiylaİnşallah Rabbim sana da nasip etsin nasılsın deneme yapıyormusun benim haftaya belli olur sanırım eğer erkek olursa diyetsiz olmuş olacak inşallah hepimizin duası bi gün kabul olur
Sanırım sen video çektin büyütme imkanın yokmu onlardan yavaşlatıp izle foto olarak çek.
İnşallah canım hepimiz teker teker kavuşuruz oğlanlaraIyiyim canim şükür. Subatta yumurtlama onu bekliyorum. Insallah gönlümüzden geçeni Rabbim nasip etsin hepimize hayirlisiyla
İyi yapmışsın canımCeza değilde kendim hesabı kapatmak istedim bazı şeylerden ötürü bide cinsiyetimi öğreneyim sizi bırakmıyım cinsiyetleri öğrenene kadar dedim geri döndüm
Merhaba canim insallah allah gonlindekini nasip eder. İnsallah erkektir. Bir anne olarak insallah bu duyguyu yasarsın. Sadece biliyorum belki sizin sistem değişik. Ben Türkiye’de değilim. Mesela bizim burda 4. Aya kadar çocuk kendini göstermiyorsa kızdır ama erken gösteriyorsa erkek. Nitekim iki kızımda gördüm bunu. Kızlar kendilerini geç gösteriyor erkek erken diye biliyorum. Hayal kırıklığı olmaması için bunu yazdım. Kusura bakma olur mu. Derim ki ikisin de hazırlıklı ol. Gercegi burda arkadaşlar çok tecrübeliler onlar söylediler. İnsallah gönlündeki olur.Evet video cektim goruntu cok küçük ve bu foto cektiklerim onlardan ekran aldiklarim sizin görüntüler daha belirgin
Merhaba canim insallah allah gonlindekini nasip eder. İnsallah erkektir. Bir anne olarak insallah bu duyguyu yasarsın. Sadece biliyorum belki sizin sistem değişik. Ben Türkiye’de değilim. Mesela bizim burda 4. Aya kadar çocuk kendini göstermiyorsa kızdır ama erken gösteriyorsa erkek. Nitekim iki kızımda gördüm bunu. Kızlar kendilerini geç gösteriyor erkek erken diye biliyorum. Hayal kırıklığı olmaması için bunu yazdım. Kusura bakma olur mu. Derim ki ikisin de hazırlıklı ol. Gercegi burda arkadaşlar çok tecrübeliler onlar söylediler. İnsallah gönlündeki olur.
Merhaba canim insallah allah gonlindekini nasip eder. İnsallah erkektir. Bir anne olarak insallah bu duyguyu yasarsın. Sadece biliyorum belki sizin sistem değişik. Ben Türkiye’de değilim. Mesela bizim burda 4. Aya kadar çocuk kendini göstermiyorsa kızdır ama erken gösteriyorsa erkek. Nitekim iki kızımda gördüm bunu. Kızlar kendilerini geç gösteriyor erkek erken diye biliyorum. Hayal kırıklığı olmaması için bunu yazdım. Kusura bakma olur mu. Derim ki ikisin de hazırlıklı ol. Gercegi burda arkadaşlar çok tecrübeliler onlar söylediler. İnsallah gönlündeki olur.
Canim benim seni gerçekten anlıyorum. İnsallah ama insallah öncelikle sağlıklı bir bebek olmasını diler ve sonrası insallah bir erkektir. Çünkü bende bunun icin uğraşıyorum ve Şubat ayında başlarım yumurta takibine. Soruna gelince bacak arası anlaşılmama demişti bana jinekolog. Ama zaten sen iyi bir yere denk gelmemişsin Dr bakmamış sana. Burada tecrübeli arkadaşlar var onlar hepsi erkek dedi ve insallah erkektir. Aslında bir daha gitsen iyi olur. Hem bana da moral olur. Burda kimin oğlu olacak diye her okuduğumda çok seviniyorum. İnsallah senin ve hepimizin dileği gerçek olur. Ne olursa olsun bebeğini oksamayi ve onunla konuşmayı unutma. SevgilerBu arada kendini gostermiyordan bahsettigin nedir bacak arasini acmamasi mi yoksa bacak arasinda bariz anlasilmasi demk mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?