Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Özel olarak ettiğiniz bi dua varmı oğullarına hamile olanlar ve cinsiyeti öğrenmemiş hamileler ben sürekli ali İmran 38.ayeti okuyorum birde pirlanta97 demişti sanırım 3 cuma tesbihe aytel kürsi okudum diye yanlışta hatırlıyo olabilirim onu yapıyorum elimi her gece karnıma koyup bir ihlas okuyup ve Allah'ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle diyorum dizinde yaptığınız başka dua zikir namaz varmı varsa paylaşırmısınız

Senin oglun olursa (insallah olur) bana da umut olacak cnm cunku bende diyete pek dikkat edemiyorum
İnşallah Rabbim sana da nasip etsin nasılsın deneme yapıyormusun benim haftaya belli olur sanırım eğer erkek olursa diyetsiz olmuş olacak inşallah hepimizin duası bi gün kabul olur

Kizlar cok sansizim cok
Canım bence çok şanslısın öncelikle. Rabbim sana nasip etmiş oğlunu hayırlı salih bir evlat olur inşallah. Doktorun söylemesini beklemene gerek yok. Son attığın resim bariz erkek bebek resmi. Yüzde 1 kız ihtimali yok. Tekrardan hayırlı olsun. İnşallah bizede nasip olsun

Kadin yogunluktan dolayi gec donus yapiyor mesajlara cnm ben ovu testimi bugun gonderiyodum mesela ertesi gun donus yapiyodu o anca yetisiyo bide yeni dogum yapmis
evet biliyorum canm attim bakalim ne zaman yorumlayacak

Ben çok yorumladım bu resimleri yanıldığım çok az oldu. İnşallah sendede yanılmıyorumdur.
insallah cnm ya insallah herkes yanlis yorumlamiyordur bukadar insana ragmen olmuyorsa da bunada şükür azda olsa sevinmiş olacagim

Canim bende cevapliyim. Kizimda tamamen boadu bacak arasi 15 haftada bugunki gibi aklimda gostermisti doktor hatda.
iste benim merak ettigimde bu canm hani acaba ekran boyutunu cok fazla büyüttüğüm icin mi cikinti pipi gibi çıkıyor die ikilemdeyim

Allah razi olsun canm insallah tam emin olup boyle sevinmek istiyorum bilmiyorum sanirim doktor desedde inanmayacagim mucize gibi birsey benim icin

İnşallah Rabbim sana da nasip etsin nasılsın deneme yapıyormusun benim haftaya belli olur sanırım eğer erkek olursa diyetsiz olmuş olacak inşallah hepimizin duası bi gün kabul olur

Canım Yusuf suresini her gün bir kere oku demişlerdi daha önce burada birde Meryem suresi okunuyordu sanırım

Bence sen kalbini ferah tut bariz pipi belli inşallah diğer isteyen arkadaşlara da basp olur sen neler yapmıştın

Sagol canm belli olsa anlatsam olurmu yanlis yonlendirmek istemem kesin ogrenip yazarim ama yok yinede sorun degil dersen anlatirim tabi

Bu arada yusuf suresini divinity ablam sayesinde aylardir uzerimde taşıyorum

Varsa atabilirsin canm aslinda sozin cihazlar cok iyi bu eski bir cihaz ve küçük gosteriyor olabilir mi die de düşünüyorum ufacik birsey var buyutseydi doktor tam anlaşılırdı ama uzerinde durmadı ve gozuken seyde cok küçük olunca emin olamiyorum
Bak buda bizimki istersen bi kactane Daha var kiyasla bariz erkek duruyo seninki
Hadi gözün aydın çok sevindim

Sanırım sen video çektin büyütme imkanın yokmu onlardan yavaşlatıp izle foto olarak çek.

Eklentiler

• Screenshot_20181208-135611_Video Editor.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 85
  • 20190118_103721.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 90
  • 20190118_103651.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 94
Iyiyim canim şükür. Subatta yumurtlama onu bekliyorum. Insallah gönlümüzden geçeni Rabbim nasip etsin hepimize hayirlisiyla

Evet video cektim goruntu cok küçük ve bu foto cektiklerim onlardan ekran aldiklarim sizin görüntüler daha belirgin
Merhaba canim insallah allah gonlindekini nasip eder. İnsallah erkektir. Bir anne olarak insallah bu duyguyu yasarsın. Sadece biliyorum belki sizin sistem değişik. Ben Türkiye’de değilim. Mesela bizim burda 4. Aya kadar çocuk kendini göstermiyorsa kızdır ama erken gösteriyorsa erkek. Nitekim iki kızımda gördüm bunu. Kızlar kendilerini geç gösteriyor erkek erken diye biliyorum. Hayal kırıklığı olmaması için bunu yazdım. Kusura bakma olur mu. Derim ki ikisin de hazırlıklı ol. Gercegi burda arkadaşlar çok tecrübeliler onlar söylediler. İnsallah gönlündeki olur.

Merhaba cnm Allah razi olsun anlıyorum tabi zaten arkadaslar erkek demis ama benim yine icime sinmiyor gözlerimle gorsem belki bir nebze inanirim oyuzden sevinmedim desem yalan olur ama simdi de bu sevinc kisa sürer die korkuyorum Rabbim hepimize saglikli ogul evladini tatdirsin insallah

Bu arada kendini gostermiyordan bahsettigin nedir bacak arasini acmamasi mi yoksa bacak arasinda bariz anlasilmasi demk mi

Bu arada kendini gostermiyordan bahsettigin nedir bacak arasini acmamasi mi yoksa bacak arasinda bariz anlasilmasi demk mi
Canim benim seni gerçekten anlıyorum. İnsallah ama insallah öncelikle sağlıklı bir bebek olmasını diler ve sonrası insallah bir erkektir. Çünkü bende bunun icin uğraşıyorum ve Şubat ayında başlarım yumurta takibine. Soruna gelince bacak arası anlaşılmama demişti bana jinekolog. Ama zaten sen iyi bir yere denk gelmemişsin Dr bakmamış sana. Burada tecrübeli arkadaşlar var onlar hepsi erkek dedi ve insallah erkektir. Aslında bir daha gitsen iyi olur. Hem bana da moral olur. Burda kimin oğlu olacak diye her okuduğumda çok seviniyorum. İnsallah senin ve hepimizin dileği gerçek olur. Ne olursa olsun bebeğini oksamayi ve onunla konuşmayı unutma. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…