- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.661
Canım kızlarında ovulasyon testi kullanmışmıyıdın..ilişki günleri kaçıncı günlerdi
Yapmış canım çıkmamiş ovulasın biraz daha erken gösteriyor ya öylesine bi yaptım dedi yeni Doğum yaptı 40 ı çıkınca bir kere adet oldu daha olmadı bu ay ve bebeği cok kusuyor onun için şüpheleniyor bu hafta doktora gidecek inşaallahOvulasyon testi yerine gebelik testi niye yapmıyor ki...
Yine tahminimi 4 ocaktakinden yana kullanacağım canım10 ocakta yaşadım kuzum
Kalbini ferah tutBende bugun hastaneye gittim bebek 5 haftalık keseyi gördü doktor zar zor ama dusuk tehlikem var yine cok dikkat etmeni söyledi iğne verdi baya gı bi ama su an baya ailevi sorunlar var sürekli aglamaklıyım ne olacak nasıl olacak bilmiyorm doktor da düşmesin diye elinden geleni yapıyor ama
Yine tahminimi 4 ocaktakinden yana kullanacağım canım
Bende bu gebeliğimde ovulasyondan sonraki tam 6. Gece minicik bi lekelenme yaşadım
Yine tahminimi 4 ocaktakinden yana kullanacağım canım
Bende bu gebeliğimde ovulasyondan sonraki tam 6. Gece minicik bi lekelenme yaşadım
Canım lekelenme kahverengi gibimiydi ne kadardıYine tahminimi 4 ocaktakinden yana kullanacağım canım
Ama mesela hani normal döllendiği zamana göre ölçüyor ya makineCanım bide şunu sorayım eğer 4 ocakda kalmış olsaydım perşembe günü 2 haftalık olması lazımdı, bana 3 haftalık dedi
Canım biz o gün evde eşya taşımıştık ben yine hamile değilimdir diye önemsememiştim zaten çok akıntım vardı akıntının içinde minik pembe bi lekeydiCanım lekelenme kahverengi gibimiydi ne kadardı
Bi de ben kızda pembe erkek de kahverengi olur akıntı diye duymuştum belki senin bu seferki erkektir canımBenimde az oldu canım, lavaboya gittim adet oldum sandım ama kahverengi sütlü kahverengi olarak akıntı geldi sonra olmadı bidaha
Benim 2 oglumda bir Ped fazla dolmayacak şekilde kahverengi geldi oyüzden sordum canim inseAllah oglusun gelir sağlıklı hayırlı sekildeBi de ben kızda pembe erkek de kahverengi olur akıntı diye duymuştum belki senin bu seferki erkektir canım
Benimde adet oldum 2 hafta sonrasında tekrar gelmişti tam kestiremiyorum 1 hafta belki olabilir hatta şaşırmıştım ben yeni adet oldum bu neyin nesi diye meğer hamile kalmışımCanım biz o gün evde eşya taşımıştık ben yine hamile değilimdir diye önemsememiştim zaten çok akıntım vardı akıntının içinde minik pembe bi lekeydi
Bu olaydan 3 gün sonra da testte çıktı
İlk gebeliğimde hiç yaşamamıştım belki o gün o kadar ağır kaldırmasam bunda da yaşamazdım
Benimde o zaman adetime 1 haftadan çok vardı bende şaşırdım herhalde vücudumu çok zorladım ağır kaldırarak diye düşündümBenimde adet oldum 2 hafta sonrasında tekrar gelmişti tam kestiremiyorum 1 hafta belki olabilir hatta şaşırmıştım ben yeni adet oldum bu neyin nesi diye meğer hamile kalmışım
Bi de ben kızda pembe erkek de kahverengi olur akıntı diye duymuştum belki senin bu seferki erkektir canım
Canım sen tekrar ne zaman gideceksin doktora bu aradaİnşallah canımda kızlarda da kahverengi akıntı gelmişti ama bunun rengi farklıydı sanki
Canım valla bilemiyorum ki çok çok çok azdı ve pembe gibiydiBenim 2 oglumda bir Ped fazla dolmayacak şekilde kahverengi geldi oyüzden sordum canim inseAllah oglusun gelir sağlıklı hayırlı sekilde
Kac haftalik oldun cnmCanım valla bilemiyorum ki çok çok çok azdı ve pembe gibiydi
Pembe olunca kız oluyormuş sanırım nasipte ne varsa artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?