Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım kızlarında ovulasyon testi kullanmışmıyıdın..ilişki günleri kaçıncı günlerdi

Yok canım hiç kullanmadım nasıl olduklarını hiç bilmiyorum. İlkinde yeni evliydik hiç korunmadık oldu. İkinci de ise spiral vardı çıkardım hemen kalmazsın dediler ama o ay kaldım gene korunmamıştık. Sonuncu ise zaten spiral vardı o varken kaldım. Ama şu var iki ve üç için spieal olduğu için akıntım mantar akıntısı gibiydi yani alkali değildim.

Ovulasyon testi yerine gebelik testi niye yapmıyor ki...
Yapmış canım çıkmamiş ovulasın biraz daha erken gösteriyor ya öylesine bi yaptım dedi yeni Doğum yaptı 40 ı çıkınca bir kere adet oldu daha olmadı bu ay ve bebeği cok kusuyor onun için şüpheleniyor bu hafta doktora gidecek inşaallah

Bende bugun hastaneye gittim bebek 5 haftalık keseyi gördü doktor zar zor ama dusuk tehlikem var yine cok dikkat etmeni söyledi iğne verdi baya gı bi ama su an baya ailevi sorunlar var sürekli aglamaklıyım ne olacak nasıl olacak bilmiyorm doktor da düşmesin diye elinden geleni yapıyor ama

Kalbini ferah tut
İyi düşün iyi olsun
Allah yar ve yardımcın olsun

Yine tahminimi 4 ocaktakinden yana kullanacağım canım
Bende bu gebeliğimde ovulasyondan sonraki tam 6. Gece minicik bi lekelenme yaşadım

Benimde az oldu canım, lavaboya gittim adet oldum sandım ama kahverengi sütlü kahverengi olarak akıntı geldi sonra olmadı bidaha

Kizlar bendee bu iki gundur bayaa sanci oluyorum bole yatarken kendimi saga sola cevirmekte zorlaniyorum ve yapiskan bi sekilde akintim artmis durumda kendimi cok halsiz ve yorgun hissediyorum aksam yemegi bile yemedim dun gece saat 1 gibiydi midem cok kotu hem agriyodu hem bulaniyodu ne yapiim bilmiyomki teste cikacsgini bilsem yarin yaparim ama daha erken diye dusunuyom bugun 8. Gunum yumurtlamam gecen hafta 14 15 ocak arasi oldu

Canım bide şunu sorayım eğer 4 ocakda kalmış olsaydım perşembe günü 2 haftalık olması lazımdı, bana 3 haftalık dedi
Ama mesela hani normal döllendiği zamana göre ölçüyor ya makine
Bende gittiğimde cihaz 5 haftalık ölçtü ama bebek karnımda 3 haftalıktı belki cihaz o farkı da koyarak ölçüyordur

Canım lekelenme kahverengi gibimiydi ne kadardı
Canım biz o gün evde eşya taşımıştık ben yine hamile değilimdir diye önemsememiştim zaten çok akıntım vardı akıntının içinde minik pembe bi lekeydi
Bu olaydan 3 gün sonra da testte çıktı
İlk gebeliğimde hiç yaşamamıştım belki o gün o kadar ağır kaldırmasam bunda da yaşamazdım

Benimde adet oldum 2 hafta sonrasında tekrar gelmişti tam kestiremiyorum 1 hafta belki olabilir hatta şaşırmıştım ben yeni adet oldum bu neyin nesi diye meğer hamile kalmışım

Benimde adet oldum 2 hafta sonrasında tekrar gelmişti tam kestiremiyorum 1 hafta belki olabilir hatta şaşırmıştım ben yeni adet oldum bu neyin nesi diye meğer hamile kalmışım
Benimde o zaman adetime 1 haftadan çok vardı bende şaşırdım herhalde vücudumu çok zorladım ağır kaldırarak diye düşündüm
Bi an yerleşme olabilir mi gibi bi his geldi ama o kadar alışmışım ki negatif teste yok ya değildir o kadar olmadı şimdi olacak değil ya dedim ama öyleymiş meğer
Semracım seni de takip ediyorum ara ara Rabbim gönlüne göre sağlıklı hayırlı bi kız evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…