- 10 Ekim 2018
- 517
- 643
- 18
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.601
Canim benim seni gerçekten anlıyorum. İnsallah ama insallah öncelikle sağlıklı bir bebek olmasını diler ve sonrası insallah bir erkektir. Çünkü bende bunun icin uğraşıyorum ve Şubat ayında başlarım yumurta takibine. Soruna gelince bacak arası anlaşılmama demişti bana jinekolog. Ama zaten sen iyi bir yere denk gelmemişsin Dr bakmamış sana. Burada tecrübeli arkadaşlar var onlar hepsi erkek dedi ve insallah erkektir. Aslında bir daha gitsen iyi olur. Hem bana da moral olur. Burda kimin oğlu olacak diye her okuduğumda çok seviniyorum. İnsallah senin ve hepimizin dileği gerçek olur. Ne olursa olsun bebeğini oksamayi ve onunla konuşmayı unutma. Sevgiler
Insallah canim aminnİnşallah canım hepimiz teker teker kavuşuruz oğlanlara
Âmin inşallahİnşallah canım hepimiz teker teker kavuşuruz oğlanlara
Canim senin dediklerini yasamadim ben hicMerhaba arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz cinsiyet konusunda Rabbim kimseyi kucağını boş bırakmasın Ben ikinciye hamileyim Adetim bittikten 5 gün sonra pembe bir leke geldi ve çok yoğun bir Akıntım oldu tek seferde o günden beri Rahim ağrıları fazlalaştı ilkten gaz sancısı sanıp hastaneye gittim iğne yaptılar gebelik yoktu Adetime bir hafta kala test yaptırdım negatif çıktı Sonra Adetim bir hafta gecikti testte tekrar gittim 3yada 4 haftalık gebesin dediler Ve bu hamileliğinde çok sancılı geçiyor yani bebeğin kalp atışlarını duyana kadar sağ tarafımda yani Sağ kasığım çok acıdı bebek sağda kese sağda Bebek kesede Kese içinde sola yakın yani bu belirtileri yaşayıp da cinsiyeti kız ya da erkek olanlar var mı Bir de gebeliğimin 5 haftasından beri gribim Kulaklarıma vurdu ağrılar artık buna bağlı yani öksürmeye de bağlı ögurtum var yani Mide bulantım yok ögurtu yüzünden yemekte doğru düzgün yemiyorum ilk gebeliğimde hiç böyle bir problem ler yaşamamıştım Çok rahat geçirmiştim Sadece bir hafta diş ağrımı olmuştu Onun dışında bir sıkıntı yaşamamıştım bu belirtileri de yaşayıp da cinsiyeti kız ya da erkek olanlar yazarsa sevinirim
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz cinsiyet konusunda Rabbim kimseyi kucağını boş bırakmasın Ben ikinciye hamileyim Adetim bittikten 5 gün sonra pembe bir leke geldi ve çok yoğun bir Akıntım oldu tek seferde o günden beri Rahim ağrıları fazlalaştı ilkten gaz sancısı sanıp hastaneye gittim iğne yaptılar gebelik yoktu Adetime bir hafta kala test yaptırdım negatif çıktı Sonra Adetim bir hafta gecikti testte tekrar gittim 3yada 4 haftalık gebesin dediler Ve bu hamileliğinde çok sancılı geçiyor yani bebeğin kalp atışlarını duyana kadar sağ tarafımda yani Sağ kasığım çok acıdı bebek sağda kese sağda Bebek kesede Kese içinde sola yakın yani bu belirtileri yaşayıp da cinsiyeti kız ya da erkek olanlar var mı Bir de gebeliğimin 5 haftasından beri gribim Kulaklarıma vurdu ağrılar artık buna bağlı yani öksürmeye de bağlı ögurtum var yani Mide bulantım yok ögurtu yüzünden yemekte doğru düzgün yemiyorum ilk gebeliğimde hiç böyle bir problem ler yaşamamıştım Çok rahat geçirmiştim Sadece bir hafta diş ağrımı olmuştu Onun dışında bir sıkıntı yaşamamıştım bu belirtileri de yaşayıp da cinsiyeti kız ya da erkek olanlar yazarsa sevinirim
Erken gebelik testi mi yaptın normal test mi yaptın? Normal test yaptıysan gözükmeyebilir hemen ümitsizliğe kapılma. Benimde pazartesi günüm beklemedeyimArkadaşlar bişey soracambugun adet olmam gerekiyordu hala olmadım idrar testi yaptım negatif çıktı sizce geç döllenme olabilirmi bu ay çok inanmıştım
Merhaba, ovalosyon testi ile erken gebelik anlaşılıyor. Ben öyle yapmıştım. Bir deneyin derimNormal test yaptım canım inşallah emeklerimiz boşa gitmez
Allah babalı anneli büyütsün. Allah bağışlasın size insallah. Yöntem olarak ne yaptınız? Yumurta takibi falan yaptiniz mi?Bugün bebegimin cinsiyetini öğrendim erkek olacak çok şükür Allah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım bizlere de dua etmeyi unutma:)Bugün bebegimin cinsiyetini öğrendim erkek olacak çok şükür Allah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin
Hayır canım süpriz hamilelik oldu oglumdaAllah babalı anneli büyütsün. Allah bağışlasın size insallah. Yöntem olarak ne yaptınız? Yumurta takibi falan yaptiniz mi?
Amin canım inşallah Allah sizlerde nasip etsin inşallahSağlıkla kucağına alırsın inşallah canım bizlere de dua etmeyi unutma:)
Nasilsin ne yaptin canım iyi misinKadin yogunluktan dolayi gec donus yapiyor mesajlara cnm ben ovu testimi bugun gonderiyodum mesela ertesi gun donus yapiyodu o anca yetisiyo bide yeni dogum yapmis
Gözün aydın sağlıkla kucağına almak nasib olsun inşallah.Bugün bebegimin cinsiyetini öğrendim erkek olacak çok şükür Allah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin
Amin canım inşallah sende inşallah sağlıcakla kucağına al bebeğiniGözün aydın sağlıkla kucağına almak nasib olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?