Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amin canm insallah doktor zaten ultrasona bakmadan 5 aydan once cinsiyeti demeyeceğini soylemisti ilk defa da gittigim icin de sadece bebegi inceledi cinsiyet uzerinde hic durmadı onun kendince tahmini vardi ama demedi gerci cok hastasida yokttu keske o diegr bayana gitseydim belki derdi neyse saglik olsun rabbim hepimizim yuzunu güldürsün insallah

Arkadaşlar bişey soracambugun adet olmam gerekiyordu hala olmadım idrar testi yaptım negatif çıktı sizce geç döllenme olabilirmi bu ay çok inanmıştım

Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz cinsiyet konusunda Rabbim kimseyi kucağını boş bırakmasın Ben ikinciye hamileyim Adetim bittikten 5 gün sonra pembe bir leke geldi ve çok yoğun bir Akıntım oldu tek seferde o günden beri Rahim ağrıları fazlalaştı ilkten gaz sancısı sanıp hastaneye gittim iğne yaptılar gebelik yoktu Adetime bir hafta kala test yaptırdım negatif çıktı Sonra Adetim bir hafta gecikti testte tekrar gittim 3yada 4 haftalık gebesin dediler Ve bu hamileliğinde çok sancılı geçiyor yani bebeğin kalp atışlarını duyana kadar sağ tarafımda yani Sağ kasığım çok acıdı bebek sağda kese sağda Bebek kesede Kese içinde sola yakın yani bu belirtileri yaşayıp da cinsiyeti kız ya da erkek olanlar var mı Bir de gebeliğimin 5 haftasından beri gribim Kulaklarıma vurdu ağrılar artık buna bağlı yani öksürmeye de bağlı ögurtum var yani Mide bulantım yok ögurtu yüzünden yemekte doğru düzgün yemiyorum ilk gebeliğimde hiç böyle bir problem ler yaşamamıştım Çok rahat geçirmiştim Sadece bir hafta diş ağrımı olmuştu Onun dışında bir sıkıntı yaşamamıştım bu belirtileri de yaşayıp da cinsiyeti kız ya da erkek olanlar yazarsa sevinirim

Canim senin dediklerini yasamadim ben hic
Rabbim yardimcin olsun

Arkadaşlar bişey soracambugun adet olmam gerekiyordu hala olmadım idrar testi yaptım negatif çıktı sizce geç döllenme olabilirmi bu ay çok inanmıştım
Erken gebelik testi mi yaptın normal test mi yaptın? Normal test yaptıysan gözükmeyebilir hemen ümitsizliğe kapılma. Benimde pazartesi günüm beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…