Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hayirli saglikli sekilde bi oglusun olur insallah gonlunden gecen nasip.olur insallah sana dualarim seninle
Sağol inşallah.Rabbim sana da hamileliği nasip eder inşallah bu arada testin anca pik olmuş testlerin varsa testlerine devam et bu testini o yorumlayan kadına bi yolla bakalım ne diyecek .eğer hamilelik varsa yarınki hamilelik testinde silikte olsa çıkar onların hesabına göre yumutrlamandan 11 gün geçiyo .adetin düzensiz olduğu için ayın 2sinde adet oldun bugün adeyin 22ci günü geç yumurtlamış olma ihtimali var akıntınada dikkat et ilişkini yumurtladım diye es geçme bu gece ve yarını sen değerlendir

Insalah cnm sagol birazadan fotoyu bayana da gonderecem akintim iki gun once yapiskan bi sekilde geldi ve bugun yine koyu kivamda devam ediyor adetlerim duzensiz evet testlerim var tabi yaklasik bi 10 tane kalmis elimde ama bu aksam iliskiye nasil gireyim bilmiyomki esimle biraz tartistik dun onunla konusmuyorum

Testlere devam et sıvı alımı olmadan 3 saat sonra bir test yap bakalım pik devam edecek mi benim 2 gün pik kalıyordu senin belki dün hatta ondan önceki gün bile pik olmuş olabilir geceye kadar barışırsınız bebek için herşey

Tabiki bebek icin herseyi yaparim yeterki olsun en son iliski pazar gece saat 1 2 civariydi oldu cnm bakalim iliskiye girsem bile ben onunla barismam siviyi en son saat 12 30 aldim saat 3 .30 4 gibi yaparim testi

Bu arada hani konusmuyoruz ya testi esime yolladim bana bune diyor neye benziyo dedim bana hamilelikmi diyo sizce ona hamileyim diyeyimmi bu seferde hamileyim desem aksam iliskiye girmez offff ben ne yapayimmm bilmiyoom artiiikkk@54Kbr54

Tabiki bebek icin herseyi yaparim yeterki olsun en son iliski pazar gece saat 1 2 civariydi oldu cnm bakalim iliskiye girsem bile ben onunla barismam siviyi en son saat 12 30 aldim saat 3 .30 4 gibi yaparim testi
Aynen yap bakalım nsl çıkacak ilk idrarın diye koyu çıkabilir ama pik gözükmez bakalım @Ceymiceyn Cikoo onlarda bi baksın

Bu arada hani konusmuyoruz ya testi esime yolladim bana bune diyor neye benziyo dedim bana hamilelikmi diyo sizce ona hamileyim diyeyimmi bu seferde hamileyim desem aksam iliskiye girmez offff ben ne yapayimmm bilmiyoom artiiikkk@54Kbr54
Deme canım eğer bebek istiyorsa bu akşamda ilişkinin olması gerektiğini söyle şahsen benim kocam bu testlere pek itimati yoktu ona demeden yönetiyordum yaptığımı bilince inatlaşıp yapmıyordu yada zamansız ilişki istiyodu

Canim hayırlı olsun. İnsallah darısı benim başıma. Hamilesin. Ben kendim de ovalosyon testi ile öğretenmişim. Hamilesin gözün aydın
Sagol cnm nasip kismet ben pek umut baglamiyorum bu testlere hcg de koyu cizgiyi gormeden buna pek inanasim gelmiyor tesadufen yaptim ben bunu hamilelik varmi yokmu diye ama t cizgisi yumurtlama doneminde bile bubkadar koyu gormemistim 10. Gun oldugu icin gebelik testi yapmak istemedim cikmaz diye ama elimde erken gebelik testi var 13. Ysda 14. Gun yapmayi dusunuyorum

Aynisini yapmıştım. Böyle çıktmisti ve hamileydim. Görürsün bak. Gönlünü ferah tut gönlündeki olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…