- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.681
Canım sen tekrar ne zaman gideceksin doktora bu arada
Merhaba hayırlısı ile bence hamilesiniz. Bence ovalosyon testi ile sımdı öğrenebilirsiniz. İki çizgi çıkarsa hamilesiniz. Erken gebeliklerde hemen çıkıyor. Daha zamanın var ama deneyebilirsin.Kizlar bendee bu iki gundur bayaa sanci oluyorum bole yatarken kendimi saga sola cevirmekte zorlaniyorum ve yapiskan bi sekilde akintim artmis durumda kendimi cok halsiz ve yorgun hissediyorum aksam yemegi bile yemedim dun gece saat 1 gibiydi midem cok kotu hem agriyodu hem bulaniyodu ne yapiim bilmiyomki teste cikacsgini bilsem yarin yaparim ama daha erken diye dusunuyom bugun 8. Gunum yumurtlamam gecen hafta 14 15 ocak arasi oldu
Merhaba akıntı ile ilgili benim bildiğim pembe yada kahverengi akıntı yaşayan bütün bayanlar çocukları erkek olmuş. Çevremde de hep öyle bence sizin çocuğunuz erkek insallah hayırlısı ileKac haftalik oldun cnm
7. Haftadayım canımKac haftalik oldun cnm
O zaman inşAllah daha iyi anlaşılır ne zamandan hamile kaldığın canımPerşembe gideceğim inşallah canım
O zaman inşAllah daha iyi anlaşılır ne zamandan hamile kaldığın canım
Merhaba hosgeldinNurecrin merhaba
Merhaba cnm ins hamisimdir suan basimdada aksamdan beridir cikmayan bi agri girmis durumda ovulasyon testi yapmayi dusundum ama ya yanlis sonuc verirse sonra yine uzelen ben olucam ama yarin sabah bi yapiyim diyorum kendi kendime zamanim var daha evet cikmayabilirde ciksada yanlis sonuc verebilir cunku lh hormonu vucutta herzaman vardirMerhaba hayırlısı ile bence hamilesiniz. Bence ovalosyon testi ile sımdı öğrenebilirsiniz. İki çizgi çıkarsa hamilesiniz. Erken gebeliklerde hemen çıkıyor. Daha zamanın var ama deneyebilirsin.
Cnm ceymiceyn hamile ve o yerlesme kanamasi yasamis simdilik bende ole bisey yok sadece yapiskan ve koyu akintim oluyoMerhaba akıntı ile ilgili benim bildiğim pembe yada kahverengi akıntı yaşayan bütün bayanlar çocukları erkek olmuş. Çevremde de hep öyle bence sizin çocuğunuz erkek insallah hayırlısı ile
Aaa hadi ya çok sevindim cnm hadi darisi insallah bana olurda beraber yapariz takvimi rabbim saglikla tamamina erdirsin tabi olurda eger hamis degilsem sen yap takvimini cnm beni bekleme nasipse olur insalah ovu testi hakkinda sen ne dusunuyon sence yapiyimmi gebelik varsa cikarma yarin bata 7 gun kalmis oluyo yani onumuzdeki haftaya adet olmam gerekiyo7. Haftadayım canım
Totem yaptım kendi kendime sende hamile kalınca gebelik takvimi yapcam inşAllah
Biz senle uzun süre beklediğimiz için takvim içinde seni bekliyorum inşaAllah bu ay güzel bi haber duyarız
Canım en azından 10 gün geçsin öyle çıkar benceCnm ceymiceyn hamile ve o yerlesme kanamasi yasamis simdilik bende ole bisey yok sadece yapiskan ve koyu akintim oluyo
Aaa hadi ya çok sevindim cnm hadi darisi insallah bana olurda beraber yapariz takvimi rabbim saglikla tamamina erdirsin tabi olurda eger hamis degilsem sen yap takvimini cnm beni bekleme nasipse olur insalah ovu testi hakkinda sen ne dusunuyon sence yapiyimmi gebelik varsa cikarma yarin bata 7 gun kalmis oluyo yani onumuzdeki haftaya adet olmam gerekiyo
Insallah cnm cok sagolCanım en azından 10 gün geçsin öyle çıkar bence
İnşaAllah güzel bi haber alırsın ve sağlıklı bi gebeliğin hayırlı bi evladın olur
Test pik canım ama gebelikten midir acaba?Eki Görüntüle 2227880 kizlar yorumlarinizi bekliyorum ins vardir ya bu arada testi ilk idrarla yaptim
Rabbim hayırlı ve istediğin şeyleri duyursun gönlünce olsunKızlar bugün doktora gidecem 4.20de randevum varbana bol bol dua edin güzel haberle geleyim sizlere inşallah
3 gün sonra bir gebelik testi yaparsan sanki lh testi bu kadar koyu olmax yunurtlama bittikten sonra hayırlısı canimEki Görüntüle 2227880 kizlar yorumlarinizi bekliyorum ins vardir ya bu arada testi ilk idrarla yaptim
Amin canım inşallahRabbim hayırlı ve istediğin şeyleri duyursun gönlünce olsun
Bilmemki cnm ilk idrar oldugu icin olabilirmi acabaTest pik canım ama gebelikten midir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?