- 24 Ağustos 2015
- 888
- 1.487
- 113
- 44
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.721
Adetime 9 gün vardı. Yumurta takibi yaptım ama çok tecrübeli değildim. Tek iliski kalmıştım. Elimde kalan testleri denemek istedim. Hepsi böyle çıktı. Sonra adetime iki kalan hamilelik testi yaptım pozitif çıktı. Tabii sonra kaybettim o ayrıKacinci gun gebelik testini yaptin
Anladim cnm cok uziuldum senin adina rabbim en kisa zamanda tekrardan goblunden geceni nasip eder insalah uzulme bende 3 tana kaybettim cok sukur 1 tane kizim var senin hic cocugun yokmuAdetime 9 gün vardı. Yumurta takibi yaptım ama çok tecrübeli değildim. Tek iliski kalmıştım. Elimde kalan testleri denemek istedim. Hepsi böyle çıktı. Sonra adetime iki kalan hamilelik testi yaptım pozitif çıktı. Tabii sonra kaybettim o ayrı
Amin insallah. Yok ben erkek bebek istedim onun icin yaptım. Bin kere şükürler olsun iki kızım var. Sadece bir tane erkek bebek isyorum. Bu ay adetimi bekliyorum. Hepinizi rahatsız edeceğim biraz. Testleri tam anlamıyorum. O yüzden buradaki arkadaşlara soracağım. Eğer nasibimde varsa olacak yoksa olmayacak. Her şey nasip sağlıklı olsunAnladim cnm cok uziuldum senin adina rabbim en kisa zamanda tekrardan goblunden geceni nasip eder insalah uzulme bende 3 tana kaybettim cok sukur 1 tane kizim var senin hic cocugun yokmu
Ben okurum canım ama şimdi adetliğim 3.4 gün sora olurmuKızlar 41 yasin okutuyorum hayırlı sağlıklı oğlum olsun istiyorum, okumak isteyen olur mu
Ben onuncu ayda kürtaj oldum. Ama Dr bana asitfoli ilacı verdi. Ve eğer pozitif görürsem aspirin verdi. Bence duydukların varsa Öner’im bunları bir sor ve kullan derim sevgilerAmin insallah. Yok ben erkek bebek istedim onun icin yaptım. Bin kere şükürler olsun iki kızım var. Sadece bir tane erkek bebek isyorum. Bu ay adetimi bekliyorum. Hepinizi rahatsız edeceğim biraz. Testleri tam anlamıyorum. O yüzden buradaki arkadaşlara soracağım. Eğer nasibimde varsa olacak yoksa olmayacak. Her şey nasip sağlıklı olsun
Allah bagislasin cnm arkadaslar burda ellerinden geldigince yardim ediyolar sagolsunlar banada yardimci oldular bende pek anlamiyodum testlerdenAmin insallah. Yok ben erkek bebek istedim onun icin yaptım. Bin kere şükürler olsun iki kızım var. Sadece bir tane erkek bebek isyorum. Bu ay adetimi bekliyorum. Hepinizi rahatsız edeceğim biraz. Testleri tam anlamıyorum. O yüzden buradaki arkadaşlara soracağım. Eğer nasibimde varsa olacak yoksa olmayacak. Her şey nasip sağlıklı olsun
Bende zaten kan pihtilasmasi cikti cnm folik asti ve aspirini kullaniyom bende ve bu pihtilasma yyzunden gebeligimi ne kadar cabuk ogrenirsem o kadar iyi cunku ignelere baslamam gerekiyo gebelikteBen onuncu ayda kürtaj oldum. Ama Dr bana asitfoli ilacı verdi. Ve eğer pozitif görürsem aspirin verdi. Bence duydukların varsa Öner’im bunları bir sor ve kullan derim sevgiler
Evet canım ama pik gözükürmü bilmiyorum ki yarın normal gebelik testlerinden birini yapsana eğer hamilelikten bu kadar koyuysa ovulasyon hamilelik testinde silikte olsa gözükür herhalde benim yumurtlamadan sonra normal gebelikde 11.günde silikti 13. Gün erken gebelik çift çizgiydi 15. Tekrar normal yaptım koyulaşmıştı artık hepten çizgi çıkmıştıBen bu testi ilk idrarla yapmistim cnm hamilelik varmi yokmu diye hani bazilarinda cikiyo ya simdi saat 4te yapacagim teste ikinci idrarim olacak
Tamam yaparim yarin sabah ilk idrarla cnm iki tane normal gebelik bitanede erken gebelik testim var yarin bitannesini yaparim ama birazdan yine ovu testini yapacam bakalim nasil cikicakEvet canım ama pik gözükürmü bilmiyorum ki yarın normal gebelik testlerinden birini yapsana eğer hamilelikten bu kadar koyuysa ovulasyon hamilelik testinde silikte olsa gözükür herhalde benim yumurtlamadan sonra normal gebelikde 11.günde silikti 13. Gün erken gebelik çift çizgiydi 15. Tekrar normal yaptım koyulaşmıştı artık hepten çizgi çıkmıştı
Sen hastaneye gittinmi canimEvet canım ama pik gözükürmü bilmiyorum ki yarın normal gebelik testlerinden birini yapsana eğer hamilelikten bu kadar koyuysa ovulasyon hamilelik testinde silikte olsa gözükür herhalde benim yumurtlamadan sonra normal gebelikde 11.günde silikti 13. Gün erken gebelik çift çizgiydi 15. Tekrar normal yaptım koyulaşmıştı artık hepten çizgi çıkmıştı
Bende bi tane alayımKızlar 41 yasin okutuyorum hayırlı sağlıklı oğlum olsun istiyorum, okumak isteyen olur mu
Rabbim öncelikle tamamen sağlıklı, herşeyin yolunda olduğunu duymayıKızlar bugün doktora gidecem 4.20de randevum varbana bol bol dua edin güzel haberle geleyim sizlere inşallah
Ben okurum canım ama şimdi adetliğim 3.4 gün sora olurmu
Seninde aynen benimki gibi koyu cikmis t cizgisi seninde ilk idrarmiydi cnm tm deneme yaparim bu gece sorun degil yeterki bebis olsunPrensesim2016 canım testini gördüm bence de şuan 2 ihtimal var ya yumurtan yeni çatlıyor ya da gebelik var
Gebelik olup olmadığını test yapmadan anlamayacağımız için 5 54Kbr54 dediği gibi sen bu gece yine de dene
Bende gebelik testinde pozitif görünce ovulasyon testi yapmıştım onu da ekleyeyim fikir olması açısından
14. Gün yapmışım bu testi
Hamile arkadaşlar bulantılarınız ne kadar sürdü
Ne zaman geçer?
Evet canım ilk idrardıSeninde aynen benimki gibi koyu cikmis t cizgisi seninde ilk idrarmiydi cnm tm deneme yaparim bu gece sorun degil yeterki bebis olsun
Öğrendiğimde 3+2 ydim ve hafiften vardıValla canım benim bugün sabah başladı, bakalım ne kadar sürecek
Benim bugun10. Gun cnm ama senin 14. Gun arada gun farki var ama t cizgisi ayni cikmis benimkiyleEvet canım ilk idrardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?