- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.741
Allah yardimcin olsun cnm darisi basima hamile kalayimda 9 ay boyunca bulantim olsun saglikla kucagina al insallahÖğrendiğimde 3+2 ydim ve hafiften vardı
7. Haftayı doldurdum bugün hala var
Kussam rahatlicam sanki
Ama hep bi boş bulantı
Önceki günlerde yapmadığım için ovulasyon testi bilmiyorum canım keşke yapsaymışımBenim bugun10. Gun cnm ama senin 14. Gun arada gun farki var ama t cizgisi ayni cikmis benimkiyle
Allah razı olsun canımAllah yardimcin olsun cnm darisi basima hamile kalayimda 9 ay boyunca bulantim olsun saglikla kucagina al insallah
Bende sabah oyle bi deniyeyim dedim ama artik dedigin gibi iki ihtimal var karsimda senin goguslerinde herhangi bi degisiklik oldumu hamileligini ilk ogrendiginde bnm bu aralar cok sizliyor sadece sisme veya agri yokÖnceki günlerde yapmadığım için ovulasyon testi bilmiyorum canım keşke yapsaymışım
Amin cnm insallahAllah razı olsun canım
Darısı sana nasip olsun ama bulantısız versiyonundan :)
Yok canım adet olacağım zamanki gibi bi hassasiyet vardıBende sabah oyle bi deniyeyim dedim ama artik dedigin gibi iki ihtimal var karsimda senin goguslerinde herhangi bi degisiklik oldumu hamileligini ilk ogrendiginde bnm bu aralar cok sizliyor sadece sisme veya agri yok
Bende bugunlerde sık idrara cikar oldum ama agzimda cok kuruluk oluyo cok su iciyorum ona bagliyorum yuzum ellerim cok kurumus az once biraz krem surdum cildimeYok canım adet olacağım zamanki gibi bi hassasiyet vardı
Ekstra değişik birşey yoktu
Sık idrara çıkma oldu ama
Tamam okuyunca sana yazarım unutmam merak etme allah gönlüne göre versin bide bişey soracam kaç haftalık hamilesin bak erkek bebeğe hamile olunca idrar rengi açık sarı olur kızda koyu sarı olurBir hafta zamanı var canım haftaya perşembeye kadar
Bende o dönem çok su içiyordum inşAllah hamilesindir canımBende bugunlerde sık idrara cikar oldum ama agzimda cok kuruluk oluyo cok su iciyorum ona bagliyorum yuzum ellerim cok kurumus az once biraz krem surdum cildime
Bilmiyom cnm suan testi yaptim ve feci sekilde susadim 3 satt tuttum kendimi su icmemek icinBende o dönem çok su içiyordum inşAllah hamilesindir canım
Heveslendirmek istemem ama belirtilerin benziyor
Tamam okuyunca sana yazarım unutmam merak etme allah gönlüne göre versin bide bişey soracam kaç haftalık hamilesin bak erkek bebeğe hamile olunca idrar rengi açık sarı olur kızda koyu sarı olur
Benim idrarim bugun cok koyu sari bole turuncu renginde hemen hemen tabi hamilemiyim degilmiyim daha o belli degilGeçen hafta 3 haftalık dedi, şimdi idrarım çok açık sarı, gebe olduğumu test yapmadan önce koyuydu
Bence sen bu akşamı mutlaka değerlendir canım
Olur cnm ama ya hamileysem iliski bende dusuk riskini artiriyorBence sen bu akşamı mutlaka değerlendir canım
O zaman akşam 9 gibi yine test yap biraz daha silikse yumurtan çatlamış demektir canımOlur cnm ama ya hamileysem iliski bende dusuk riskini artiriyor
insallah cnm umarim oyledir@ Cikoo cnm hayrlı olsun erkek bncede bnm oglumun bacak arasıda byleydı bıde nub dada bn erkegım dyo zaten darısı tum ısteyenlerın bssına hayrlısıyla
Eki Görüntüle 2227880 kizlar yorumlarinizi bekliyorum ins vardir ya bu arada testi ilk idrarla yaptim
canm guzel haberlerle gel insallah bol bol dua oku mujdeli haberlerini bekliyoruzKızlar bugün doktora gidecem 4.20de randevum varbana bol bol dua edin güzel haberle geleyim sizlere inşallah
bende 1 tane okurum canmKızlar 41 yasin okutuyorum hayırlı sağlıklı oğlum olsun istiyorum, okumak isteyen olur mu
canm hamile oldugun belli olmadan adami heveslendirme simdi tam kwsinlessin sonra dersinBu arada hani konusmuyoruz ya testi esime yolladim bana bune diyor neye benziyo dedim bana hamilelikmi diyo sizce ona hamileyim diyeyimmi bu seferde hamileyim desem aksam iliskiye girmez offff ben ne yapayimmm bilmiyoom artiiikkk@54Kbr54
canm ben senin testlerinin yumurtlamadan dolayi pik oldugunu dusunuyorum hamilelik olsa bukadar koyu olurmuydu ki 10. Gun acaba bence sen testlere devam et esin gelir gelmez deneme yap.
Tm canim bakarimO zaman akşam 9 gibi yine test yap biraz daha silikse yumurtan çatlamış demektir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?