Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Önceki günlerde yapmadığım için ovulasyon testi bilmiyorum canım keşke yapsaymışım
Bende sabah oyle bi deniyeyim dedim ama artik dedigin gibi iki ihtimal var karsimda senin goguslerinde herhangi bi degisiklik oldumu hamileligini ilk ogrendiginde bnm bu aralar cok sizliyor sadece sisme veya agri yok

Bende sabah oyle bi deniyeyim dedim ama artik dedigin gibi iki ihtimal var karsimda senin goguslerinde herhangi bi degisiklik oldumu hamileligini ilk ogrendiginde bnm bu aralar cok sizliyor sadece sisme veya agri yok
Yok canım adet olacağım zamanki gibi bi hassasiyet vardı
Ekstra değişik birşey yoktu
Sık idrara çıkma oldu ama

Tamam okuyunca sana yazarım unutmam merak etme allah gönlüne göre versin bide bişey soracam kaç haftalık hamilesin bak erkek bebeğe hamile olunca idrar rengi açık sarı olur kızda koyu sarı olur

Geçen hafta 3 haftalık dedi, şimdi idrarım çok açık sarı, gebe olduğumu test yapmadan önce koyuydu

@ Cikoo cnm hayrlı olsun erkek bncede bnm oglumun bacak arasıda byleydı bıde nub dada bn erkegım dyo zaten darısı tum ısteyenlerın bssına hayrlısıyla
insallah cnm umarim oyledir

Eki Görüntüle 2227880 kizlar yorumlarinizi bekliyorum ins vardir ya bu arada testi ilk idrarla yaptim

Kızlar bugün doktora gidecem 4.20de randevum var bana bol bol dua edin güzel haberle geleyim sizlere inşallah
canm guzel haberlerle gel insallah bol bol dua oku mujdeli haberlerini bekliyoruz

Kızlar 41 yasin okutuyorum hayırlı sağlıklı oğlum olsun istiyorum, okumak isteyen olur mu
bende 1 tane okurum canm

Bu arada hani konusmuyoruz ya testi esime yolladim bana bune diyor neye benziyo dedim bana hamilelikmi diyo sizce ona hamileyim diyeyimmi bu seferde hamileyim desem aksam iliskiye girmez offff ben ne yapayimmm bilmiyoom artiiikkk@54Kbr54
canm hamile oldugun belli olmadan adami heveslendirme simdi tam kwsinlessin sonra dersin

canm ben senin testlerinin yumurtlamadan dolayi pik oldugunu dusunuyorum hamilelik olsa bukadar koyu olurmuydu ki 10. Gun acaba bence sen testlere devam et esin gelir gelmez deneme yap.
Hamileysende zaten sorun olmaz adet gunun gelene kadar zaten deneme yapacaktin dusuk olsaydu insanlar adet gunu gelene kadar hamileligini bilmeden birliktelik yaşıyor

Bende bugun devlet hast gittim doktir ilk erkek sanki dedi ama tam görmem lazim dedi sonra goremeyince kiz da olabilir dedi oyle ciktim geldim.
Ilk birsey goruyorum erkek demem icin tsm gormem lazim dedi yanindaki bayan hemşire kiz sanki kiza benzettim deyince evet kizda olabilir goremedim pozisyon tam net degildi dedi ben yine oyle eli bos ciktim hastaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…