- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.761
Evet haklisin cnm ama 9da yine bakiyim ben testte siliklesme varsa eger degerlendiririm onunla dun tartistik biraz o yuzden beni hamile sansin istediminsallah cnm umarim oyledir
canm guzel haberlerle gel insallah bol bol dua oku mujdeli haberlerini bekliyoruz
bende 1 tane okurum canm
canm hamile oldugun belli olmadan adami heveslendirme simdi tam kwsinlessin sonra dersin
canm ben senin testlerinin yumurtlamadan dolayi pik oldugunu dusunuyorum hamilelik olsa bukadar koyu olurmuydu ki 10. Gun acaba bence sen testlere devam et esin gelir gelmez deneme yap.
Hamileysende zaten sorun olmaz adet gunun gelene kadar zaten deneme yapacaktin dusuk olsaydu insanlar adet gunu gelene kadar hamileligini bilmeden birliktelik yaşıyor
Hay allah sanada çok aksilik cikiyor cnm ya ama sen gonlunu ferah tut insallah erkektirBende bugun devlet hast gittim doktir ilk erkek sanki dedi ama tam görmem lazim dedi sonra goremeyince kiz da olabilir dedi oyle ciktim geldim.
Ilk birsey goruyorum erkek demem icin tsm gormem lazim dedi yanindaki bayan hemşire kiz sanki kiza benzettim deyince evet kizda olabilir goremedim pozisyon tam net degildi dedi ben yine oyle eli bos ciktim hastaneden
Evet haklisin cnm ama 9da yine bakiyim ben testte siliklesme varsa eger degerlendiririm onunla dun tartistik biraz o yuzden beni hamile sansin istedim
Hay allah sanada çok aksilik cikiyor cnm ya ama sen gonlunu ferah tut insallah erkektir
Canım seninki erkek bence hemşire doktorun aklını karıştırmıştır :)Bende bugun devlet hast gittim doktir ilk erkek sanki dedi ama tam görmem lazim dedi sonra goremeyince kiz da olabilir dedi oyle ciktim geldim.
Ilk birsey goruyorum erkek demem icin tsm gormem lazim dedi yanindaki bayan hemşire kiz sanki kiza benzettim deyince evet kizda olabilir goremedim pozisyon tam net degildi dedi ben yine oyle eli bos ciktim hastaneden
Canım seninki erkek bence hemşire doktorun aklını karıştırmıştır :)
Haklısın amaInan cok bozuldum hani birsey ogrensem tam kiz yada erkek rahatlayacam artik boyle ikilem insani cok yıpratıyor bir erkek deyip sonra kiz sanki demesi sinirlerimi bozmaktan baska bir işe yaramadi
Yok cnm zaten hamileyim demedim iki ihtimal var dedim ya yumurtlama yada hamilelik dedim bisey demedi aksam gelsin i eger yumurtlamaysa 3 gunluk perhiz var yani tutma ihtimaalide yuksek olur erken gebelik testini ilk idrarla yapmak istiyom simdi gun icinde yanlis sonuc verenler oluyor en iyisi gebelik testini yarin ssbaha yapicam cnm iliskiyide bu alsam yaparim artik allah hangisini hakkimizda hayirli olani eylemisse o olacakHamilesin sansa senin icin daha kotu olur ki tam belli olmadan oyle deyip sonra olmazsa daha kotu olmaz mi cnm
Ayrica hamileyim desen ya yumurtlamadan dolayi testin pik yapmışsa deneme sansini kaciriyorsun.
Ben senin yerinde olsam daha fazla umutlanmadan elimdeki erkek gebelik testini simdi dener ona gore aksam deneme yapar yada yapmazdım
Sen hic sikma canini erkektir bence ceymiceynin dedigi gibi hemsire onun aklini karistirmistirSorma canm ya inan bebek dogacak ben hala ogrenemedim ama haftam buyuk erkek olsa bayrak sallayip ben burdayim derdi doktor görürdü tam die düşünüyorum nedense
Haklısın ama
Sonu güzel olsun canım
Yok cnm zaten hamileyim demedim iki ihtimal var dedim ya yumurtlama yada hamilelik dedim bisey demedi aksam gelsin i eger yumurtlamaysa 3 gunluk perhiz var yani tutma ihtimaalide yuksek olur erken gebelik testini ilk idrarla yapmak istiyom simdi gun icinde yanlis sonuc verenler oluyor en iyisi gebelik testini yarin ssbaha yapicam cnm iliskiyide bu alsam yaparim artik allah hangisini hakkimizda hayirli olani eylemisse o olacak
amin kizlar insallah sonu guzel olur insallah.Sen hic sikma canini erkektir bence ceymiceynin dedigi gibi hemsire onun aklini karistirmistir
Amin cnm insallah allah razi olsun rabbim insallah sanada gonlundekini duymayi nasip eder gonlunden gecen nasibin olur insallahamin kizlar insallah sonu guzel olur insallah.
Bu arada Rabbim hamileliksede saglikli bir gebelik nasip etsin yumurtlamaysada bu ay hamile kalacagin gebelik nasip etsin insallah cnm
Canım bende ovilasyon testi yapmistim baya koyu cikmisti
Bende ayni srnin durum dayim canımInan cok bozuldum hani birsey ogrensem tam kiz yada erkek rahatlayacam artik boyle ikilem insani cok yıpratıyor bir erkek deyip sonra kiz sanki demesi sinirlerimi bozmaktan baska bir işe yaramadi
Hay allah kuzum bende öğrenemedim resim verdi miBende bugun devlet hast gittim doktir ilk erkek sanki dedi ama tam görmem lazim dedi sonra goremeyince kiz da olabilir dedi oyle ciktim geldim.
Insallah cnm insalah ovulasyon testiyle cogu kisi hamileliguni ogrenmis ins onlardan biride ben olurumCanım bende ovilasyon testi yapmistim baya koyu cikmisti
Gunum den de bi kac gun once yapmistim pozitifti
Bence sen hamilesin oyle hissedotorum
Ufff nolck bzım bu belırsızlıgımız bnde gun sayıyorm ya bıde kızlar bn oglumu ılk olmasına ragmen 3.5 aylıktı hıssettegm de bunu hc bı sekılde hssetmıyorm ıynamıyo yada herhangı bseyBende bugun devlet hast gittim doktir ilk erkek sanki dedi ama tam görmem lazim dedi sonra goremeyince kiz da olabilir dedi oyle ciktim geldim.
sen bacak arasini falan gordun mu canm ben nubdan falan anlamiyorum nub topigine attinmi bu arada doktor ultrason kagidiverdi ama sadece gobek var yuvarlak birsey anlasilmiyorBizimkinide göremedi haftasıyla uyumlu gayet sağlıklı gözüküyo dedi geldik kızlar resimlerini atayım bari siz yorumlayın bebeğimiEki Görüntüle 2227989 Eki Görüntüle 2227990
doktor tahminde mi yapmadı cnm ultrason görüntüsü varmi atsanaBende ayni srnin durum dayim canım
İlk gittigim hic bisey gormedi
Kendi dr um muallakta kaldi
Memlekette dr gidicem haftaya artik inşaallah ogreniriz hayirlisiyla
Ufff nolck bzım bu belırsızlıgımız bnde gun sayıyorm ya bıde kızlar bn oglumu ılk olmasına ragmen 3.5 aylıktı hıssettegm de bunu hc bı sekılde hssetmıyorm ıynamıyo yada herhangı bsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?