Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet haklisin cnm ama 9da yine bakiyim ben testte siliklesme varsa eger degerlendiririm onunla dun tartistik biraz o yuzden beni hamile sansin istedim

Hay allah sanada çok aksilik cikiyor cnm ya ama sen gonlunu ferah tut insallah erkektir

Hamilesin sansa senin icin daha kotu olur ki tam belli olmadan oyle deyip sonra olmazsa daha kotu olmaz mi cnm
Ayrica hamileyim desen ya yumurtlamadan dolayi testin pik yapmışsa deneme sansini kaciriyorsun.
Ben senin yerinde olsam daha fazla umutlanmadan elimdeki erkek gebelik testini simdi dener ona gore aksam deneme yapar yada yapmazdım
Evet haklisin cnm ama 9da yine bakiyim ben testte siliklesme varsa eger degerlendiririm onunla dun tartistik biraz o yuzden beni hamile sansin istedim

Canım seninki erkek bence hemşire doktorun aklını karıştırmıştır :)

Inan cok bozuldum hani birsey ogrensem tam kiz yada erkek rahatlayacam artik boyle ikilem insani cok yıpratıyor bir erkek deyip sonra kiz sanki demesi sinirlerimi bozmaktan baska bir işe yaramadi
Canım seninki erkek bence hemşire doktorun aklını karıştırmıştır :)

Yok cnm zaten hamileyim demedim iki ihtimal var dedim ya yumurtlama yada hamilelik dedim bisey demedi aksam gelsin i eger yumurtlamaysa 3 gunluk perhiz var yani tutma ihtimaalide yuksek olur erken gebelik testini ilk idrarla yapmak istiyom simdi gun icinde yanlis sonuc verenler oluyor en iyisi gebelik testini yarin ssbaha yapicam cnm iliskiyide bu alsam yaparim artik allah hangisini hakkimizda hayirli olani eylemisse o olacak

Haklısın ama
Sonu güzel olsun canım

Sen hic sikma canini erkektir bence ceymiceynin dedigi gibi hemsire onun aklini karistirmistir
amin kizlar insallah sonu guzel olur insallah.

Bu arada Rabbim hamileliksede saglikli bir gebelik nasip etsin yumurtlamaysada bu ay hamile kalacagin gebelik nasip etsin insallah cnm

amin kizlar insallah sonu guzel olur insallah.

Bu arada Rabbim hamileliksede saglikli bir gebelik nasip etsin yumurtlamaysada bu ay hamile kalacagin gebelik nasip etsin insallah cnm
Amin cnm insallah allah razi olsun rabbim insallah sanada gonlundekini duymayi nasip eder gonlunden gecen nasibin olur insallah

Inan cok bozuldum hani birsey ogrensem tam kiz yada erkek rahatlayacam artik boyle ikilem insani cok yıpratıyor bir erkek deyip sonra kiz sanki demesi sinirlerimi bozmaktan baska bir işe yaramadi
Bende ayni srnin durum dayim canım
İlk gittigim hic bisey gormedi
Kendi dr um muallakta kaldi
Memlekette dr gidicem haftaya artik inşaallah ogreniriz hayirlisiyla

Hay allah kuzum bende öğrenemedim resim verdi mi

Ufff nolck bzım bu belırsızlıgımız bnde gun sayıyorm ya bıde kızlar bn oglumu ılk olmasına ragmen 3.5 aylıktı hıssettegm de bunu hc bı sekılde hssetmıyorm ıynamıyo yada herhangı bsey

Bizimkinide göremedi haftasıyla uyumlu gayet sağlıklı gözüküyo dedi geldik kızlar resimlerini atayım bari siz yorumlayın bebeğimiEki Görüntüle 2227989 Eki Görüntüle 2227990
sen bacak arasini falan gordun mu canm ben nubdan falan anlamiyorum nub topigine attinmi bu arada doktor ultrason kagidiverdi ama sadece gobek var yuvarlak birsey anlasilmiyor

Bende ayni srnin durum dayim canım
İlk gittigim hic bisey gormedi
Kendi dr um muallakta kaldi
Memlekette dr gidicem haftaya artik inşaallah ogreniriz hayirlisiyla
doktor tahminde mi yapmadı cnm ultrason görüntüsü varmi atsana

Canm bazen gec hissetme oluyo ablamda kizini gec hissetti 2. Die illa erken hissedilecek die birsey yok.
Ben bu hamileligi 10. Haftalarda seyirme seklinde hissettim hatt kimse inanmadi sonra 12. Haftalarda 10 gun kadar yine hissetmedim sonra 13. Haftalardan itibaren cok iyi hissediyorum bence bebekle alakali bazi bebekler cok aktif bazilari cok az hareket ediyo korkma bir haftaya kalmaz hissedersin kizkardesim oglunu 20. Haftasinda hissetmisti
Ufff nolck bzım bu belırsızlıgımız bnde gun sayıyorm ya bıde kızlar bn oglumu ılk olmasına ragmen 3.5 aylıktı hıssettegm de bunu hc bı sekılde hssetmıyorm ıynamıyo yada herhangı bsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…