- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.781
Oraya bakmadı ki dikkat etmeye çalıştım çıkıntı vardı ama şeymi anlamadım ense kalınlığına kalbine baktı daha çok .atmadım oraya da atacam şimdi canımsen bacak arasini falan gordun mu canm ben nubdan falan anlamiyorum nub topigine attinmi bu arada doktor ultrason kagidiverdi ama sadece gobek var yuvarlak birsey anlasilmiyor
doktor tahminde mi yapmadı cnm ultrason görüntüsü varmi atsana
Bılmyorum hamı ılk bebekler gec hıssedlır dyolar ya oglumu bnde erkn hssetmıstım hatta dorduncu ayda artk pıt pıt vruyodu bnda hc bsey yok ne hareket ne bı seyırme blmyorum artık bnde ay basında devlete bı hdım dyorm syler ınsallh ıste bı erkek bı kıza bnzıyo demelerı ınsanı sasrtyo kızmı erkekmı bn oglmu 13 haftalıktı dırek erkek bu dedı doktr braz bebegın drusu brazda doktorun tecrubesı onemlı grcektenCanm bazen gec hissetme oluyo ablamda kizini gec hissetti 2. Die illa erken hissedilecek die birsey yok.
Ben bu hamileligi 10. Haftalarda seyirme seklinde hissettim hatt kimse inanmadi sonra 12. Haftalarda 10 gun kadar yine hissetmedim sonra 13. Haftalardan itibaren cok iyi hissediyorum bence bebekle alakali bazi bebekler cok aktif bazilari cok az hareket ediyo korkma bir haftaya kalmaz hissedersin kizkardesim oglunu 20. Haftasinda hissetmisti
Bılmyorum hamı ılk bebekler gec hıssedlır dyolar ya oglumu bnde erkn hssetmıstım hatta dorduncu ayda artk pıt pıt vruyodu bnda hc bsey yok ne hareket ne bı seyırme blmyorum artık bnde ay basında devlete bı hdım dyorm syler ınsallh ıste bı erkek bı kıza bnzıyo demelerı ınsanı sasrtyo kızmı erkekmı bn oglmu 13 haftalıktı dırek erkek bu dedı doktr braz bebegın drusu brazda doktorun tecrubesı onemlı grcekten
Evet ama bnm oglumun bacak arası cok net acıktı bn erkegım dyodu resmen senınkını belkı net goremdgnden syleyemıyodur bndada mesela bcaklarını kapatmıs dedı ama ckıntı yok dedı kız gbı dedı snra cıkıntı gormesıne ragmen erkek dıyemem dedı yanı dger doktrum ck bılgılıydı abımın kızını aglunu hp 14 haftada net syledı bu o kdar blgılı dgıl sanırımIste benimde haftam az degil erkek olsa direk yanilmazdi diyorum sana bakdana 13de direk demisler erkek die
Brde senın baya olms ya 17 hfta artık bsey sylenmesı lazım bnce hanı kız yada erkek ama dedıgım gbı demekkı pozısyonu uygn degl bnde srf bu yuzden 16 dan once gtmek ıstemıyorm bbklm ama nub da bn erkege ck bnzettım senınkını
Sıkma canını inşallah bu ay hamile kalırsın senin 3 kızın vardı değilmi herşeyde var bir hayır bol bol dua et rabim ol diyecekki olsun benim çocuklarım hepsi tek ilişkide oldu bu defa 7 aydır uğraşıyorum erkek olsun diye ama hamile bile kalamıyorumEvet canım oldum ben.sen iyi dayanıyorsun elinde test varken yapmadan
Ama negatif cikacagini bile bile yapmak istemiyorum sonu husran olmasin istiyorum cnm bakalim saat 9da aktif olun hepiniz ben ovu testini tekrar yapip aticam herhangi hafif bi ailinme soz konusuysa veya koyuluk devam ederse beni uyarin nette okudum gebelik oldugunda t cizgisi koyu cikiyomus ama bnmki olsa bile daha cok yeni yani anlamadim gitti tabi ovu testinde boylr koyulugu gorup adet olanda var ben yarin sabah bi gebelik testi yapiyim da icim rahatlasin artik sonuc her ne olursa olsun uzulmuycem soz verdim kendimeEvet canım oldum ben.sen iyi dayanıyorsun elinde test varken yapmadan
Sıkma canını inşallah bu ay hamile kalırsın senin 3 kızın vardı değilmi herşeyde var bir hayır bol bol dua et rabim ol diyecekki olsun benim çocuklarım hepsi tek ilişkide oldu bu defa 7 aydır uğraşıyorum erkek olsun diye ama hamile bile kalamıyorum
Ama negatif cikacagini bile bile yapmak istemiyorum sonu husran olmasin istiyorum cnm bakalim saat 9da aktif olun hepiniz ben ovu testini tekrar yapip aticam herhangi hafif bi ailinme soz konusuysa veya koyuluk devam ederse beni uyarin nette okudum gebelik oldugunda t cizgisi koyu cikiyomus ama bnmki olsa bile daha cok yeni yani anlamadim gitti tabi ovu testinde boylr koyulugu gorup adet olanda var ben yarin sabah bi gebelik testi yapiyim da icim rahatlasin artik sonuc her ne olursa olsun uzulmuycem soz verdim kendime
Allah razi olsun cnm amin hepimizin insallahOnda da vardır bir hayır canım. Biz bebek düşünmüyoruz canım o ay böyle bir gaz geldi bana eşimide gazladım denedik. Şuan öyle bir düşünce yok. İnşallah sen en kısa zamanda oğluna hamile kalırsın canım
Allah gönlüne göre versin canım insan heyecan yapıyor ben bile 3 tane test yaptım olmayacağını bile bile. Rabbim inşallah yüzünü güldürsün tez vakitte kucağın dolsun inşallah
Aynen bnm oglumdakı doktorda bska hstaneye gttı ıranın fıyatlarıda cok ucuk bklm beklıcez dedgn gbı ne kadar zor olsadaHaftaya sali tekrar gidecegim insallah bu sefer soylerler kizimdaki doktor cok iyiydi cihaz iyiydi ve 12+3 de direk kiz demisti bunda bu haftada hala ogrenemedim ama o hast de gidemedim oraya gitseydim belki derdi ama muaneler ucmus mecbur bekleyeceğiz
Pık yapmıs testınEki Görüntüle 2228080 yuklendi sonunda ben bunlari yukleye kadar binbir takla atiyorum ya
Bu dgrumu bnu bnde dydum oglmda hatrlmıyorm ama bnda cok koyu bklm ogrenınce cnsytı bn test etmıs olcmTamam okuyunca sana yazarım unutmam merak etme allah gönlüne göre versin bide bişey soracam kaç haftalık hamilesin bak erkek bebeğe hamile olunca idrar rengi açık sarı olur kızda koyu sarı olur
Ama hesaplara gore bnm testim14 ocakta pik oldu bugun 10. Gunumdu ben ovu testini gebelige bakmak icin yapmistim ve sabahtan beridir yapiyorum bu aksamki belki silinir dedim ama oda koyu cikti yinePık yapmıs testın
Eki Görüntüle 2228080 yuklendi sonunda ben bunlari yukleye kadar binbir takla atiyorum ya
Insallah 2. Şıktır cnm yarin erken gebelik testinden yapicam bakalim cikmazsa yumurtlamadir zaten belli olur ama bnm degisik agrilarim var gecen ay 34. Gun adet oldum ondan onceki ay da 30. Gunlerde oluyodum gecen ay stresten 4. Gun gecikti eminimCanm insallah bu hamilelik çizgisidir ama. Sen ilk defa ovu testi kullanıyorsun oyuzden belki senin piklerin 2 gun sürüyorsa olabilir ve senim 14 ocaktaki testin pik değildi sabah gebelik testi negatif çıkarsa büyük ihtimal yumurtlama dönemin gec yumurtluyorsun
Yok silik çizgide çıkarsa demek hamilesin ki insallah 2. Şık olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?