Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canm bende yumurtlama doneminde boyle olurdu hatta kasiklarim patlayacak gibi agrirdi kesiden kisiye degisiyor çünkü benim yum donemi kasik agrim cok siddetli olduğu icon denemede agrili olurdu
Cikoo bizim iliski oldu ama o siradada icim disima cikacak kadar agri oluyodu yumurtlama agrisimi yoksa gebe kalindigindada boyle bi agri oluyomu

Canm bende yumurtlama doneminde boyle olurdu hatta kasiklarim patlayacak gibi agrirdi kesiden kisiye degisiyor çünkü benim yum donemi kasik agrim cok siddetli olduğu icon denemede agrili olurdu
Hmmm anladim cnm haklisin kisiden kisiye degisiyo herkesin bunyesi bir degil

Cikoo bizim iliski oldu ama o siradada icim disima cikacak kadar agri oluyodu yumurtlama agrisimi yoksa gebe kalindigindada boyle bi agri oluyomu
Cikoo nun son iki mesajına katılıyorum eğer hamilelik varsa ayın 14.yumurtlamadan yarın teste silikte olsa çıkar gene 34 günde olucak olduğunu baz alırsak 20si gibi yumurtlama oluyor 2 gün pik kalıyor kasıklarımda baya acı hissediyordum ilişki sırasında ben bunları yaşadım tatlım kendimden örnek veriyorum sen hayırlısıyla yap bakalım sabah testini durum neyi gösterecek

Canm senin ultrason gpruntune bilgili bir arkadaşa attim erkege benzetti insallah. Erkek olur hayirlisiyla

Tamam cnm cok sagol erken gebelik testinimi yapiyim yoksa normal gebelikmi kararsiz kaldim

Erken gebelik yap canm normal bazen gec çıkartıyor sen erken gebelik testini ilk idrarla yap eger cizgi çıkmazsa ikinci idrarla ovulasyon testini yap bakalim pik durumu drvam.mi yok silikmi cikacak
Tamam cnm cok sagol erken gebelik testinimi yapiyim yoksa normal gebelikmi kararsiz kaldim

Erken gebelik yap canm normal bazen gec çıkartıyor sen erken gebelik testini ilk idrarla yap eger cizgi çıkmazsa ikinci idrarla ovulasyon testini yap bakalim pik durumu drvam.mi yok silikmi cikacak
Olur cnm ya insallah dua edinde hamilelik vardir ve teste cikar insallah ne olur dua edin hayirlisiyla size cift cizgili bi test atiyim buraya sabah

Canm inan bunu belki senin kadar çok istiyorum ama seni gaza getirmemek umutlandirmamak icinde cok olumlu yazmıyorum çünkü emin olki olumlu yazıp sabah büyük yıkım yasamanı istemem ama her iki ihtimali göze alıp sabah 2. Çizgiyi görünce daha mutlu olacaksın Rabbim insallah sabah hamilelik müjdesini vermeni nasip etsin tatlım
Olur cnm ya insallah dua edinde hamilelik vardir ve teste cikar insallah ne olur dua edin hayirlisiyla size cift cizgili bi test atiyim buraya sabah

Amin cnm insallah.Biliyorum cnm bilmezmiyim benim icinde ne kadar cok istediginizi ama insaalh olaacak yarin cikmazsada sorun degil elbet birgun olucak ben buna inaniyorum .... sevgilerimle

Canım bebeğin kız gibi görünüyor. RABBİM gönlündekini nasip etsin
Hayırlısı artık canım bende anlamadım bu sefer ama kafa yapısı kızıma göre yuvarlak bi ondan erkek gibi ama nubu belli değil bi çıkıntı var ama nubmu değişik bişey anlamadım da hayırlısı olsun sağlıklı olsunda

Canım kızında bu haftalardaki ultrasonda başı sağdamıydı ve duruşu böylemiydi. Nasip kısmet RABBİM alnımıza ne yazmışsa hakkımızda hayırlısı odur demekki.

Canım kızında bu haftalardaki ultrasonda başı sağdamıydı ve duruşu böylemiydi. Nasip kısmet RABBİM alnımıza ne yazmışsa hakkımızda hayırlısı odur demekki.
Başı sağdaydı kızımın ama duruşunu hatırlamıyorum 3arkadaşımın erkek bebeklerinin kafasıda böyle sağda o olaya pek inanmıyorum

Eşim video çekmiş ama uzaktan yakınlaştırınca netliği gidiyor ekran görüntüsü aldım ilk ikisinde çıkıntıyı çizdim 3.de doktor da işaretlemiş o kısmı ince çizgi dikkat ederseniz ama doktorum net konuşmayı seviyo bi dahaki geldiğinde daha net söylerim dedi tahmini söylemedi bile videoyu izleyince farkettim anlamış ama net olsun diye bi dahaki ne bırakmış

hamis degilim kizlar olan guzelim erken gebelik testime oldu keske simdi yapmasaymisim ama yinede negatif cikacagini bile bile yaptimneyse zaten bu aya fazla baglanmiyorum butun umutlarim bi sonraki aya bagli adet olursam once rahim filmi sonrada asilama yaptiracam insalah o tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…