- 10 Ekim 2018
- 517
- 643
- 18
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.801
Cikoo bizim iliski oldu ama o siradada icim disima cikacak kadar agri oluyodu yumurtlama agrisimi yoksa gebe kalindigindada boyle bi agri oluyomu
Hmmm anladim cnm haklisin kisiden kisiye degisiyo herkesin bunyesi bir degilCanm bende yumurtlama doneminde boyle olurdu hatta kasiklarim patlayacak gibi agrirdi kesiden kisiye degisiyor çünkü benim yum donemi kasik agrim cok siddetli olduğu icon denemede agrili olurdu
Cikoo bizim iliski oldu ama o siradada icim disima cikacak kadar agri oluyodu yumurtlama agrisimi yoksa gebe kalindigindada boyle bi agri oluyomu
Cikoo nun son iki mesajına katılıyorum eğer hamilelik varsa ayın 14.yumurtlamadan yarın teste silikte olsa çıkar gene 34 günde olucak olduğunu baz alırsak 20si gibi yumurtlama oluyor 2 gün pik kalıyor kasıklarımda baya acı hissediyordum ilişki sırasında ben bunları yaşadım tatlım kendimden örnek veriyorum sen hayırlısıyla yap bakalım sabah testini durum neyi gösterecek
Tamam cnm cok sagol erken gebelik testinimi yapiyim yoksa normal gebelikmi kararsiz kaldimCikoo nun son iki mesajına katılıyorum eğer hamilelik varsa ayın 14.yumurtlamadan yarın teste silikte olsa çıkar gene 34 günde olucak olduğunu baz alırsak 20si gibi yumurtlama oluyor 2 gün pik kalıyor kasıklarımda baya acı hissediyordum ilişki sırasında ben bunları yaşadım tatlım kendimden örnek veriyorum sen hayırlısıyla yap bakalım sabah testini durum neyi gösterecek
Tamam cnm cok sagol erken gebelik testinimi yapiyim yoksa normal gebelikmi kararsiz kaldim
Olur cnm ya insallah dua edinde hamilelik vardir ve teste cikar insallah ne olur dua edin hayirlisiyla size cift cizgili bi test atiyim buraya sabahErken gebelik yap canm normal bazen gec çıkartıyor sen erken gebelik testini ilk idrarla yap eger cizgi çıkmazsa ikinci idrarla ovulasyon testini yap bakalim pik durumu drvam.mi yok silikmi cikacak
Olur cnm ya insallah dua edinde hamilelik vardir ve teste cikar insallah ne olur dua edin hayirlisiyla size cift cizgili bi test atiyim buraya sabah
Amin cnm insallah.Biliyorum cnm bilmezmiyim benim icinde ne kadar cok istediginizi ama insaalh olaacak yarin cikmazsada sorun degil elbet birgun olucak ben buna inaniyorum .... sevgilerimleCanm inan bunu belki senin kadar çok istiyorum ama seni gaza getirmemek umutlandirmamak icinde cok olumlu yazmıyorum çünkü emin olki olumlu yazıp sabah büyük yıkım yasamanı istemem ama her iki ihtimali göze alıp sabah 2. Çizgiyi görünce daha mutlu olacaksın Rabbim insallah sabah hamilelik müjdesini vermeni nasip etsin tatlım
Canım bebeğin kız gibi görünüyor. RABBİM gönlündekini nasip etsinBizimkinide göremedi haftasıyla uyumlu gayet sağlıklı gözüküyo dedi geldik kızlar resimlerini atayım bari siz yorumlayın bebeğimiEki Görüntüle 2227989 Eki Görüntüle 2227990
İnşallah hayırlısıyla erkekdir ikimizinkideCanm senin ultrason gpruntune bilgili bir i attim erkege benzetti insallah. Erkek olur hayirlisiyla
Hayırlısı artık canım bende anlamadım bu sefer ama kafa yapısı kızıma göre yuvarlak bi ondan erkek gibi ama nubu belli değil bi çıkıntı var ama nubmu değişik bişey anlamadım da hayırlısı olsun sağlıklı olsundaCanım bebeğin kız gibi görünüyor. RABBİM gönlündekini nasip etsin
Canım kızında bu haftalardaki ultrasonda başı sağdamıydı ve duruşu böylemiydi. Nasip kısmet RABBİM alnımıza ne yazmışsa hakkımızda hayırlısı odur demekki.Hayırlısı artık canım bende anlamadım bu sefer ama kafa yapısı kızıma göre yuvarlak bi ondan erkek gibi ama nubu belli değil bi çıkıntı var ama nubmu değişik bişey anlamadım da hayırlısı olsun sağlıklı olsunda
Başı sağdaydı kızımın ama duruşunu hatırlamıyorum 3arkadaşımın erkek bebeklerinin kafasıda böyle sağda o olaya pek inanmıyorumCanım kızında bu haftalardaki ultrasonda başı sağdamıydı ve duruşu böylemiydi. Nasip kısmet RABBİM alnımıza ne yazmışsa hakkımızda hayırlısı odur demekki.
Eki Görüntüle 2228195 hamis degilim kizlar olan guzelim erken gebelik testime oldu keske simdi yapmasaymisim ama yinede negatif cikacagini bile bile yaptim
Yok kizbence ben hamile degilim hcgyle alakasi yokO zaman demek ki bu ay çift yumurtaladın ya da hcg idrarda gözükecek kadar salgılanmadı demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?