- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.821
Hayırlısıyla o güzel haberi bekliyoruzZaten bu negatifi gordum butun belirtilerim ksyboldu demekki psikolijik oluyor o belirtiler bende
Yok cnm maalesef bu ayda olmadi olmayacak bak goreceksinizHayırlısıyla o güzel haberi bekliyoruz
Sen ovülasyona devam et olacak allahın izniyle canımCikoo 5 54Kbr54 @Ceymiceyn Z Zemzem Safa Aytanesii nurecrin arlo
Yok cnm maalesef bu ayda olmadi olmayacak bak goreceksiniz
Ya üzülme olur. Bide bu soğan kuru çok iyi sonra incir havuç bunlarida bir yap ay bence olur öyle düşünme. Gerçekten ben hamilesin diye tahmin ettim çünkü bende ovalosyon testi ile öğrenmiştim. Üzgünüm ama hep mücadele et lütfenCikoo 5 54Kbr54 @Ceymiceyn Z Zemzem Safa Aytanesii nurecrin arlo
1 saat sonra yine yapacam cnmSen ovülasyona devam et olacak allahın izniyle canım
Canim ben cok mucadele ettim ediyorumda ama inanin cok yoruldum cok yiprandim sogan kuru incir kuru denemddigim bisey kalmadi ama hepsi bos yeterki allah ol desin nasipte varsa oluyor bizim bu cabalarimiz sadece birer vesile olacak allah nasip ettikten sonra birazdan yine ovu testi yapcam ama yine koyu cikacagina inaniyorum bakalim birazdan yaparimYa üzülme olur. Bide bu soğan kuru çok iyi sonra incir havuç bunlarida bir yap ay bence olur öyle düşünme. Gerçekten ben hamilesin diye tahmin ettim çünkü bende ovalosyon testi ile öğrenmiştim. Üzgünüm ama hep mücadele et lütfen
Canım bazıları iki yıl bu kürleri yapıyor biz bir iki yaponca pes ediyoruz yeyerki rabbim ol desinCanim ben cok mucadele ettim ediyorumda ama inanin cok yoruldum cok yiprandim sogan kuru incir kuru denemddigim bisey kalmadi ama hepsi bos yeterki allah ol desin nasipte varsa oluyor bizim bu cabalarimiz sadece birer vesile olacak allah nasip ettikten sonra birazdan yine ovu testi yapcam ama yine koyu cikacagina inaniyorum bakalim birazdan yaparim
Aynen cnm yapacak bisey yok artik ben pes etmedim ama yoruldum artik iki yil ugrasmak 3 dusuk yapmakta kolay degil eminim anliyosunuz beniCanım bazıları iki yıl bu kürleri yapıyor biz bir iki yaponca pes ediyoruz yeyerki rabbim ol desin
Oyle dusunme bnmde testım aynı byleydı ve o gnu dgerkendrdım ve hamıleym suanda bnce sen bu bıkac gunu dgerlendr bnmde aynı dedgn gbı ınanlmaz kasık agrım olmstı pık oldgu gun morelını bozmaCikoo 5 54Kbr54 @Ceymiceyn Z Zemzem Safa Aytanesii nurecrin arlo
Bende dun aksami degerlendirdim bugun testim siliklesmis dun gun boyu koyuluk vardi bugun kasik agrim yok dun baya vardiOyle dusunme bnmde testım aynı byleydı ve o gnu dgerkendrdım ve hamıleym suanda bnce sen bu bıkac gunu dgerlendr bnmde aynı dedgn gbı ınanlmaz kasık agrım olmstı pık oldgu gun morelını bozma
Eki Görüntüle 2228195 hamis degilim kizlar olan guzelim erken gebelik testime oldu keske simdi yapmasaymisim ama yinede negatif cikacagini bile bile yaptimneyse zaten bu aya fazla baglanmiyorum butun umutlarim bi sonraki aya bagli adet olursam once rahim filmi sonrada asilama yaptiracam insalah o tutar
Cikoo 5 54Kbr54 @Ceymiceyn Z Zemzem Safa Aytanesii nurecrin arlo
Yani demek oluyoki bu bnm yumurtam dun yada ondan onceki gunmu cat oldu cnm yanin nasipse gec kalmamisimdir cnm nasipte yoksada olmaz zaten ben testleri birakali 1 hafta olmustu dun tesaduf uzeri yaptim ve koyuluk cikti hatta gun icinde gittikce koyulasiyodu t cizgisi aksam 9 daki bile kopkoyuydu az once saat 1de yaptim dunkune gore hafif silinme olmus buda cat olmus anlamina geliyir herhaldeCanm olmaması gayet normaldi çünkü sen 14 ocakta yumurtlamamıştın ki o zamanda sana demistim hatta testlerine devam etmen konusunda israr da etmiştim ama sen hemen pes ettin.
Senin testin pik olmadan az bir sabahki koyulukta ve gun içindeki dalgalanmalara catladi dediniz çatlayan yum oyle olmaz dünki testlerinin yumdan dolayi pik oldugunu biliyordum ama sen kendini fazla kaptırınca daha fazla üzülme die test yapmanı istedim.
Bu arada erken gebeliği yaptigin icin üzülme diğer testi yapsan bu sefer hala bir umudun olacakti belki erken die cikmadi vs gibisinden.
Ayrıca dün şans eseri test yapmasan akşamı degerlendiremeyecktin ve bu ay da bosuna yum catladi ama hamile degilim die üzülecektin. (Halbuki 14 ocakta yum bile yoktu daha ortada).
Pik dedigin dünkü test gibi olur gun icinde kaç kere yaptigin halde dalgalanma olmadi ki ben senin naznaz arkadaşımızın dediği gibi çift yumurtladigini düşünmüyorum.
Senin adetlerin zaten gecikme oluyor erken yumurtlama olması cok nadir bir durumdur.
Keske testlerini ihmal edip bırakmasaydın umarim dünki durumda gec kalmamışsındır. Belki diğer gun catladi bazen vücutla alakali çatlarda testte koyuluk devam ediyor. Ve yeni gordum testtin siliklesmiş yum donemindeydin iliaki esnasinda agrida ondandi insallah gec kalmamissindr da bu ay guzel bir hamilelik haberi duyariz senden.
Evet canım ama sen sıvı alımı olmadan 3-4 saat sonra tekrar yap bakalım ama çatlamış sanırım dün ilişkiden önce yada sonra test yapmışmıydın.Eki Görüntüle 2228234 testim dun pikti bugun silinmis catlama olmus sanirim
O zamn dun catlams bnce bugunude egerlendr cnmBende dun aksami degerlendirdim bugun testim siliklesmis dun gun boyu koyuluk vardi bugun kasik agrim yok dun baya vardi
Iliskiden 2 saat once yaptim saat 9da kopkuyo t cizgisi cikti sonra 11 de iliski oldu sonrasi yapmadim testi bu attigim saat 1 de yaptigim olmadi saat 6da yine yapacam bitane duruma gore bakalimEvet canım ama sen sıvı alımı olmadan 3-4 saat sonra tekrar yap bakalım ama çatlamış sanırım dün ilişkiden önce yada sonra test yapmışmıydın.Cikoo mun dediğine aynen katılıyorum
Norml oglumdada 5 haftalık gttım kese var bebek yok dedı bundada 5 haftalıktı gttım kese var ama bebek grunmuyo demstıKızlar doktordan geldim, geçen hafta 3 haftalık demişti bugün karından 5 haftalık dedi. Kese büyümüş daha bebek görünmedi nornal mi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?