Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim ben cok mucadele ettim ediyorumda ama inanin cok yoruldum cok yiprandim sogan kuru incir kuru denemddigim bisey kalmadi ama hepsi bos yeterki allah ol desin nasipte varsa oluyor bizim bu cabalarimiz sadece birer vesile olacak allah nasip ettikten sonra birazdan yine ovu testi yapcam ama yine koyu cikacagina inaniyorum bakalim birazdan yaparim

Canım bazıları iki yıl bu kürleri yapıyor biz bir iki yaponca pes ediyoruz yeyerki rabbim ol desin

Kızlar doktordan geldim, geçen hafta 3 haftalık demişti bugün karından 5 haftalık dedi. Kese büyümüş daha bebek görünmedi nornal mi kızlar

Oyle dusunme bnmde testım aynı byleydı ve o gnu dgerkendrdım ve hamıleym suanda bnce sen bu bıkac gunu dgerlendr bnmde aynı dedgn gbı ınanlmaz kasık agrım olmstı pık oldgu gun morelını bozma
Bende dun aksami degerlendirdim bugun testim siliklesmis dun gun boyu koyuluk vardi bugun kasik agrim yok dun baya vardi

Canm olmaması gayet normaldi çünkü sen 14 ocakta yumurtlamamıştın ki o zamanda sana demistim hatta testlerine devam etmen konusunda israr da etmiştim ama sen hemen pes ettin.
Senin testin pik olmadan az bir sabahki koyulukta ve gun içindeki dalgalanmalara catladi dediniz çatlayan yum oyle olmaz dünki testlerinin yumdan dolayi pik oldugunu biliyordum ama sen kendini fazla kaptırınca daha fazla üzülme die test yapmanı istedim.
Bu arada erken gebeliği yaptigin icin üzülme diğer testi yapsan bu sefer hala bir umudun olacakti belki erken die cikmadi vs gibisinden.
Ayrıca dün şans eseri test yapmasan akşamı degerlendiremeyecktin ve bu ay da bosuna yum catladi ama hamile degilim die üzülecektin. (Halbuki 14 ocakta yum bile yoktu daha ortada).
Pik dedigin dünkü test gibi olur gun icinde kaç kere yaptigin halde dalgalanma olmadi ki ben senin naznaz arkadaşımızın dediği gibi çift yumurtladigini düşünmüyorum.
Senin adetlerin zaten gecikme oluyor erken yumurtlama olması cok nadir bir durumdur.
Keske testlerini ihmal edip bırakmasaydın umarim dünki durumda gec kalmamışsındır. Belki diğer gun catladi bazen vücutla alakali çatlarda testte koyuluk devam ediyor. Ve yeni gordum testtin siliklesmiş yum donemindeydin iliaki esnasinda agrida ondandi insallah gec kalmamissindr da bu ay guzel bir hamilelik haberi duyariz senden.

Cikoo 5 54Kbr54 @Ceymiceyn Z Zemzem Safa Aytanesii nurecrin arlo

Yok cnm maalesef bu ayda olmadi olmayacak bak goreceksiniz

Yani demek oluyoki bu bnm yumurtam dun yada ondan onceki gunmu cat oldu cnm yanin nasipse gec kalmamisimdir cnm nasipte yoksada olmaz zaten ben testleri birakali 1 hafta olmustu dun tesaduf uzeri yaptim ve koyuluk cikti hatta gun icinde gittikce koyulasiyodu t cizgisi aksam 9 daki bile kopkoyuydu az once saat 1de yaptim dunkune gore hafif silinme olmus buda cat olmus anlamina geliyir herhalde

arkadaşlar merhabalar , adetim her ayın 24 veya 25inde başlıyor ama ınun öncesinde kahverengimsi akıntılarla kendini belli ediyordu. en son adetimi 31 aralıkta oldum ve doğum kontrol hapının düzensiz kullandım. biraz mide bulantısı var psikolojik mi bilmiyorum daha önce 2 kez test yaptırdım yaz aylarında birşey çıkmayınca insan bi kötü oluyor sizce daha beklemeli miyim ? erken mi kan testi için

Iliskiden 2 saat once yaptim saat 9da kopkuyo t cizgisi cikti sonra 11 de iliski oldu sonrasi yapmadim testi bu attigim saat 1 de yaptigim olmadi saat 6da yine yapacam bitane duruma gore bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…