- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.841
Dünki yaptıklarını sırasıyla koyup resmini atsana canımIliskiden 2 saat once yaptim saat 9da kopkuyo t cizgisi cikti sonra 11 de iliski oldu sonrasi yapmadim testi bu attigim saat 1 de yaptigim olmadi saat 6da yine yapacam bitane duruma gore bakalim
kızlar hemen sonuç alıyor musunuz ya ben tecrübesizim .Dünki yaptıklarını sırasıyla koyup resmini atsana canım
Tm atiyorum cnmDünki yaptıklarını sırasıyla koyup resmini atsana canım
Olur cnmO zamn dun catlams bnce bugunude egerlendr cnm
Kaç günde bir adet oluyorsun canımkızlar hemen sonuç alıyor musunuz ya ben tecrübesizim .
adetim her ayın 24 veya 25inde başlıyor ama ınun öncesinde kahverengimsi akıntılarla kendini belli ediyordu. en son adetimi 31 aralıkta oldum ve doğum kontrol hapının düzensiz kullandım. biraz mide bulantısı var psikolojik mi bilmiyorumdaha önce 2 kez test yaptırdım yaz aylarında birşey çıkmayınca insan bi kötü oluyor sizce daha beklemeli miyim ? erken mi kan testi için
Canım 3 . akşam dokuz daki en alttaki bu sabah yaptığın demi
28Kaç günde bir adet oluyorsun canım
Evet aynen oyle cnmCanım 3 . akşam dokuz daki en alttaki bu sabah yaptığın demi
O zaman pazartesi yı bekle canım kan için en garanti sonucu o gün alırsın
Dün ki ilişki tam zamanında olmuş sen bir ovülasyon testi daha yap bugün sonra yine ilişkide bulun duanı unutma ilişkiden önce ihlas oku allahım hayırlı evlat nasip et de ilişkiye gir gece 12de çatlamış olsa bu gece 12ye kadar vaktin var demek o yüzden gene dene mutlakaEvet aynen oyle cnm
Tm cnmDün ki ilişki tam zamanında olmuş sen bir ovülasyon testi daha yap bugün sonra yine ilişkide bulun duanı unutma ilişkiden önce ihlas oku allahım hayırlı evlat nasip et de ilişkiye gir gece 12de çatlamış olsa bu gece 12ye kadar vaktin var demek o yüzden gene dene mutlaka
Öyle ümitsiz olursan tabi olmazCikoo 5 54Kbr54 @Ceymiceyn @Zemzem Safa @Aytenazmi @nurecrin @arlo
Yok cnm maalesef bu ayda olmadi olmayacak bak goreceksiniz
Öyle ümitsiz olursan tabi olmaz
Canm korkma benim ki 6. Haftada vajinada bile göremedi gerçi stajyer doktordu ama yinede bende korkmuştum sonra 7+1 de tekrar vajinada kalp atışıyla barabar gördük cnmKızlar doktordan geldim, geçen hafta 3 haftalık demişti bugün karından 5 haftalık dedi. Kese büyümüş daha bebek görünmedi nornal mi kızlar
canm silinme cok fazla kesin catladi belli zaten muhtemelen gec kalmamışsındır ama vücudunu testlerle tam bilemediğimiz için kesin birşeyler demek yanlış olur ancak birkac ayki testlere gore anlayabilirdikYani demek oluyoki bu bnm yumurtam dun yada ondan onceki gunmu cat oldu cnm yanin nasipse gec kalmamisimdir cnm nasipte yoksada olmaz zaten ben testleri birakali 1 hafta olmustu dun tesaduf uzeri yaptim ve koyuluk cikti hatta gun icinde gittikce koyulasiyodu t cizgisi aksam 9 daki bile kopkoyuydu az once saat 1de yaptim dunkune gore hafif silinme olmus buda cat olmus anlamina geliyir herhalde
canm o bayanı uzun zamandır takip ediyorum herkes yardim ediyor ama herkesinde detaylıca takip edemiyor yoğunluktan dolayı senin durumu tam bilmemdigi icin testlerden hemen catladi die geliştirmiş cunku küçük bebegi var ve birsuru mesaj atani var.Cikoo yazdiklarinda cok haklisin cnm ama biliyosunmi o netteki bayan sayesinde o kadar kisi hamile kaliyo o kadar bayanin hamile kalmasina vesile oluyo bana da 14 ocakta yumurtlama demesi mantiksiz geldi cunku 15 ocaktaki 16 ocaktaki testlerimde hala koyuluk oluyodu sabah koyu aksam siliniyodular yani bi terslik oldugunu dusundum ama yinede biraktim artik yapmayi ve dun kismet olduki tekrar yaptim ve o koyulugu yakaladimki insalah dedigin gibi gec kalmamisimdir nasipse olacak ben buna inaniyorum tum kalbimle sizden ozurdiliyorum eger sizin drdiginiz biseyi yapmadiysam
Allah razı olsun kuzumCanm korkma benim ki 6. Haftada vajinada bile göremedi gerçi stajyer doktordu ama yinede bende korkmuştum sonra 7+1 de tekrar vajinada kalp atışıyla barabar gördük cnm
Bu arada oglun olmasi icin 2 tane yasin okudum Rabbim sana hayirli saglikli oglan evlat nasip etsin insallah
canm silinme cok fazla kesin catladi belli zaten muhtemelen gec kalmamışsındır ama vücudunu testlerle tam bilemediğimiz için kesin birşeyler demek yanlış olur ancak birkac ayki testlere gore anlayabilirdik
canm o bayanı uzun zamandır takip ediyorum herkes yardim ediyor ama herkesinde detaylıca takip edemiyor yoğunluktan dolayı senin durumu tam bilmemdigi icin testlerden hemen catladi die geliştirmiş cunku küçük bebegi var ve birsuru mesaj atani var.
Senin gec yumurtlaması gec adet olmanı aylarca testisiz deneyip negatif sonuç almanı detaylıca bilmiyor belki bilse biraz daha gaza getirip testlerine devam etmen konusunda uyaracaktı.
Dediğim gibi herkesin dediğine göre yol alırsan ordan oraya savrulursun
Sen kendin dileğin hayalin için hic yılmadan adet olana kadar belkide aylarca test yapip kendini tanıman ona gore vücutla ilgili bilgi edinmem lazım belki sen bazı aylar adete birkac gun kala yumurtluyorsun bunu bilemezsin ki bak resmen 23. Gün yumurtlama oldu onuda şans eseri anladık.
Tekrar diyorum bu ay yum zamani denediğin için illa tutacak die bekleme burda birsuru arkadaş var yazmıyorlar aylarca deneyip olmayan.
Ceymicen pırlanta nurecrin divinity hepsi yılmadan denedi kiminin aylar kiminin yılına maal oldi kimi bazı sorunlardan dolayı bıraktı.
Lütfen pes etme umutsuz olursan olmaz sitres yaparsan olmaz
Insallah tez zamanda hayirlis haberlerini bekliyoruz insallah
Destekleriniz için teşekkürler kızlar Yasini dağıttım okumayın sayılı çünkü canlarım
Tm cnm
Aynen haklisin ama pes etmedim hala yoluma devam etmeye calisiyorum o bayana dunden beri testlerimi atmisim ve daha cvp vermemis bana iyiki sizlerr varsiniz bakin ben onu bekleseydim belki dun aksami bu aksamida kaciracaktim allah razi olsun sizlerden iyiki varsiniz rabbim sizleri esinizin cocuklarinizin basindan eksik etmesin insallah cnmCanm korkma benim ki 6. Haftada vajinada bile göremedi gerçi stajyer doktordu ama yinede bende korkmuştum sonra 7+1 de tekrar vajinada kalp atışıyla barabar gördük cnm
Bu arada oglun olmasi icin 2 tane yasin okudum Rabbim sana hayirli saglikli oglan evlat nasip etsin insallah
canm silinme cok fazla kesin catladi belli zaten muhtemelen gec kalmamışsındır ama vücudunu testlerle tam bilemediğimiz için kesin birşeyler demek yanlış olur ancak birkac ayki testlere gore anlayabilirdik
canm o bayanı uzun zamandır takip ediyorum herkes yardim ediyor ama herkesinde detaylıca takip edemiyor yoğunluktan dolayı senin durumu tam bilmemdigi icin testlerden hemen catladi die geliştirmiş cunku küçük bebegi var ve birsuru mesaj atani var.
Senin gec yumurtlaması gec adet olmanı aylarca testisiz deneyip negatif sonuç almanı detaylıca bilmiyor belki bilse biraz daha gaza getirip testlerine devam etmen konusunda uyaracaktı.
Dediğim gibi herkesin dediğine göre yol alırsan ordan oraya savrulursun
Sen kendin dileğin hayalin için hic yılmadan adet olana kadar belkide aylarca test yapip kendini tanıman ona gore vücutla ilgili bilgi edinmem lazım belki sen bazı aylar adete birkac gun kala yumurtluyorsun bunu bilemezsin ki bak resmen 23. Gün yumurtlama oldu onuda şans eseri anladık.
Tekrar diyorum bu ay yum zamani denediğin için illa tutacak die bekleme burda birsuru arkadaş var yazmıyorlar aylarca deneyip olmayan.
Ceymicen pırlanta nurecrin divinity hepsi yılmadan denedi kiminin aylar kiminin yılına maal oldi kimi bazı sorunlardan dolayı bıraktı.
Lütfen pes etme umutsuz olursan olmaz sitres yaparsan olmaz
Insallah tez zamanda hayirlis haberlerini bekliyoruz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?