Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
kizlar tamam bu is yum cat olmus bence cunku her gecen satte siliklesiyor testim kaldiki bu aksam son denemeyi yapmak

Aynen cnm yapacak bisey yok artik ben pes etmedim ama yoruldum artik iki yil ugrasmak 3 dusuk yapmakta kolay degil eminim anliyosunuz beni
Anlıyoruz canım düşüklerin sebebini arastırdımı dokorun hiç pıhtılaşma falan varmı kanında ikizimdede oldu hamilelik bouunca iğne oldu doğum yapana kadar ilk hamileliği ikizdi kalpleri durdu pıhtılaşma çıktı enfeksiyon çıktı

Cnm pihtilsma oldugunu yazmistim ama herhalde gormedin evet 3. Dudukren sonra bendede pihtilasma cikti aspirin kullaniyom suan hamile kaldigimda ise hemen igneye baslamam gerekiyor

Heeeee tabiii sen
Cidden soyluyorum cnm sakaya geldi belki ama bakin yaklasik 10 12 tane test yaltim bi talihsizlige ugradim yum cat olmus diye 1 hafta ara verdim testlere sansim varmiski dun piki yakaladim insallah buda bnm hakkimda hayirli olur cunku gercekten boyle biseyi yasamak sans isi ben gebelige bakmak istedim ama yumurtlama cikti allah bunu bnm hakkimda hayirli olani nasip eylesin ki ben bu testi yapmasaydim dun yumurtlamayi belki kaciracaktim

Cnm pihtilsma oldugunu yazmistim ama herhalde gormedin evet 3. Dudukren sonra bendede pihtilasma cikti aspirin kullaniyom suan hamile kaldigimda ise hemen igneye baslamam gerekiyor
Kusura bakma canım gözümden kaçmış olmalı dikkat et bol limonda tüket oda iyu geliyir hamileliğe kadar inşaAllah bu ay hamile kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…