- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.861
Allah kabul eder inşallahUmarım ben 2 tane okuyarak karışıklığa neden olmadım insallah hazır okumuşken 2 tane okuyun dedim vakit vardi ve eksik vardır die dusundum insallah karışıklık olmaz benim yuzumden
Allah kabul eder inşallah
Iki arkadaş daha okurum demisti onlar daha okumadı onlarida saymadıysan etiket yap canm okumasınlar yok onlarida saydıysan biri okumasın
Bu arada sen devlete mi gidiyorsun muaneye
Tamam allah kabul etsin
Tamam allah kabul etsin
Anlıyoruz canım düşüklerin sebebini arastırdımı dokorun hiç pıhtılaşma falan varmı kanında ikizimdede oldu hamilelik bouunca iğne oldu doğum yapana kadar ilk hamileliği ikizdi kalpleri durdu pıhtılaşma çıktı enfeksiyon çıktıAynen cnm yapacak bisey yok artik ben pes etmedim ama yoruldum artik iki yil ugrasmak 3 dusuk yapmakta kolay degil eminim anliyosunuz beni
Artık gerek yok tatlım çatlamış bu akşamda denenemeni yap sonra duayla 10 gün hayırlısıyla bekliycez
Cnm pihtilsma oldugunu yazmistim ama herhalde gormedin evet 3. Dudukren sonra bendede pihtilasma cikti aspirin kullaniyom suan hamile kaldigimda ise hemen igneye baslamam gerekiyorAnlıyoruz canım düşüklerin sebebini arastırdımı dokorun hiç pıhtılaşma falan varmı kanında ikizimdede oldu hamilelik bouunca iğne oldu doğum yapana kadar ilk hamileliği ikizdi kalpleri durdu pıhtılaşma çıktı enfeksiyon çıktı
Tamam cnm cok sagol allah razi olsun 10 gun degilde ben 15 gun bekliyimde garanti olsunArtık gerek yok tatlım çatlamış bu akşamda denenemeni yap sonra duayla 10 gün hayırlısıyla bekliycez
Başı sağdaydı kızımın ama duruşunu hatırlamıyorum 3arkadaşımın erkek bebeklerinin kafasıda böyle sağda o olaya pek inanmıyorum[/QUOTE13 haftadan sonrası değişir yönü canım. Bu hafta ve öncesi önemli olan. Hakında hayırlısı olsun. Oğlunun mujdesini verirsin burdan inşallah. Bizimkisi bir tahmin
Heeeee tabiii senümitsizmi benmi canim hicte degil valla artikk ttakmak bile istemiyorum
Cidden soyluyorum cnm sakaya geldi belki ama bakin yaklasik 10 12 tane test yaltim bi talihsizlige ugradim yum cat olmus diye 1 hafta ara verdim testlere sansim varmiski dun piki yakaladim insallah buda bnm hakkimda hayirli olur cunku gercekten boyle biseyi yasamak sans isi ben gebelige bakmak istedim ama yumurtlama cikti allah bunu bnm hakkimda hayirli olani nasip eylesin ki ben bu testi yapmasaydim dun yumurtlamayi belki kaciracaktimHeeeee tabiii sen
Kusura bakma canım gözümden kaçmış olmalı dikkat et bol limonda tüket oda iyu geliyir hamileliğe kadar inşaAllah bu ay hamile kalırsınCnm pihtilsma oldugunu yazmistim ama herhalde gormedin evet 3. Dudukren sonra bendede pihtilasma cikti aspirin kullaniyom suan hamile kaldigimda ise hemen igneye baslamam gerekiyor
Onemli degil cnm limon kanimi sulandiriyor cnm amin ins kalirum hayirlisiylaKusura bakma canım gözümden kaçmış olmalı dikkat et bol limonda tüket oda iyu geliyir hamileliğe kadar inşaAllah bu ay hamile kalırsın
Eve kanı sulabdırıyor ibrahim saraçoğlu ôyle demisti bsnimm kanamam olunca iki ay kullanamadm kanama artmasın diye hergün ılık suya yarım limon sık hamile kaloncada dokora de mutlakaOnemli degil cnm limon kanimi sulandiriyor cnm amin ins kalirum hayirlisiyla
Tm olur cnm sagolEve kanı sulabdırıyor ibrahim saraçoğlu ôyle demisti bsnimm kanamam olunca iki ay kullanamadm kanama artmasın diye hergün ılık suya yarım limon sık hamile kaloncada dokora de mutlaka
Videosu vardı canım bakmak istersen limonla ilgiliTm olur cnm sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?