Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar buda bizim kese 5 haftalık, kızlarda hatırladığım ilk zaman kese yuvarlaktı. Sizde yorum yapın

Eklentiler

• _20190124_215357.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar bugün doktora gittim mandalina kadar bir Kis oluşmuş tahmin etmiştim zaten geçen ay klomen vermişti o ilaç yumurtayı çok büyütüp çatlamadı zaten tahmin etmiştim hiç akıntım olmadı bu ay ilaçta vermedi adetle geçermiş bidaha gitmiyecem doktora bir kes daha ne gelirse allahtan gelirmiş bunu anladım eşimde istemiyor zaten birde bu sabah doktora gidecem dedim artık yaşlandın çocuğun olmaz dedi bana çok kırıldım

Ne saçma bir yorum öyle öyle mi denir, kaç yaşındasın canım

36 yaşındayım canım erken evlenince çabuk yaşlanıyormuşuz demekki

Kız daha çok gençsin öyle saçmalık mı olurmuş nasıl doktor öyle, böyle bir cümleye hakkı yok. Benim teyzem 41 yaşında 5.çocuğunu doğurdu. Eltim de aynı yaşta doğurdu, çok yani öyle

Kız daha çok gençsin öyle saçmalık mı olurmuş nasıl doktor öyle, böyle bir cümleye hakkı yok. Benim teyzem 41 yaşında 5.çocuğunu doğurdu. Eltim de aynı yaşta doğurdu, çok yani öyle
Yanlış anladın canım doktor öyle söylerimi hiç eşim diyor yaşlandın Güya şaka yapmış bana

Umudumvar aaii Sordun diye ikisininde attım tahminde bulunduğun için sağol canım haftaya yine atarım ikili tarama için devlete gidecem o zaman yine muayene eder artık bi tahminde de bulunur herhalde doktor
Çok sağol canım. Bende çok merak ediyorum sonucunu. Takipteyim hepinizi bende kendimce araştırıyorum. insallah bende seneye düşünüyorum bebek. Bu cuma gecesi hürmetine Rabbim burda erkek bebek istiyen herkese nasip etsin.mavi tulumlar içinde kucağımıza alırız inşallah

Y
Ya ben yine 2 haftadır kk ya giremiyorum yine ceza yemişim  . Daha dün girebildim direk senin yazdıklarına baktım çünkü 700 mesaj vardı hepsini okuyamadım . Son mesajlara baktım ve senin hamileyim mesajını aradım biliyor musn. Testini görünce yine çok üzüldüm. Allah büyüktür hayırlısı diyoruz hep ama gerçekten Allah isterse onun için hiç zor değildir ki ol der olır demek daha zamanın var yada senin için hayırlı olan budur diyor... Üzme kendini ve devam et. Sen gerekeni yap ve gerisini Allaha bırak. Durmak yok yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…