- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.901
Okurum canım herkes ayrı ayrı mı 7 tane okuyacakKizlar benim gebe kalabilmem icin 7 hamile kisi bana 7 ayetel kursi okuyabilirmi acaba rica etsem 5 54Kbr54 @Cikooiwashereonce Ayse efem @Zemzem Safa Aytanesii @nurecrin ismimle okursaniz daha iyi olur bence (KübraNur) simdiden allah razi olsun hepinizden....
Yok cnm 7 kisisiniz ya birer tane okuyun yeterliOkurum canım herkes ayrı ayrı mı 7 tane okuyacak
Ahhh cnm bnm ya allah razi olsun maalesef bnm icin hamile kalmak o kadar kolay olmayacak bence bu cabamiz emeklerimiz sadece birer vesile olacak biliyorum allah ol dedikten sonra ben elimden geleni yapiyorim daha fazlasinida yapmaya calisacagim ister istemez negatif olan testi gorunce uzuluyom ama tabi kirmizilari gormeyene kadar umudum var bnm olacagina herseyin basi oncelikle saglik olsun gerisi takdiri ilahi artik ben ona inaniyorum biliyorumki benide goruuo benide biliyo elbetteki en yakin zamanda banada 2. Nci bi evlat sevgisini tatiracak ona olan inancim hic tukenmedi tukenmeyecekte .....Y
Ya ben yine 2 haftadır kk ya giremiyorum yine ceza yemişim . Daha dün girebildim direk senin yazdıklarına baktım çünkü 700 mesaj vardı hepsini okuyamadım . Son mesajlara baktım ve senin hamileyim mesajını aradım biliyor musn . Testini görünce yine çok üzüldüm. Allah büyüktür hayırlısı diyoruz hep ama gerçekten Allah isterse onun için hiç zor değildir ki ol der olır demek daha zamanın var yada senin için hayırlı olan budur diyor... Üzme kendini ve devam et. Sen gerekeni yap ve gerisini Allaha bırak. Durmak yok yola devam
Evet canım kızımda da bunda da hep karından bakıldıCanım ikisininde son resimleri aynı. Sadece kızının 6 haftalık resim karından ultrasonmu merak ettim sola yakın duruyor
Amin canım amin Rabbim gönülden isteyen herkese bir erkek evlat sevincini yaşatsın kızın var mı canımÇok sağol canım. Bende çok merak ediyorum sonucunu. Takipteyim hepinizi bende kendimce araştırıyorum. insallah bende seneye düşünüyorum bebek. Bu cuma gecesi hürmetine Rabbim burda erkek bebek istiyen herkese nasip etsin.mavi tulumlar içinde kucağımıza alırız inşallah
Okurum tabi canım adaşmışız bu aradaKizlar benim gebe kalabilmem icin 7 hamile kisi bana 7 ayetel kursi okuyabilirmi acaba rica etsem 5 54Kbr54 @Cikooiwashereonce Ayse efem @Zemzem Safa Aytanesii @nurecrin ismimle okursaniz daha iyi olur bence (KübraNur) simdiden allah razi olsun hepinizden....
Oylemi cok sevindim cnmOkurum tabi canım adaşmışız bu arada
Okurum tabiki de canımKizlar benim gebe kalabilmem icin 7 hamile kisi bana 7 ayetel kursi okuyabilirmi acaba rica etsem 5 54Kbr54 @Cikooiwashereonce Ayse efem @Zemzem Safa Aytanesii @nurecrin ismimle okursaniz daha iyi olur bence (KübraNur) simdiden allah razi olsun hepinizden....
Cidden soyluyorum cnm sakaya geldi belki ama bakin yaklasik 10 12 tane test yaltim bi talihsizlige ugradim yum cat olmus diye 1 hafta ara verdim testlere sansim varmiski dun piki yakaladim insallah buda bnm hakkimda hayirli olur cunku gercekten boyle biseyi yasamak sans isi ben gebelige bakmak istedim ama yumurtlama cikti allah bunu bnm hakkimda hayirli olani nasip eylesin ki ben bu testi yapmasaydim dun yumurtlamayi belki kacirac
Çok sevindim sizi tanımasam da kadın olmanın ve hele hele hele anne olmanın yüreği ile seni tebrik ederim. İnsallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder yüce allahım. Ve sonra asıl olan sağlıktan sonra allah gönlündeki istegi kabul etsin. İnsallah bir oğlun olur. Ben hamilelerin duasına çok inanırım. Kadınların sanırım en saf en temiz en kutsal zamanı hamilelik diye dunusunurum. Bu yüzden lütfen bize dua etmeyi unutma. Tekrar allah bebeğini bağışlasınKızlar çok şükür bizde dün kalp atışını gördük
Rabbim burda dileyen herkese sağlıkla, hayırla nasip etsin
Bu arada kalbi 162 ile atıyordu ve gününden 2 gün büyük çıktı
Kızımda da 167 ile atıyormuş aynı hafta da
Doktora da dedim hatta galiba yine kızımız oluyor diye :)
O da inanmayın böyle şeylere doğru değil ki dedi
Bu konuda çalışma yaptılar erkeklerin ki daha yüksek çıktı dedi ama tabi öyle olsaydı benim kızında oğlan olması gerekirdi
Benden şimdilik haberler bunlar
Sağol canım çok çok çok teşekkür ederimÇok sevindim sizi tanımasam da kadın olmanın ve hele hele hele anne olmanın yüreği ile seni tebrik ederim. İnsallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder yüce allahım. Ve sonra asıl olan sağlıktan sonra allah gönlündeki istegi kabul etsin. İnsallah bir oğlun olur. Ben hamilelerin duasına çok inanırım. Kadınların sanırım en saf en temiz en kutsal zamanı hamilelik diye dunusunurum. Bu yüzden lütfen bize dua etmeyi unutma. Tekrar allah bebeğini bağışlasın
AminnAmin canım amin Rabbim gönülden isteyen herkese bir erkek evlat sevincini yaşatsın kızın var mı canım
Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almak nasip olur insallahKızlar çok şükür bizde dün kalp atışını gördük
Rabbim burda dileyen herkese sağlıkla, hayırla nasip etsin
Bu arada kalbi 162 ile atıyordu ve gününden 2 gün büyük çıktı
Kızımda da 167 ile atıyormuş aynı hafta da
Doktora da dedim hatta galiba yine kızımız oluyor diye :)
O da inanmayın böyle şeylere doğru değil ki dedi
Bu konuda çalışma yaptılar erkeklerin ki daha yüksek çıktı dedi ama tabi öyle olsaydı benim kızında oğlan olması gerekirdi
Benden şimdilik haberler bunlar
Tabiki olur 11 haftalık öğrendim benKızlar bugun 14 +6 yız ya doktorm aksam glıyo ck merak edyorum gtsem bllı olrmu cnsıyetı acaba
Ya 12+ 3 du gttım ogrenemdm 4 aylıkkn gl dedı blmym sabırszlnıyorumTabiki olur 11 haftalık öğrendim ben
Kaç günde bir adet oluyosun canimMerhaba arkadaşlar, bu sabah itibarıyla adet oldum. İnsallah bu adetten sonra başlayacağım. Ama testlerimi adetin kaçın günü başlayayım. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?