- 24 Ağustos 2015
- 888
- 1.487
- 113
- 44
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.921
Canım adetin 9 .yada 10 gün ovulasyon testine başlaBu ay 28 gün dE oldum canim ama on ve on birinci ay 29 gün de oldum
Canim bugün itibariyle saymaya başlayayım dimiCanım adetin 9 .yada 10 gün ovulasyon testine başla
Cnm benim adetlerim duzensiz oldugu icin adetten hemen sonra basladimSon adet tarihim 29 Aralık bu ayda 26 Ocak ta oldum
ozurr dilerim tek iliski ile mi oldu. Kusura bakma canimKızlar Merhaba. Benim ilk çocuğum ovi testinin koyu olduğu gün degil siliklestigi günkü ilişkiyle olmuştu ve cinsiyeti erkek .
2. Çocuğu düşünüyorum 19 una siliklesti . bir hafta oldu test yapsam cikar mi ne zaman cikar sizce
Canim benim cevap icin teşekkür ederim. İnsallah hamilesinde ve senden sonra da bende duyguyu yasarim tekrar allah Burda ki herkesin gonlundekini nasip etsinCnm benim adetlerim duzensiz oldugu icin adetten hemen sonra basladim
Hayır tek ilişki degil ama ovi testi köyü olduğu gün olmadı ertesi gün silik olunca oldu . Zaten 9 gün sonrada yerleşme kanaması oldu . Doktor bir hafta geç döllenme demişti. Yani tam tahmin ettiğim günİ
ozurr dilerim tek iliski ile mi oldu. Kusura bakma canim
Amin cnm insallah olur sirayla hepimize nasip olur insallahCanim benim cevap icin teşekkür ederim. İnsallah hamilesinde ve senden sonra da bende duyguyu yasarim tekrar allah Burda ki herkesin gonlundekini nasip etsin
İnsallah yasarsın canim olacak görürsün üzme kendini bu kadar lütfenEki Görüntüle 2228909 umarimki bende birgun boyle bu duyguyu yasarim
Canim ben testi anlamamaktan çok korkuyorum. Özür dilerim yanı bir çok eşit kırmızı olduğu gün ve silikleştiği gün mü olmalı iliskiKızlar Merhaba. Benim ilk çocuğum ovi testinin koyu olduğu gün degil siliklestigi günkü ilişkiyle olmuştu ve cinsiyeti erkek .
2. Çocuğu düşünüyorum 19 una siliklesti . bir hafta oldu test yapsam cikar mi ne zaman cikar sizce
Canım kirmizilarin ikiside eşit kırmızı olduğu ve özellikle t çizgisi kırmızısı siliklestigi gün ilişkin olsun . Ama erkek çocuk icin işe yumurtlamaya en yakın gün yani iki köyü kırmızıdan sonra siliklestigi gün ilişkin olsunCanim ben testi anlamamaktan çok korkuyorum. Özür dilerim yanı bir çok eşit kırmızı olduğu gün ve silikleştiği gün mü olmalı iliski
Yok cnm uzulmedim cok sevindim insalah bende en kisa surede tasarim o duyguyuİnsallah yasarsın canim olacak görürsün üzme kendini bu kadar lütfen
Evet adet 1 bugün canim 10 günü günde 1 tane yapmaya başla özelden de yazabilirsinCanim bugün itibariyle saymaya başlayayım dimi
Rabbim inşeALLAH nasip etsin bekleyenlere evlat hasreti çekenlereEki Görüntüle 2228909 umarimki bende birgun boyle bu duyguyu yasarim
Tamam canim teşekkür ederim yzazarimEvet adet 1 bugün canim 10 günü günde 1 tane yapmaya başla özelden de yazabilirsin
Amin amin insallah tatlimRabbim inşeALLAH nasip etsin bekleyenlere evlat hasreti çekenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?