Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim çok teşekkür ederim ne olur takipte kalın. Testleri buraya atacağım insallah allah hepimizin gonlundekini sağlıklı versin

Kızlar Merhaba. Benim ilk çocuğum ovi testinin koyu olduğu gün degil siliklestigi günkü ilişkiyle olmuştu ve cinsiyeti erkek .
2. Çocuğu düşünüyorum 19 una siliklesti . bir hafta oldu test yapsam cikar mi ne zaman cikar sizce

İ
ozurr dilerim tek iliski ile mi oldu. Kusura bakma canim

İ

ozurr dilerim tek iliski ile mi oldu. Kusura bakma canim
Hayır tek ilişki degil ama ovi testi köyü olduğu gün olmadı ertesi gün silik olunca oldu . Zaten 9 gün sonrada yerleşme kanaması oldu . Doktor bir hafta geç döllenme demişti. Yani tam tahmin ettiğim gün

Kizlar bugun eltimin hamile oldugunu ogrendik daha 3 aylik gelin adetin 9.12.ve 14. Gunlerinde deneme yapmislardi kendisi hep erken adet olurdu bugun 30. Gunu en son 28 aralikta adet gormustu bilmiyorum neden ama bi yandan cok sevindim hemen ona sarildim ama simdide icime bi burukluk dustu keske benimde bu ay olsa tutunsa diyorum ama nerdeee bence benim bu ayda olmadi cunku hicbisey hissetmiyorum 3 tane test yapti eltim 3ude pozitif cikti 2 tane onda vardi miratech bitanede laboguick yap dedim kendi yanimdan verdim 3ude pozitif o cift cizgiyi gorunce benim olmus kadar cok cok sevindim insallah birgun banada nasip olur

Canim ben testi anlamamaktan çok korkuyorum. Özür dilerim yanı bir çok eşit kırmızı olduğu gün ve silikleştiği gün mü olmalı iliski

Canim ben testi anlamamaktan çok korkuyorum. Özür dilerim yanı bir çok eşit kırmızı olduğu gün ve silikleştiği gün mü olmalı iliski
Canım kirmizilarin ikiside eşit kırmızı olduğu ve özellikle t çizgisi kırmızısı siliklestigi gün ilişkin olsun . Ama erkek çocuk icin işe yumurtlamaya en yakın gün yani iki köyü kırmızıdan sonra siliklestigi gün ilişkin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…