- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.941
Darısı benim ve isteyen bütün arkadaşlara olsun.Dün akşam kiz topiginde birisi yazdı yuma 3 gun kala erkek bebeğe hamile
Canım onun işine akıl sır erdiremedim Rabbim bole uygun görmüş ama muammada kalmadım değil yaniElifAsel54
Semra cnm bnde cok sasrmstm ona ama o adetın bttıgı gnden ıtıbaren ol s nasıp tabıkı ama adet bı ınde oglu olanda ck dydum bn
Aynen demkkı hayrlısıCanım onun işine akıl sır erdiremedim Rabbim bole uygun görmüş ama muammada kalmadım değil yani
MaşaAllah canımBiz dün ultrasonda göründük teyzeleri :)
Ben de memleketteyim yeni gordum msj çok hastalandim ates im felan cikiyoYok cnm 7 kisisiniz ya birer tane okuyun yeterli
MaşaAllah canım
Karından mı bu?
Allah bağışlasınBiz dün ultrasonda göründük teyzeleri :)
Allah razi olsun cok cok gecmis olsun cnm allah sifa versin sogukmu aldin hastalandinBen de memleketteyim yeni gordum msj çok hastalandim ates im felan cikiyo
38 ustu okudum canim ayetel kursiyi Allah kabul etsin
Kizlar benim gebe kalabilmem icin 7 hamile kisi bana 7 ayetel kursi okuyabilirmi acaba rica etsem @54Kbr54Cikoo iwashereonce Ayse efem Z Zemzem Safa @Aytenazmi @nurecrin ismimle okursaniz daha iyi olur bence (KübraNur) simdiden allah razi olsun hepinizden....
Amin cnm insallah okuyann okumayan herkesten allah razi olsunnnCanm okudum Rabbim sana bu ay hayirli saglikli bir hamilelik nasip etsin insallah
Geçmiş olsun canımBen de memleketteyim yeni gordum msj çok hastalandim ates im felan cikiyo
38 ustu okudum canim ayetel kursiyi Allah kabul etsin
Canım bende okudum yazmamışım ama aklına okumadı gibi gelmesin cuma günü okumuştumAmin cnm insallah okuyann okumayan herkesten allah razi olsunnn
Allah razi olsun cnm benimCanım bende okudum yazmamışım ama aklına okumadı gibi gelmesin cuma günü okumuştum
Havalianne__ canım senin yasini de okudum o gün
Allah razı olsun canımCanım bende okudum yazmamışım ama aklına okumadı gibi gelmesin cuma günü okumuştum
Havalianne__ canım senin yasini de okudum o gün
Evet Canım soguk almisim baya kotu oldumAllah razi olsun cok cok gecmis olsun cnm allah sifa versin sogukmu aldin hastalandin
Çok geçmiş olsun.Evet Canım soguk almisim baya kotu oldum
Oksurdukce karnima agri giriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?