- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #57.961
Dikkat et cnm allah sifa versin insEvet Canım soguk almisim baya kotu oldum
Oksurdukce karnima agri giriyo
Tebrikler canim. Hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun insallah dua et bizlerede. Sen yöntem diyet vb biseyler uygulamis miydin ?Kizlaarr çok mutluyum memlekette hastneye geldim bebegim erkekmis çok şükür Rabbime
Allah razı olsun hepinizden inşaallah Rabbim sizlerede nasip eder
Hayirli olsun gozun aydin cnmKizlaarr çok mutluyum memlekette hastneye geldim bebegim erkekmis çok şükür Rabbime
Ayy çok sevindim Rabbim kucağına almak nasip etsin inseALLAH bende birgun kizim oluyor haberini yazarimKizlaarr çok mutluyum memlekette hastneye geldim bebegim erkekmis çok şükür Rabbime
Amin inşaallah burdaki herkese dua ediyorum canım inşaallah Rabbim hepinizin gonlune gore verirTebrikler canim. Hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun insallah dua et bizlerede. Sen yöntem diyet vb biseyler uygulamis miydin ?
Amin inşaallah canımAyy çok sevindim Rabbim kucağına almak nasip etsin inseALLAH bende birgun kizim oluyor haberini yazarim
Aaaa çok sevindim gerçekten. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Lütfen deneyimlerini paylaş canim ben adetimin bitmesini bekliyorum. Allah nasip ederse bu ay başlayacağım sevgilerHayirli olsun gozun aydin cnm
Canim merhaba sen diyet vs bisey uygulamis miydinKızlar Merhaba. Benim ilk çocuğum ovi testinin koyu olduğu gün degil siliklestigi günkü ilişkiyle olmuştu ve cinsiyeti erkek .
2. Çocuğu düşünüyorum 19 una siliklesti . bir hafta oldu test yapsam cikar mi ne zaman cikar sizce
Canim sodali su fitil gibi seyler kullandin mi bir de normalde beslenmen nasildir sut ve sut ürünleri tuketir misin mesela? Bir de senin cinsel perhiz yok ozaman degil mi?Amin inşaallah burdaki herkese dua ediyorum canım inşaallah Rabbim hepinizin gonlune gore verir
Diyet uygulamadim
Ovulasyon testi yaptim pik oldugu iki gun
Deneme oldu ondan oncede korunmali olmustu uc gun ust uste iliski oldu yani
Soldan yumurtayla hamile kaldim
Sag sol diye bisey yokmus onu anladim
Ruyada genelde kiz cocuk ve kiz bebek goruyordum
Kizlaarr çok mutluyum memlekette hastneye geldim bebegim erkekmis çok şükür Rabbime
Amin inşaallah Allah razı olsunGözün aydın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Burdaki isteyen herkese nasip olsun inşallah
Sodali su kullanmadim canim fitil kullancaktim o ay ama hamile oldugumu ogrenince kullanamadim fitilCanim sodali su fitil gibi seyler kullandin mi bir de normalde beslenmen nasildir sut ve sut ürünleri tuketir misin mesela? Bir de senin cinsel perhiz yok ozaman degil mi?
Hangi dualari yaptin canim? Bir de sende hani şu tekli ay ciftli ay da hamile kalma olayi var ya onceki cocugunla yada cocuklarinla kıyaslama yapinca tuttu mu cok soruyorum k.bakmaSodali su kullanmadim canim fitil kullancaktim o ay ama hamile oldugumu ogrenince kullanamadim fitil
Sut ve sut urunlerini çok kullanirim ayransiz yapamiyoruz mesela ailecek
Uc gun ust uste olmustu iliski perhiz de yok bu durumda
Ama çok çok dua ettim
Canim tekrar hayırlı olsun gözün aydın. Sadece biraz yaptıklarını anlatırmısin. Ben adetimin bitmesini bekliyorum. Tecrübelerini sabırlıyla bekliyorum ne yaptın neye dikkat etin canimKizlar yuzuk testi yaptiniz mi hic
Bende tuttu
Çok sağol canim Rabbim sizlerede nasip etsin inşaallahCanim tekrar hayırlı olsun gözün aydın. Sadece biraz yaptıklarını anlatırmısin. Ben adetimin bitmesini bekliyorum. Tecrübelerini sabırlıyla bekliyorum ne yaptın neye dikkat etin canim
Belli bi dua yapmadim canim namaxlardan sonra çok dua ettim cocuklara dua ettirdimHangi dualari yaptin canim? Bir de sende hani şu tekli ay ciftli ay da hamile kalma olayi var ya onceki cocugunla yada cocuklarinla kıyaslama yapinca tuttu mu cok soruyorum k.bakma
Canim birde esinin beslenmesi nasildi dikkat ettiniz mi ona da hani et kuruyemiş turk kahvesi keçiboynuzu vs tüketti mi
yada herhangi bir takviye aldi mi bunu da sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?