Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlaarr çok mutluyum memlekette hastneye geldim bebegim erkekmis çok şükür Rabbime
Allah razı olsun hepinizden inşaallah Rabbim sizlerede nasip eder
Tebrikler canim. Hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun insallah dua et bizlerede. Sen yöntem diyet vb biseyler uygulamis miydin ?

Tebrikler canim. Hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun insallah dua et bizlerede. Sen yöntem diyet vb biseyler uygulamis miydin ?
Amin inşaallah burdaki herkese dua ediyorum canım inşaallah Rabbim hepinizin gonlune gore verir
Diyet uygulamadim
Ovulasyon testi yaptim pik oldugu iki gun
Deneme oldu ondan oncede korunmali olmustu uc gun ust uste iliski oldu yani
Soldan yumurtayla hamile kaldim
Sag sol diye bisey yokmus onu anladim
Ruyada genelde kiz cocuk ve kiz bebek goruyordum

Canim merhaba sen diyet vs bisey uygulamis miydin

Canim sodali su fitil gibi seyler kullandin mi bir de normalde beslenmen nasildir sut ve sut ürünleri tuketir misin mesela? Bir de senin cinsel perhiz yok ozaman degil mi?

Canim sodali su fitil gibi seyler kullandin mi bir de normalde beslenmen nasildir sut ve sut ürünleri tuketir misin mesela? Bir de senin cinsel perhiz yok ozaman degil mi?
Sodali su kullanmadim canim fitil kullancaktim o ay ama hamile oldugumu ogrenince kullanamadim fitil
Sut ve sut urunlerini çok kullanirim ayransiz yapamiyoruz mesela ailecek
Uc gun ust uste olmustu iliski perhiz de yok bu durumda
Ama çok çok dua ettim

Hangi dualari yaptin canim? Bir de sende hani şu tekli ay ciftli ay da hamile kalma olayi var ya onceki cocugunla yada cocuklarinla kıyaslama yapinca tuttu mu cok soruyorum k.bakma
Canim birde esinin beslenmesi nasildi dikkat ettiniz mi ona da hani et kuruyemiş turk kahvesi keçiboynuzu vs tüketti mi yada herhangi bir takviye aldi mi bunu da sorayım

Canim tekrar hayırlı olsun gözün aydın. Sadece biraz yaptıklarını anlatırmısin. Ben adetimin bitmesini bekliyorum. Tecrübelerini sabırlıyla bekliyorum ne yaptın neye dikkat etin canim
Çok sağol canim Rabbim sizlerede nasip etsin inşaallah
Kizlara yazdigim gibi iste
Diyet yapmadik
Ovu test kullandim pik oldugu zamanlar uc gun iliski oldu
Ust uste perhiz yoktu
Soldan yunurtayla hamile kaldim dr gitmistim ondan dolayi biliyorum
Ve bol dua

Belli bi dua yapmadim canim namaxlardan sonra çok dua ettim cocuklara dua ettirdim
Tek ay cift ay tuttmuyo canım benimkilerdeeti bol tuketiriz zaten seviyoruz diye kuruyemiside bol yedik ama kahveyi esim pek sevmez
Diyete uymadik pek
Ama vitamin kullanmistik sadece gebelikte kullanilan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…