Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım gözün aydin ne gzuel bir haber bugun icimden seni andim icime erkek bebegin olacak die doguyordu bu mesaji görduğume cok sevindim benim icinde dua et ben hala ogrenemedim.

Senin pik kac gun sürmüştü cnm testlerini silmediysen atarmisin resimini
Kizlaarr çok mutluyum memlekette hastneye geldim bebegim erkekmis çok şükür Rabbime
Allah razı olsun hepinizden inşaallah Rabbim sizlerede nasip eder

Merhaba canm sana birkac sorum olacakti.
Siliklestigi gun deneme oldu demissin koyuluktan siliklesmesi kac ssat sürdü mesela test yaptın nekadar siliklesmisti de testten kac ssqt sonra deneme yaptin.
Birde testlerin resmi varsa paylasirmisin

Çok sağol canım Allah razı olsun inşaallah enyakin zaman da senin de oglun oldugunu ogrenirsin
İki gun surdu canim ama resim cekmedim
Malesef

Kizlaarr çok mutluyum memlekette hastneye geldim bebegim erkekmis çok şükür Rabbime
Allah razı olsun hepinizden inşaallah Rabbim sizlerede nasip eder
Canım çok çok sevindim
Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Hayırlı evlat eylesin
Benim de hep hayalimdir 2 kız 2 erkek
Gerçekten çok sevindim

Aslinda senin avantaj soyle olmus 2. Gecedeki denemeden once catlamamiş 2.denemeden sonra yum çatlamış oglani bulmuşsun Rabbim naeip edince hicbirsey mani degil en son gittigin ultrason resmini atabilirmisin eger aldiysan
Çok sağol canım Allah razı olsun inşaallah enyakin zaman da senin de oglun oldugunu ogrenirsin
Malesef

Malesef
Canım 2 günde aynı koyulukta mıydı?
Benim piklerim çok kısa sürüyor
15 ay test yaptım hep piki sadece 1 kere görmüşüm,en geç 3-4 saat sonrasında çatlamış
Bu seferde öyle oldu bakalım ne olacak sonuç
Bana umut oldun
Gerçi ben kendi belirtilerimi kıza benzetiyorum

Canm zemzem de senin gibi surekli bıçak falan görüyormuş sende boule guzel bir haberi vereceksin insallah ben hissediyorum

Canm zemzem de senin gibi surekli bıçak falan görüyormuş sende boule guzel bir haberi vereceksin insallah ben hissediyorum
Öyle mi canım ben bilmiyordum
İnşaAllah dediğin gibi olur
Bıçak, silah, mermi, asker ve polis
Bunları çok sık gördüm
Bi de evimde mescit odası var
Rüyamda evin içinde uçup mescit odasına konan iki küçük beyaz kuş gördüm biri kızdı biri erkek acaba bu ne demek

Aa ne guzel bir rüya böyle bence biri kizim biri simdiki oglun: ) iyi dusunelim oyle olsun ben seninle ilgile erkrk bebek hissediyorum yanilacagimi sanmiyorum zemzemde bicak silah besik hamur kuzu keci falan goruyormus sık sık ruyasinda.
Bende dun gece kocaman buyuk bıçak gordum ama ben senin etkinde kaldiugm icin bilinç alti benimkisi gecen bahsettigimiz icin boyle gordum

Hahahaha canım çok tatlısın niye bilinçaltı olsun
Allah nasip etmiş görmüşsün
Bu arada bende hamile kaldıktan sonra hamur açtığımı gördüm
Hamur açmayı kız sanıyordum ama ben

Bugüne kadar gormedim de seninle konuştuğumun ertesi gunu gormem bilinc alti zaten
Hamuru bilmiyirdum ama Z Zemzem Safa canm hic gelinlik elbise ruyada renkler goruyormuydun bari birde belirtilerin nelerdi bu hamilelikte
Hahahaha canım çok tatlısın niye bilinçaltı olsun
Allah nasip etmiş görmüşsün
Bu arada bende hamile kaldıktan sonra hamur açtığımı gördüm
Hamur açmayı kız sanıyordum ama ben

Valla cnm pek hatırlamıyorum
ama gemi gormustim bir yada iki kez deniz gordum gecen eltim.mavi pardesu almisti bana verdi senin olsun due ben uzerime giyince beyaz oldu falan ilk hamileyken altin görürdüm birkere kiz bebegi dogurdum
Canım sen gelinlikten başka hangi rüyalar gördün peki
birkac kere de doktora gidince nubu dik erkek olacak falam görüyordum ama bu bilincalti olabilir sik sık pipi resmine baktigim icin sanirim

Canım çok çok sevindim
Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Hayırlı evlat eylesin
Benim de hep hayalimdir 2 kız 2 erkek
Gerçekten çok sevindim
Çok sağol Allah razı olsun inşaallah gonlundeki olur ezan da okunuyo Rabbim hepinizin gonlune gore versin inşaallah

Evet Canım ayni koyuluktaydi ikinci gun o koyulugu gorunce bi daha deneme oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…