Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
testlerimin son hali boyle kizlar acaba atiymmi bunlari artik lazim degiller bana ha buarada elimde sadece 8 tane ovu testim kaldi 1tanede normal gebelik testim

K Khvekokusu20 cnm sende testlerden anliyon bi bakarmisin cift yumurtlama olmusmu yoksa gec yumurtlamami olmus testim 23 ocakta pik gorunuyo yani adetin 22 gunundeydim
Cift yumurtlama olmamis 23 de pik yapmis 24 catlamis yumurtan. Testlerinin bazilari bozuk canim. 23 ile 24 net ama

Kizlar ben gecen ay yaptim ya ovi testini cizgiler ayni koyulukta idi ikinci gunun sonuda aksam yaptigim test siliklesmisti akintim da var ama ben sunu merak ediyorum pik olunca t cizgisi daha mi koyu oluyor yoksa ayni koyulukta da olabiliyor mu

Kizlar ben gecen ay yaptim ya ovi testini cizgiler ayni koyulukta idi ikinci gunun sonuda aksam yaptigim test siliklesmisti akintim da var ama ben sunu merak ediyorum pik olunca t cizgisi daha mi koyu oluyor yoksa ayni koyulukta da olabiliyor mu
Genellikle T daha koyu oluyor
Ama bazı kişilerde en fazla aynı koyulukta oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…