- 20 Kasım 2018
- 305
- 416
- 53
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.001
Amin ins. Nasil olayim cnm iyiyim sukur 6. Gundeyim bakalim bekliyorum bende 23 ocakta pik gordum gec adet olcam gene bu ayda bugun adetin 27. Gunu gunler gecmiyorr banaAllah razı olsun darisi hepinizin basina İnşaallah
Sen ne yaptin nasilsin bu arada
Saglicakla kucagina alirsin insallah cok sevindimm insallah rabbim bizede nasip eder dua ett banada lutfenKizlaarr çok mutluyum memlekette hastneye geldim bebegim erkekmis çok şükür Rabbime
Allah razı olsun hepinizden inşaallah Rabbim sizlerede nasip eder
Canim iliski oldu mu olacak mi ona gore yorum yapicamK Khvekokusu20 cnm sende testlerden anliyon bi bakarmisin cift yumurtlama olmusmu yoksa gec yumurtlamami olmus testim 23 ocakta pik gorunuyo yani adetin 22 gunundeydim
Gecer İnşaallah merak etme hayırlısı ile hamilesindirAmin ins. Nasil olayim cnm iyiyim sukur 6. Gundeyim bakalim bekliyorum bende 23 ocakta pik gordum gec adet olcam gene bu ayda bugun adetin 27. Gunu gunler gecmiyorr bana
Cift yumurtlama olmamis 23 de pik yapmis 24 catlamis yumurtan. Testlerinin bazilari bozuk canim. 23 ile 24 net amaK Khvekokusu20 cnm sende testlerden anliyon bi bakarmisin cift yumurtlama olmusmu yoksa gec yumurtlamami olmus testim 23 ocakta pik gorunuyo yani adetin 22 gunundeydim
Çok sağol hepinize ediyorum dua inşaallah gonlunuzde ki olurSaglicakla kucagina alirsin insallah cok sevindimm insallah rabbim bizede nasip eder dua ett banada lutfen
Canım resimlerini çektiysen atabilirsin benceEki Görüntüle 2229506 testlerimin son hali boyle kizlar acaba atiymmi bunlari artik lazim degiller bana ha buarada elimde sadece 8 tane ovu testim kaldi 1tanede normal gebelik testim
Genellikle T daha koyu oluyorKizlar ben gecen ay yaptim ya ovi testini cizgiler ayni koyulukta idi ikinci gunun sonuda aksam yaptigim test siliklesmisti akintim da var ama ben sunu merak ediyorum pik olunca t cizgisi daha mi koyu oluyor yoksa ayni koyulukta da olabiliyor mu
Ovi testini gunde kac kez yapayim gecen ay iki kez yapmistimGenellikle T daha koyu oluyor
Ama bazı kişilerde en fazla aynı koyulukta oluyormuş
Oldu cnm 23 24 27 ocak olduCanim iliski oldu mu olacak mi ona gore yorum yapicam
Ins cnm bi umut bekliyorum bende isteGecer İnşaallah merak etme hayırlısı ile hamilesindir
Kizlar ben gecen ay yaptim ya ovi testini cizgiler ayni koyulukta idi ikinci gunun sonuda aksam yaptigim test siliklesmisti akintim da var ama ben sunu merak ediyorum pik olunca t cizgisi daha mi koyu oluyor yoksa ayni koyulukta da olabiliyor mu
23unde gebelik niyetine bakmistim sansima yumurtlama ciktiki allahtan o gunu degerlendirdikCift yumurtlama olmamis 23 de pik yapmis 24 catlamis yumurtan. Testlerinin bazilari bozuk canim. 23 ile 24 net ama
Cok güzel canim tam zamaninda değerlendirme yapmissinOldu cnm 23 24 27 ocak oldu
Sen piki goremeden yumurtan catlamis kacirmissin piki E Elif eylul hiraDaha koyu olur ayni koyulukta olmaz
Zaten soluklasmislar cnm atmayi dusunuyodum bdndeCanım resimlerini çektiysen atabilirsin bence
Durdukça renkleri soluyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?