Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
13. Günü basla. Sabah 7 de kalk idrarini yap hic sivi almadan yat 11 de testini yap
Aralik 22 bat ovi testini ayin 31 de baslamistim ocagin ikisi t c ayni idi ertesi sabah da oyle aksama siliklesti yani demek istedigim on ucuncu gune denk geliyor yumurtlama ben yine erken yapmaya baslayayim dimi

Çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin icin... allah oğlunu sana bağışlasın ve insallah bizlerede nasip etsin. Sevgiler

Cift yumurtlama olmamis 23 de pik yapmis 24 catlamis yumurtan. Testlerinin bazilari bozuk canim. 23 ile 24 net ama
Merhaba zeynoc17, umarım iyisin ya senden ve bütün arkadaşlardan rica ederim bana yardım edin. Ben adetimin bitmesini bekliyorum ve testi kacirmaktan korkuyorum. Testleri burada paylaştığımda bana yardım edebilir misiniz? İyi geceler

Aralik 22 bat ovi testini ayin 31 de baslamistim ocagin ikisi t c ayni idi ertesi sabah da oyle aksama siliklesti yani demek istedigim on ucuncu gune denk geliyor yumurtlama ben yine erken yapmaya baslayayim dimi
Evet erken basla sivi alimina dikkat et beklemiş idrar olmasina dikkat et

Ederim canim tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…